Kladivo na čarodejnice progresívneho inkvizítora prokurátora Honza

11.12.2019 | 21:10
  8
Predseda Výboru NR SR pre európske záležitosti Ľuboš Blaha (Smer-SD) komentoval hrozbu v podobne liberálnej totailty.

Prokurátor Tomáš Honz sa dnes veľmi škaredo preriekol. A dúfam, že bude okamžite zbavený funkcie a hnaný na zodpovednosť.

ŠKANDALÓZNE PRERIEKNUTIE PROKURÁTORA HONZA

Pre médiá dnes Honz povedal, že vyjadrenia, ktoré aktuálne stíha (Rostas, Fico), treba zaraziť v prvopočiatku, lebo máme zlú historickú skúsenosť, kam viedli niektoré názory v minulosti.

Toto Honzovo vyjadrenie znamená, že on dobre vie, že jeho obvinenia voči Tiborovi Rostasovi a Robertovi Ficovi, stoja na vode, ale zľahčuje to tým, že aj zjavne úplne legálne vyjadrenia treba riešiť už v prvopočiatku, lebo to môže viesť k nástupu totality.

Lenže toto je tak šialene široké interpretovanie extrémizmu, že vlastne Honz môže obviniť reálne 5,5 miliónov Slovákov.

HONZOVA LOGIKA JE LOGIKOU INKVIZÍCIE

Zoberte si kresťanstvo. V stredoveku a novoveku sa upaľovali bosorky a tvrdo prenasledovali neveriaci - znamená to, že máme ísť teraz stíhať kresťanov na Slovensku za ich vieru, lebo podľa Honzovej logiky to treba zastaviť už v prvopočiatku, aby to zase neskončilo inkvizičnými tribunálmi?

Alebo vlastenectvo. Hitler zneužil myšlienku lásky k národu a dohnal Nemcov k vojne a masovému vraždeniu. Znamená to, že pôjdeme teraz stíhať každého, kto povie, že má rád svoj národ, lebo chceme už v prvopočiatku zabrániť tomu, aby to neskončilo nacizmom?

Cítite, aká je Honzova logika absurdná a nebezpečná?

IDE HONZ ZAVRIEŤ 5,5 MILIÓNA SLOVÁKOV?

Alebo pomoc chudobným a robotníkom. Dobre si pamätáme, že v 50.rokoch sa v mene krásnych ideálov politicky popravovali ľudia. Znamená to, že každého, kto chce bojovať za robotníkov a chudobných, už v prvopočiatku obviníme, lebo to môže skončiť Urválkom a Jáchymovom?

Zoberme si liberálov, ktorí sa oháňajú slobodou. Tou sa oháňali aj Američania, keď spustili vojnu proti Iraku, v ktorej zomrelo cez milión nevinných ľudí. Znamená to, že pôjdeme už v prvopočiatku obviňovať každého, kto hovorí o slobode, aby sme sa vyhli vraždeniu a krutosti vojny?

Takto fakt nakoniec zavriete každého, kto má akýkoľvek svetonázor.

HONZOVO KLADIVO NA ČARODEJNICE

Viete, toto je taká nebezpečná logika, že mi to kompletne pripomína slávny český film Kladivo na čarodejnice. Začne to jedným procesom a nakoniec šialený inkvizítor nechá upáliť takmer celú dedinu.

Odrazu sú všetci vinní za svoje názory, vzniká atmosféra strachu, rozoštvávajú sa ľudia... Vznika totalita. Plamene, nenávisť, smrť a teror. Toto chce Honz?

HONZ BY MAL ZA ROZOŠTVÁVANIE NÁRODA OBVINIŤ V PRVOM RADE SEBA

Keď dnes prokurátor Honz hovoril o tom, že niektoré výroky "rozoštvávajú slovenský národ", tak potom by mal obviniť v prvom rade seba, lebo asi nikto tak nerozoštval slovenský národ ako práve on svojim prenasledovaním politikov za iné názory.

Inkvizítor Honz dnes ukázal, že je neuveriteľne nebezpečný človek, ktorý ohrozuje slobodu slova na Slovensku v mene fiktívnych hrozieb, že sa bude história opakovať, na základe ktorých môže reálne obviniť každý politický svetonázor, pretože ideály sa v praxi v dejinách zneužívali nespočetne veľakrát.

AJ ŠIALENÝ HITLER CHCEL VECI RIEŠIŤ V PRVOPOČIATKU - ZASTAVME TO, KÝM JE ČAS!

Áno, inkvizítori zneužili kresťanstvo, urválkovci komunizmus, nacisti vlastenectvo a tak ďalej. Ale to neznamená, že teraz každého, kto chce šíriť Ježišove učenie, Marxove učenie či Štúrove učenie, budete zatvárať a stíhať.

A rovnako nemôžete každú kritiku Rómov označovať ako predohru k nacizmu, lebo je to rovnako totalitné, ako nacistické myslenie, ktoré takisto chcelo "v prvopočiatku" riešiť otázku konkurenčných národov tým, že ich vyhubí, aby oni neskôr nevyhubili Nemcov - toto bola Hitlerova logika a bola šialená, rovnako ako logika všetkých totalitárov, vrátane tých liberálnych.

HONZ BY MAL BYŤ OKAMŽITE ZBAVENÝ SVOJEJ FUNKCIE

Za jeho dnešné slová by mal byť pán Honz okamžite zbavený svojej funkcie a vyšetrovaný za svojvoľné útoky na základné ľudské práva a slobody a vyvolávanie totalitného strachu v slovenskej spoločnosti.

Zachráňme Slovensko pred novodobými inkvizítormi!

Sloboda!

Články súvisiace s tematikou:

Zdroj: Facebook Ľuboš Blaha


Zaujíma nás Váš názor:

Tipy a rady


 

Zaujímavosti