Kotleba s odvolaním na správu parlamentného výboru informoval, že na Sliači desiatky amerických vojakov nacvičujú útok zvonku

09.06.2021 | 10:00
  14
Predseda ĽSNS sa vyjadril k správe Výboru NR SR pre obranu a bezpečnos o stave obrany za rok 2020.

Informáciu z rokovania parlamentného branno-bezpečnostného výboru prezradil Marian Kotleba takpovediac nepriamo. Desiatky amerických vojakov majú dokonca na medzinárodnom letisku s civilno-vojenskou prevádzkou nacvičovať denne a v plnej bojovej pohotovosti útok nepriateľských síl zvonku. 

„Priatelia, dnes sa uskutočnilo rokovanie Výboru NR SR pre obranu a bezpečnosť. Okrem iného sme brali na vedomie aj Informatívnu správu o stave obrany za rok 2020.“ Informuje vodca ĽSNS na sociálnej sieti.

„Celkom dobre spracované a zaujímavé čítanie.“ Pokračuje opozičný politik.

„Samozrejme, to skutočne dôležité a podstatné ostalo aj pred nami, poslancami, utajené. O čo ide? Čo je také dôležité? Napríklad to, že na základni na Sliači je momentálne umiestnených niekoľko desiatok amerických vojakov. Títo tam takmer denne absolvujú BoPo (Systém bojovej pohotovosti – poznámka redakcie), napríklad s cieľom obrany základne pred útokom zvonku. Američania nacvičujú obranu nášho letiska.“ Upozorňuje líder Kotleba.

„Ani vám to nedáva súvis? A čo keď je ten zmysel v tom, že to letisko už považujú za svoje? Neveríte? Choďte sa tam pozrieť, ten plot nie je až taký vysoký.“ Vyzýva Marian Kotleba na Facebooku.

Zdroj: hlavnydennik.sk


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti