Láskavá šou severokórejskej kráľovnej Zuzany I. Zbabelej alias Kim Ča-Put

10.09.2019 | 11:08
  6
Predseda Výboru NR SR pre európske záležitosti Ľuboš Blaha (Smer-SD) na sociálnej sieti komentoval výber hostí do televíznej debaty so slovenskou prezidentkou.

Ďakujem Zuzane Čaputovej. Mám chuť jej poslať čokoládu z Bieloruska.

MERCI ZA TO, ŽE SI, ZUZANKA!

Vďaka tomu, že je taká zbabelá a odmietla ísť so mnou do televíznej diskusie na Markíze, mohol som sa cez víkend venovať rodinke a konečne dokončiť preklad Antiglobalistu do angličtiny.
Ešteže máme takú ustráchanú prezidentku, ktorá sa bojí skutočných súperov - dopriala mi voľný víkend

MARKÍZA PROTI ČAPUTOVEJ NASADILA GALKA, TO BUDE KONFRONTÁCIA AKO DELO!

Ale Markíza jej ako náhradu za mňa vybrala turbo oponentov - Galka a Krajniaka. To bude masaker. Opoziční poslanci budú opozičnú prezidentku trhať na kúsky - to je jasné.

To je akoby k Robertovi Ficovi postavila Markíza ako oponentov Andreja Danka a Juraja Blanára. Fakt neviem, čo si teraz Čaputová počne.

Neviem, ako vy, ale ja budem Markízu bojkotovať. Nevidím dôvod asistovať ako divák pri tejto maškaráde. Považujem to za nechutnú cenzúru.

LÁSKAVÁ ŠOU SEVEROKÓREJSKEJ ZUZANY

Budú sa vyhovárať, že Blahu nebudú pozývať, lebo je extrémista, komunista a neviem, čo ešte.

Ale pravda je, že arogantne odpálili ponuku najsilnejšej vládnej sociálnodemokratickej strany, ktorá do relácie ponúkla Blahu. A do debaty nenasadili žiadneho politika Smeru. Len aby chránili svoju milovanú kráľovnú Zuzanu I. Zbabelú.

To je niečo, čo sa nedeje ani v diktatúrach. Je to škandál.

Potrebujú vytvoriť ilúziu, že Čaputovú všetci milujú a tak ju ovievajú a pusinkujú ako malé bábätko v kočíku. A Blaha by im to pokazil a tak má zákaz.

Zuzanke sa zjavne zapáčili spôsoby severokorejského lídra, je to taká naša Kim Ča-Put.

GALKO A RAJTÁR - DEMOKRATICKÉ JADROVÉ BOMBY

Ale povedzte mi potom prosím, či sa dnes Kovačič spýtal Galka na situáciu v SaS. Keď som sa dopočul, že Galko s Rajtárom založili proti Sulíkovi platformu Demokratické jadro, ľahol som smiechom.

No jasné - Galko, čo odpočúval novinárov, to je úplná jadrová zbraň demokracie. A Rajtár, ktorý zneužil asistenta na lustrovanie bankových účtov, to je demokratický gejzír. Neviem sa prestať smiať.

Zatiaľ som zachytil len to, že v SaS majú preteky v rusofóbii a Galko a spol. svoju vzburu postavili na tom, že nenávidia Ruskú federáciu viac ako Sulík - gratulujem. SaS je ešte trápnejšia strana ako sme si všetci mysleli.

SAS JE BANDA ROZHÁDANÝCH PUBIŠOV

No dobre, SaS je na šrot. To vidí každý. Riškovi sa po voľbách zase rozpadne strana, z Kiššovej a Galka bude nový Miškov a Krajcer, proste pravica pri sebe drží ako by ju kanagónom zlepili. Nenávidia sa vzájomne viac, než nenávidia nás.

A to sa hádajú len vo vnútri vlastných strán. Keď to zlepia ôsmi a budú sa tieto rozhádance hádať navzájom, to bude ešte väčšia sranda. To fakt chce niekto voliť túto bandu rozhádaných deciek? Však ak by to vládlo, bude tu bordel a chaos ako za Radičovej, ak nie horšie.

Článok súvisiaci s tematikou:

Zdroj: Facebook Ľuboš Blaha / InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti