Je vám zle? Pripravte sa! Bude oveľa horšie!

18.02.2017 | 10:57
  0
Nachádza sa Európska únia tesne pred kolapsom?

Agentúra TASR vo štvrtok zverejnila vyjadrenie nemeckého ministra zahraničných vecí Sigmara Gabriela, o existencií vážnej hrozby, že krajne pravicová politička Marine Le Penová by mohla zvíťaziť vo francúzskych prezidentských voľbách a následne dopomôcť svojej krajine k odchodu z Európskej únie. Le Penovej strana Národný front (FN) si totiž za jeden zo svojich cieľov stanovila a teraz sa prosím posaďte, "zničenie Európy!"

Tiež tvrdí, že ak by Le Penová v prezidentských voľbách zvíťazila, idea európskej jednoty by nezmizla. "Bez Francúzska je však Európa z dlhodobého hľadiska nemysliteľná," povedal nemecký minister. V prvom rade by však dôsledky tzv. frexitu podľa jeho slov pocítilo samotné Francúzsko. "Dôsledkami takejto neistoty ohľadne budúcnosti Európy by boli samozrejme odliv kapitálu, neprítomné investície a masová nezamestnanosť," dodal.

Keď som čítala toto vyjadrenie "hodné TASR," spomenula som si na rovnaký bullshit, zverejnený minulý rok v nemeckom časopise Baby and Family, kde, zrejme ľavicovo orientovaný autor článku presviedčal nemcov, že usmievavý typ rodičov, alebo šťastná nemecká rodina, je nebezpečným prvkom nemeckej spoločnosti a radil ľuďom, "ako sa proti ním chrániť!"

rightZačnem odvážnym tvrdením, že Len Penová, nastávajúce voľby vo Francúzku vyhrá, pretože drvivá väčšina pôvodnej francúzkej spoločnosti - v kontexte európskeho a svetového diania vykazuje znaky masíneho volania po zmene. A samozrejme nie len to, ale množstvo iných dôležitých prvkov, ako je neohrozená spoločenská pozícia tejto političky alebo masívna podpora niektorých silných lobistických skupín, ako napríklad francúzkej rímsko-katolíckej cirkvi, ktorá sa už dnes podporou tejto političky ani veľmi netají. 

Každý kto pozná mentalitu francúzov vie, že pokiaľ nebude Le Pénová "vyšachovaná" z politickej hry nejakým "špinavým ťahom," potom nielen, že vyhrá, ale strhne so sebou masy francúzov a docieli FR-exit - výstup z európskej únie v krátkom čase, pretože francúzi sú v princípe národnej hrdosti ešte konzervatívnejší, ako samotní Briti, ktorí už majú BR-exit úspešne za sebou.

Le Penová teda nechce zničiť Európu, ale Európsku úniu a to je veľký rozdiel. Európa totiž nikdy národnostne spojená nebola a nikdy ani nebude a každý politik ktorý sa dodnes o likvidáciu národnej hrdosti ktoréhokoľvek európskeho štátu spájaním sa s inými národmi pokúšal, "zhorel na hranici," pretože ho upálil vlastný národ! Stačí nazrieť do histórie európskych národov! Vezmite si, koľko európskej krvi bolo dodnes preliatej len za boj o vlastnú identitu jednotlivých európskych národov, alebo si položte otázku, "čo bol prapôvod vzniku organizácií ako ETA alebo IRA?" Bola to snaha o znovu navrátenie národnej identity niektorým národnostným skupinám ktoré mali (stále majú) pocit, že spájaním sa, ich národy utrpeli.

Preto keď počujem na Slovensku  veľkohubo rozprávať ľudí ako Fico, Flašíková - Beňová, alebo v minulosti Dzurindu s Miklošom, ktorí nemajú žiadnu národnú hrdosť, keď potláčajú v národe "Slovenskosť" a stavajú sa do pozície "zbožňovateľov" európskej únie, mám na tvári iba potmehútsky úsmev. Čaká ich totiž krutý osud odsúdenia slovenským národom! Je to len otázka času! Hrozné následky ich vládnutia, máme totiž ešte len pred sebou. Ak vám teda bolo doteraz zle, pripravte sa! Bude oveľa horšie!

Dnes uz vôbec nejde o to, čo Európska únia "chce," pretože tento projekt je už politicky mŕtvy a na "trest smrti," ho odsúdili práve európske národy. Dôvod je jednoduchý. Projekt EÚ sa pokúsil o potlačenie národnej hrdosti jednotlivých európskych národov, ich spájaním.

Nechápte moje riadky zle. Ja som prvá kto tvrdí, že európska únia bol v svojej podstate úžasný projekt. Nikdy však politici nemali zájsť so spájaním sa národov ďalej, ako zrušením hraničných prechodov. Európska únia bola totiž dobrá ako ekonomicko-geopolitické spojenie sa európskych krajín, založené na vzájomnom rešpekte a potrebách. To, čo sa však z európskej únie stalo dnes, je nástroj na likvidáciu národov, pretože politici nás jasné ťahajú do spolku štátikov bez vlastnej zvrchovanosti, ako sú napríklad štáty USA a to, je pre hrdé a konzervatívne európske národy, absolútne neprijateľné. Politici tiež začali medzi jednotlivými štátmi robiť vážne ekonomické rozdiely a niektoré štáty zvýhodňovať, čím sa ukázala špekulatívnosť zámeru tohoto projektu. 

"Klinec do truhly," si politickí lídri EÚ zabili sami, keď spustili projekt multikultúrnosti Európy, ktorého úlohou je práve úplné vymazanie doterajšej hrdosti jednotlivých národov, čo si len málokto v EÚ dnes uvedomuje. Projekt EÚ, totiž nepotrebuje hrdého Čechá, Slováka, Nemca, či Maďara! Potrebuje iba ľudí, ako sú napríklad dnešní Američania-ľudia s povahami prídencov z iných krajín, ktorí by sa mali stať akýmsi "novodobími Európskymi patriotmi a nato potrebujú samozrejme emigrantov.

Je však hrozným zistením, že vraždenie Európanov - doma v Európe, napríklad moslimskou kultúrou, je vlastne súčasťou projektu vymazania národných hodnôt Európanov a súčasným lídrom a poslancom EÚ vlastne absolútne vyhovuje. 

Vážnym poblémom Slovenska, keďže projekt EÚ dnes riadia fašisti, môže byť spôsob ako EÚ zahynie. Je totiž vcelku reálne, že na potlačenie národnej hrdosti jednotlivých štátov, bude v prípade reálnej hrozby zániku EÚ, použitá hrubá sila. Mám na mysli hrubú silu ozbrojenými zložkami v plnom nasadení-vnutorná vojenská agresia, pretože hrubú silu na potlačenie záujmov národa, kreovali fašisti v Slovenskej vláde už dnes organizáciami ako je napríklad NAKA, kde komando, na potlačenie národných hodnôt Slovákov, už existuje a národnostné čistky robí naplno. Vojna v Európe, principiálne veľmi podobná tej poslednej, je teda skutočne reálna.

Len na okraj. Sloboda prejavu, je prvoradá slovenská, národná hodnota, a je negatívny spoločensky jav, že si to len málokto, chce dnes uvedomovať.

Preto je dnes skôr otázkou, "ako by sa dnes malo Slovensko správať v súvislosti s našou reálnou budúcnosťou," keďže EÚ, našou budúcnosťou nie je?"

Je totiz nesmierne dôležité, "kam budeme smerovať po, dnes už neodvrátiteľnom rozpade tohoto projektu," pretože o jeho konci, dnes nieto pochýb.

Kým sa teda Slovensko stane a čo bude našou cestou, keď "pakt europskej únie špekulantov," ktorých  nereálnosť videnia európskeho sveta (napríklad Martin Schulz, Merkelová alebo ľudia, myslením im podobní) s hitlerovskými praktikami vládnutia, skončia na dobro?

Otázok je veľa a keď naberieme odvahu a začneme si ich reálne klásť, potom si uvedomíme, že spoločenské témy ako napríklad Kotleba, je náš najmenší problém, ktorý máme.

Som presvedčená, že Slovensko má jedinú cestu. Svoju vlastnú, založenú na rešpekte ku všetkým a všetkému. Čím skôr ju začneme raziť, tým lepšie. Ak to totiž neurobíme môže sa stať, že Slovensko - ako krajina Slovákov, časom úplne zanikne. Ono totiž zaniká už dnes. Nie len existenciou neslobody - tým, že nám začalo Kaliňákove "Naka-gestapo," reálne vytĺkať z hlavy našu slovenskú náturu, ale hlavne tým, že každý piaty Slovák odišiel žiť natrvalo inam, pretože reálne mzdy, nie sú zrovnatelné s reálnymi životnými nákladmi. 

Katalin Tara

 


Zaujíma nás Váš názor:

Tipy a rady


 

Zaujímavosti