Komentátor spravodajského portálu Aktuality.sk Dag Daniš precitol do reality koronadivadla

16.09.2020 | 10:21
  4
Dag Daniš zistil, že manipulácia druhom Homo sapiens je dnes jednoduchšia ako manipulácia dobytkom. Navrhol na mesiac zavrieť do karantény krízový štáb a lídrov pandemickej kampane.

Pevne som veril, že branné cvičenia s karanténami, zatváraním hraníc a buzeráciou ľudí sa nedajú zopakovať. A už vôbec nie kvôli "hrozbe", ktorá sa ukázala ako viróza.

S úžasom zisťujem, že manipulácia druhom Homo sapiens je dnes jednoduchšia ako manipulácia dobytkom. Stačí ľuďom poradiť, aby naložili do gatí. A naložia (poniektorí sa pri tom dokonca cítia osvietene).

Denne tu máme bublifuk o náraste "pozitívne testovaných". Tento údaj pritom nie je podstatný. Kľúčové by mali byť reporty o počte CHORÝCH. Ich podiel je výrazne nižší, ako sme sa obávali na začiatku.

Ak táto kampaň opäť povedie k zatváraniu škôl, pracovísk, k "lockdownom" a drastickému obmedzovaniu slobody, budem sa venovať občianskej neposlušnosti, virtuálnemu páleniu rúšok a iným aktivitám, ktoré mi umožňuje ústava.

No, ale aby som bol aj konštruktívny... Navrhujem ako riešenie toto: na mesiac zavrieť do karantény krízový štáb a lídrov pandemickej kampane. Ak by sa to podarilo, tá strašná, ničivá hrozba s pečiatkou NÁKAZA by zmizla.

Aj keď len na mesiac.

Zdroj: Facebook Dag Daniš / InfoVojna

Články súvisiace s tematikou:

 

 

 

 

 


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti