Lavína liberálnej hystérie: Blaha čelí ďalším útokom slniečkárov za fotku s Uhríkom

19.01.2020 | 14:22
  15
Predseda Výboru NR SR pre európske záležitosti Ľuboš Blaha (Smer-SD) sa pýta, prečo by mala fotka dokazovať spoluprácu s ĽSNS. Dodáva, že ako fašisti sa správajú práve liberáli, ktorí sú vlastne Kotlebovi užitoční idioti.

 

Spoločná fotka poslanca NR SR Ľuboša Blahu, predsedu KSS Jozefa Hrdličku predsedu Práce slovenského národa Romana Stopku, šéfredaktorky časopisu Extra plus Lenky Mayerovej a poslanca EP Milana Uhríka z oslavy 20. výročia Extra plus rozpútala špekulácie o povolebnej spolupráci.

Predseda KSS poďakovaním organizátorom Lenke Mayerovej a Romanovi Stopkovi na svojom FB statuse pri príležitosti 20. výročia mesačníka Extra plus a zverejnením neoficiálnej fotografie, na ktorej pózuje Ľuboš Blaha(Smer-SD), Jozef Hrdlička (KSS), predseda Práce slovenského národa (PSN) Roman Stopka, Lenka Mayerová, šéfredaktorka Extra plus a Milan Uhrík, poslanec EP za ĽS Naše Slovensko spustil lavínu špekulácií a negatívnych komentárov na adresu Ľuboša Blahu a Milana Uhríka.  

„Liberáli objavili fotografiu zo slávnostného odovzdávania cien časopisu Extra plus, s ktorým dlhodobo spolupracujem, pretože ide o štandardné profesionálne noviny, ktoré sú kritické voči kapitalizmu, liberalizmu a americkému imperializmu. A áno, časopis v jednej zo svojich rubrík oslovuje okrem mňa aj predstaviteľov KSS Joža Hrdličku či ĽS Naše Slovensko Milana Uhríka a ďalších,“ povedal Blaha. 

Na slávnostnom odovzdávaní vznikla fotografia, kde sa všetci prítomní politici z tejto rubriky odfotili spolu so šéfredaktorkou Extra plus Lenkou Mayerovou a predsedom politickej strany Práca slovenského národa (PSN) Romanom Stopkom. 

„Slniečka teraz šalejú, že to je ultimatívny dôkaz toho, ako Blaha, Hrdlička a Uhrík spolupracujú - veď sú na jednej fotke, čo chcete viac? Aj s Pročkom mám fotku, slniečka, aj to je môj bratm? No nie sú tí liberáli idioti, povedzte? Ja len, že tento týždeň som bol v Novom Čase a mám vysmiatu fotku s Jozefom Pročkom, ktorého mimochodom považujem za regulérneho magora. Ale boli sme spolu v Novom Čase, tak nás spolu odfotili. Znamená to, že Smer bude spolupracovať s OĽaNO, keďže sme sa spolu odfotili? Že nie? 

Tak prečo by mala fotografia z Extra plus dokazovať spoluprácu s Uhríkom? 

Ja voči nemu nepociťujem žiadnu osobnú zlosť, ale je to proste politik z krajne pravicovej strany, s ktorou nebudeme nikdy spolupracovať, pretože si hlboko vážime protifašistickú tradíciu SNP a Kotlebovci sú naopak pokračovatelia tradície, ktorá proti SNP bojovala. Toto je tak hlboko v nás, že sa to nikdy nepodarí prekonať. Nikdy. Bodka. Stokrát sme to vyhlásili - vybavené. Koniec konšpirácií,“ uzavrel Blaha na tému možnej povolebnej spolupráce ĽS Naše Slovensko po zverejnení fotografie z 20. narodenín mesačníka Extra plus a odovzdávania Ceny Extra plus za prácu v prospech SR.

Blaha: Liberáli, ktorí sú vlastne Kotlebovi užitoční idioti

Začnime od podlahy. Neviem, či existuje niečo hlúpejšie, ako sú tie trápne akože antifašistické pózy slovenských liberálov.

Hlúpe je to preto, lebo to neuveriteľne pomáha práve Kotlebovi. Tvária sa, že proti nemu bojujú, no v skutočnosti mu pomáhajú. Lenin takýmto ľuďom hovorieval – užitoční idioti.

Poznáte to. Chodia na mítingy Kotlebu s vulgárnymi transparentmi a chcú tým akože jeho sympatizantom ukázať, že oni sú tí slušnejší – hej, hej, vulgaritou a nenávisťou to fakt ukážete, decká.

EXISTUJE NIEČO HLÚPEJŠIE AKO SLNIEČKA?

Hlina si myslí, že porazí Kotlebu tým, že mu bude nadávať ako v štvrtej cenovej do úchylákov – naopak, Kotleba v tej chvíli vyznieva ako slušnejší politik a pre ľudí je atraktívnejší. Ale to Hlina nepochopí, ten sa nevie naučiť naspamäť ani desať viet z Biblie.

Iní si myslia, že fašizmus porazia tým, že budú Kotlebovcov ignorovať – nebyť s nimi v jednej miestnosti, nebyť s nimi na fotke (apage satanas!), nedýchať ten istý vzduch… A oni zmiznú. Tak to predsa chodí v rozprávkach… Hovorím – idioti.

NIKTO NEPOMÁHA KOTLEBOVI VIAC AKO LIBERÁLNA TLAČ

A potom ešte máte ďalších veľkých „bojovníkov“ proti fašizmu – trtkovia z liberálnych kaviarní, ktorí sa oblečú do eseťáckych modrých tričečiek PS/Spolu a otravujú ľudí ako jehovisti. Už len z trucu to tí ľudia hodia Kotlebovi, keď tam vidia feťákov ako Truban.

Do toho liberálna tlač od rána do večera robí zo Smeru to najväčšie zlo. A výsledok? Kotleba rastie. Práve vďaka liberálom. Pretože ak ľudia prestanú kvôli mediálnemu lynču veriť sociálnej demokracii, dajú to protestnej strane – neriešia, či to sú fašisti alebo jehovisti, proste im to dajú, lebo všetci do Kotlebu kopú.

KEĎ SA AKO FAŠISTI V SKUTOČNOSTI SPRÁVAJÚ LIBERÁLI

Keby si Kotleba všetkých týchto liberálnych idiotov, ktorí z neho robia martýra, platil, nevyzeralo by to inak. Všetci mu neuveriteľne pomáhajú.

A najsmiešnejšie na tom je, že dnes sa liberáli správajú fašistickejšie ako ktokoľvek iný. Prenasledujú ľudí za iný názor, šíria nenávisť, kopú do Slovenska a vlastný národ nazývajú „čvargou“.

Bežní pracujúci ľudia sú ďaleko viac znechutení z týchto liberálnych fašistov než z Kotlebovcov – a sme pri tom istom, liberáli dnes pomáhajú ĽS NS ako nikto.

TYPICKÉ LIBERÁLNE KONŠPIRÁCIE

Malý príklad z dneška, o ktorom chcem hovoriť. Najnovšie liberáli objavili fotografiu zo slávnostného odovzdávania cien časopisu Extra Plus, s ktorým dlhodobo spolupracujem, pretože ide o štandardné profesionálne alternatívne noviny, ktoré sú kritické voči kapitalizmu, liberalizmu a americkému imperializmu.

A áno, časopis v jednej zo svojich rubrík oslovuje okrem mňa aj predstaviteľov KSS Joža Hrdličku či ĽS-NS Milana Uhríka. A ďalších. Na večierku preto vznikla fotografia, kde sa všetci prítomní politici z tejto rubriky odfotili spolu so šéfredaktorkou Lenkou Mayerovou a spoluorganizátorom slávnosti Romanom Stopkom.

Bežná vec. Milá spoločenská záležitosť. Pozrite si fotky a kontext vám bude jasný.

Ale slniečka teraz šalejú,že to je ultimatívny dôkaz toho, ako Blaha, Hrdlička a Uhrík spolupracujú – veď sú na jednej fotke, čo chcete viac?

AJ S PROČKOM MÁM FOTKU, SLNIEČKA, AJ TO JE MÔJ BRATM?

No nie sú tí liberáli idioti, povedzte?

Ja len, že tento týždeň som bol v Novom Čase a mám vysmiatu fotku s Jozefom Pročkom, ktorého mimochodom považujem za regulérneho magora. Ale boli sme spolu v Novom Čase, tak nás spolu odfotili. Znamená to, že Smer bude spolupracovať s OĽaNO, keďže sme sa spolu odfotili?

Že nie?

 

Tak prečo by mala fotografia z Extra Plus dokazovať spoluprácu s Uhríkom?

Ja voči nemu nepociťujem žiadnu osobnú zlosť, ale je to proste politik z krajne pravicovej strany, s ktorou nebudeme nikdy spolupracovať, pretože si hlboko vážime protifašistickú tradíciu SNP a Kotlebovci sú naopak pokračovatelia tradície, ktorá proti SNP bojovala. Toto je tak hlboko v nás, že sa to nikdy nepodarí prekonať. Nikdy. Bodka.

Stokrát sme to vyhlásili – vybavené. Koniec konšpirácií.

KOMUNISTOV SI HLBOKO VÁŽIM A NIKDY SA ZA TO NEBUDEM HANBIŤ

Iná vec je Jožo Hrdlička z KSS – na rovinu, je to môj kamarát dlhé roky a komunistov na Slovensku si hlboko vážim, to som nikdy nepopieral. Ale to, že na druhej strane fotky sa ocitol europoslanec za ĽS NS nemá žiaden politický význam a keď ho tam liberáli vidia, tak by sa mali dať liečiť.

Boli to komunisti, kto zo Slovenska vyhnal Nemcov a porazil ľudákov. Obviňovať ich zo spolupráce s Kotlebovcami je číre šialenstvo.

Je to politologicky možné, len ak ste pološialený liberál – tí totiž celkom bežne hádžu všetkých kritikov kapitalizmu či liberalizmu do jedného vreca a tvária sa, že úplne rovnaký extrémista je každý, kto nemiluje liberálov a Ameriku.

Intelektuálne je to hrozne smiešne, ale oni sa tvária, že vynašli teplú vodu. No proste – trdielka.

ÁNO, MNOHO TYPICKÝCH VOLIČOV ĽAVICE DNES VOLÍ KRAJNÚ PRAVICU

V skutočnosti je to dnes na Slovensku takto. Mnoho ľudí z pracujúcich a chudobnejších vrstiev, čo sú typickí voliči ľavice, dnes sympatizuje s Kotlebom, pretože chcú takto vyjadriť vzdor voči systému a myslia si, že ĽS NS im pomôže.

Nepovažujú ich za fašistov, pretože ďaleko viac fašizmu cítia od liberálnych slniečok, ktoré sú agresívnejšie, nenávistnejšie a netolerantnejšie ako ĽS NS.

Omieľať dokola, akí sú ĽS NS fašisti, je kontraproduktívne – presviedča to presvedčených a naopak, ich sympatizantov nie. Taká je realita.

MUSÍME RIEŠIŤ PROBLÉMY ĽUDÍ, NIE ICH NÁLEPKOVAŤ AKO FAŠISTOV

Štyri roky tu liberálne médiá vyhukujú, že Kotlebovci sú fašisti a oni majú stále okolo 10% podpory, ak nie viac. Čiže zjavne tadiaľto cesta nevedie.

Ale to slniečkam nevysvetlíš – sú ako Fantozzi, keď mu Pina oznámila, že sa zamilovala do iného muža. Docvaklo mu až v 11.minúte druhého polčasu, pamätáte.

Problém je inde. Ľudia majú plné zuby kapitalizmu, liberalizmu, trápia ich problémy s Rómami, nechcú migrantov, hnusí sa im rusofóbia a americké vojny.

Vy nemôžete poraziť Kotlebovcov, ak nebudete riešiť práve tieto veci, ktoré ľudí trápia. A práve to je úloha normálnej vlasteneckej ľavice – tej, ktorej verím ja. Tak to robili aj ľavicoví komunisti – spomeňte si.

TOTO JE ROZHODUJÚCE – AK TO NEDÁŠ FICOVI, ALE KOTLEBOVI, V SKUTOČNOSTI POMÁHAŠ KISKOVI

Ľudia musia pochopiť, že ĽS NS im nemá ako pomôcť, aj keby neboli fašisti. Budú sedieť v parlamente navždy odsúdení na opozíciu. A vládnuť bude Kiska, pretože tie hlasy, ktoré tam poslali ĽS NS budú chýbať Smeru a SNS. Pretože každý, kto zamýšľal voliť Smer či SNS a dá to namiesto toho Kotlebovi, v skutočnosti posilňuje Kisku.

Taká je politická realita – vládnuť na Slovensku môžu buď Kiskovci alebo Ficovci. Iná možnosť nie je. Kotleba je kompletne izolovaný. Hlas Kotlebovi je preto hlasom do koša, pretože oslabuje Ficovcov a umožňuje tým vytvoriť vládu Kiskovi. Či sa to niekomu páči alebo nie, politická logika nepustí.

VYKRÚŽKUJ SI PODOBU SMERU – TO JE JEDINÁ ŠANCA

Všetci tí, čo majú zlosť na systém – a ja patrím medzi nich – majú jedinú realistickú šancu. Vykrúžkovať si podobu Smeru – čo najľavicovejšiu v ekonomike a čo najvlasteneckejšiu v zahraničnej politike. To je jediný rozumný hlas vzdoru.

Pomôcť pracujúcim ľuďom môžu len tí v Smere, ktorí veria v socialistické a vlastenecké ideály. Sme tam. A každý to vie.

Toto treba vysvetliť ľuďom a o to sa snažím. Bez veľkých gest a pózerstva, ktoré nikam nevedú – obyčajným zdravým rozumom. Som úprimný, pretože celý život verím vo svoje ideály – a vždy budem bojovať za pracujúcich ľudí.

ĽUDIA DÔVERUJÚ ALTERNATÍVNYM MÉDIÁM, NA LIBERÁLNU TLAČ SA MÔŽEME AKURÁT TAK VYKAŠĽAŤ

Slniečkarsky hejt voči Kotlebovi mu iba pomáha. Našou úlohou je ukázať pracujúcim ľuďom, že sme lepšou alternatívou. A to sa dá jedine vtedy, keď budeme v médiách, ktoré ľudia čítajú, vyjadrovať svoje úprimné názory – v alternatívnych médiách ako Extra Plus, Hlavné správy či Slobodný vysielač.

Lebo len tam dnes nájdete pravdu, určite nie v korporátnej tlači, ktorú číta iba kaviareň a americkí agenti.

BLAHA JE ALTERNATÍVA – PORAZME SPOLU LIBERALIZMUS!

Presne toto robím. A budem to robiť naďalej, pretože si vážim pracujúcich ľudí a budem za nimi vždy stáť. Mňa nezaujíma svet kaviarne, mňa zaujímajú ľudia na Slovensku. Pracujúci ľudia. Nahnevaní ľudia. Ľudia, ktorí majú plné zuby liberálov.

Tým chcem ponúknuť alternatívu, v ktorú verím celý život – hovorte jej socializmus, hovorte jej komunizmus,hovorte jej antiglobalizmus, hovorte jej vlastenectvo, hovorte jej, ako chcete, na názve nezáleží.

Všetci viete, za čo bojujem, nech to nazvú akokoľvek.

Je to jediná šanca, ako zachrániť Slovensko.

Ja viem, dlhý status. Ale občas treba vysvetliť veci, keď detičky zaspia.

Zdroj: extraplus.sk / davdva.sk


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti