Kolíkovej prvý krok na ministerstve spravodlivosti: Výzva exekútorom, aby vyšli do terénu a exekuovali ľudí

25.03.2020 | 13:37
  20
Poslanec Smeru-SD Ľuboš Blaha reagoval na nariadenie novej ministerky spravodlivosti Márie Kolíkovej (Za ľudí).


Exekútorská komora vydala pred časom interné nariadenie týkajúce sa boja proti COVID-19, aby exekútori vykonávali prácu len doma a nechodili do terénu.

Nová ministerka spravodlivosti Mária Kolíková z  Kiskovej strany Za ľudí vyzvala exekútorov k činnosti bez ohľadu na nejaký vírus. Informoval o tom na svojej sociálnej sieti poslanec NR za stranu Smer, Marián Kéry.

„Môže toto urobiť niekto, kto má aspoň kúsok sociálneho cítenia? To si nominantka Kiskovej strany neuvedomuje v akej situácii sa nachádzame? Že tu hrozia závažné hospodárske škody? Že viacerí nebudú mať finančné prostriedky na platenie úverov a ďaľších poplatkov? Je to nehoráznosť,“ uviedol Kéry.

Jeho stranícky kolega Ľuboš Blaha komentoval dianie vo svojom príspevku na Facebooku v desiatich bodoch:

1. Najdesivejším zjavom novej vlády sa zatiaľ javí ministerka spravodlivosti Mária Kolíková z Kiskovej strany Za ľudí a naozaj teraz nejdem hodnotiť jej šarm - za to nemôže. Ale čo tá pani, preboha, od prvého dňa stvára!

2. Kolíkovej prvý krok na ministerstve bola výzva exekútorom, aby vyšli do terénu a exekuovali ľudí. V čase koronavírusu totiž komora exekútorov nariadila, aby do terénu nechodili - Kolíková to však zjavne vidí ako prejav slabosti. Kríza-nekríza, ľudí treba ošklbávať! Exekúcie - do toho! No hnus! Ďakujem poslancovi Marošovi Kérymu, že na túto brutalitu upozornil!

3. Druhý krok madam Kolíkovej? Návrh zákona, podľa ktorého štát bude nielen kontrolovať, kde sa váš mobil nachádza, ale aj komu voláte a čo hovoríte. Lex Veľký brat! Baba nielenže ide pritvrdiť exekúcie a ničiť tých najslabších, ona ešte chce mať aj kontrolu nad tým, čo kde hovoríte. Fašizmus ako delo!

4. Táto krehká a šarmantná deva zjavne chce celému Slovensku ukázať, že keď sa bude správať ako bachárka vo väzení, tak k nej ľudia budú cítiť rešpekt. Nebudú, drahá pani, nebudú. Lebo dve veci sú mission impossible: Nedá sa ísť bojovať za spravodlivosť po boku mafiána Kollára a nedá sa získať rešpekt ľudí hrôzovládou.

5. Všimnite si, že koalícia predložila prvý zákon a hneď je v sporoch. Ide práve o Kolíkovej Lex Veľký brat. Dostál kritizuje, že štát ide ničiť slobodu, Osuský naopak vytrubuje, že štát nech kontroluje ľudí úplne všade, aj keď idú do nevestinca. Od prvej sekundy sú v sporoch - dokonca aj poslanci jednej strany. Keď začnú hádky medzi všetkými koaličnými stranami a frakciami, to ešte len vypukne ohňostroj nenávisti. Rozsypú sa za pár mesiacov.

6. Choré je, že Kollárovo vedenie parlamentu neposlalo Kolíkovej Lex Veľký brat, a teda zákon, ktorý ide tvrdo zasiahnuť do ľudských práv, do ľudskopráveho výboru. Hej, hej, nemohlo - lebo jeho vytvorenie koalícia blokuje. Kvôli Blahovi. Tak veľmi mi chcú ublížiť, až nakoniec paralyzujú parlament. A tak zákon o ľudských právach poslali do hospodárskeho výboru - výsmech. Mafošom je všetko jedno.

7. No dobre, už len posledná vec. Definitívne prestávam čítať Pravdu. Prerazili dno. Od Repu sme sa minule dozvedeli, že Chávez je tá istá kategória ako Hitler a Mussolini. Toto dáva denník, ktorý sa kedysi hlásil k ľavici. Odpad. Politický odpad.

8. A od ďalšieho redaktora Pravdy Martina Krna, ktorého som si ešte dodnes vážil, sme sa dozvedeli, že fašizmus je zlo a tak je Blaha vinný z toho, že pre koalíciu je jeho ľavicový radikalizmus ešte väčší problém než Kotlebov pravicový radikalizmus. Hej, hej, za mafiánske praktiky pravicovej vlády a za to, že pravicová koalícia podporila Beluského, môže Blaha - takto to vidí akože ľavicová Pravda, skvelé.

9. Pre Pravdu nie je problém to, že tu mafiáni typu Kollár kádrujú ľavičiarov za ich názory, problém je, že oni nejaké názory majú - skvelé, gratulujem, Pravda sa tým úspešne prepracovala na úroveň Denníka N a čudoval by som sa jedinému ľavičiarovi, ak by ju ešte niekedy chytil do ruky. Dovi-dopo.

10. Ja už sa k totalitnému valcu koalície nejdem vyjadrovať, včera som mal k tomu tlačovku, to stačí. A ak ste ju nevideli, je to preto, že TA3 ju nevysielala. Keď si v minulom funkčnom období Matovičovci išli odkašľať, tak okamžite boli v TA3 naživo. No keď má tlačovku opozičný politik Blaha, tak sa to nedozviete. Viacerí píšete, prečo nerobíme tlačovky - robíme. Ale médiá ich ignorujú. Taký je stav demokracie na Slovensku.

Ako vravím - totalitný valec pokračuje.

 Bojujeme ďalej, priatelia!

Chceli vojnu, budú ju mať.

 

Zdroj: Facebook Ľuboš Blaha / InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Tipy a rady


 

Zaujímavosti