Iba chrapúň a americký agent Naď si môže dovoliť napľuť do tváre slovenským vdovám

25.02.2021 | 20:35
  23
Iba americký agent Jaroslav Naď si môže dovoliť to, čo by si žiaden šéf Pentagónu netrúfol urobiť obyčajným Američanom. Aj napľuť do tváre vdovám slovenských vojakov a policajtov.

Minister obrany Naď má vážny problém. A mal by ho začať čím skôr riešiť. Nielen preto, že ešte bude niekoľko mesiacov, prinajhoršom rôčkov ministrom tejto krajiny. Ak Boh dá, požije na tomto svete ešte niekoľko desiatok rokov. To je dôvod, prečo by mal pracovať na dozrievaní svojej nevyspelej osobnosti. Ak to neurobí, bude trpieť jeho rodina. Zlé jazyky tvrdia, že už trpí…

Smutný prípad rotného Kemlágeho

V armádnej karanténe zomrel na COVID-19 rotný, otec dvoch detí Juraj Kemláge. Jeho manželka vo vysielaní internetového rádia InfoVojna opísala okolnosti tragického prípadu.

Nie je dôvod neveriť pani Danke Kemláge, že manžel a otec jej detí mohol zomrieť aj preto, lebo vojenská lekárka na Lešti mu nedala včas antibiotiká. Samozrejme, je na mieste odstup aj skepsa, a preto hovoríme, že prípad je potrebné vyšetriť.

Vyšetriť, nie zhodiť zo stola vulgárnym a bezcitným vyhlásením, akého sa dopustil minister obrany Jaroslav Naď, politický nariadený zosnulého rotného Kemlágeho.

„Rozumiem emóciám pozostalej pani manželky. Ale jednoducho konšpirátori majú ďalšieho Lučanského. Neskutočné,“ zakvasil Naď.

 

Sociopat? Psychopat? Možno. A možno oboje. Alebo ani jeden z predpokladov nie je správny. Nepochybne sa však nepomýlime, ako povieme, že minister Naď nemá úctu k ľudskému životu a k emocionálnemu utrpeniu iných ľudí. Ani turecký prezident Recep Tayyip Erdogan sa o radových vojakoch nevyjadroval s takým dešpektom po neúspešnom pokuse o prevrat v roku 2016.

Od opíc ku kozím bobkom

Keď z Naďových úst prvýkrát vyliezli „opice“ na adresu demonštrantov, dalo sa to považovať za chvíľkové zlyhanie, nezvládnuté emócie či politickú neskúsenosť.

 

Lenže po opiciach prišli ďalšie podobné výroky, až sme sa prepracovali k šliapaniu po ľudskej dôstojnosti a pamiatke zosnulých. To už nie je omyl, ale systémové zlyhanie intelektuálneho a duchovného nastavenia osobnosti.

Tromi krátkymi vetami ranil pozostalých rotného Kemlágeho a generála Lučanského. Spakruky, akoby sa nechumelilo. Naďovi padajú podobné výroky z úst ako kozie bobky a slušný človek je často na rozpakoch, ako ich má spracovať a pomenovať. Je veľmi ťažké pri tom nepodľahnúť emóciám a nepoužívať slovník nehodný serióznej žurnalistiky.

Na výplatnej páske USA

Počúvajúc výroky ministra Naďa si človek musí logicky položiť otázku. Z čoho pramení toľké politické sebavedomie? Rozumu veľa nepobral. Ani politický sexepíl nemá. Po osobnom šarme ani chýru, ani slychu. Odpoveď na otázku neposkytuje v osoba Jaroslava Naďa, ale jeho tútori.

Celá Naďova kariéra bola založená na tom, že v mimovládnych organizáciách Euroatlantické centrum, Slovenská spoločnosť pre zahraničnú politiku, Slovenský inštitút pre bezpečnostnú politiku a Globsec pôsobil ako hovorca geopolitických záujmov Washingtonu. Činnosť menovaných spolkov vo významnej miere financovalo veľvyslanectvo Spojených štátov v Slovenskej republike. Inými slovami Naď bol celé roky vplyvovým agentom americkej propagandy, a preto si získal v Pentagóne, na State Departmente, ale aj v CIA mocných spojencov a ochrancov.

Aj preto si môže dovoliť viesť rebríček najarogantnejšieho ministra v dejinách Slovenska s náskokom niekoľko svetelných rokov pred Ľudovítom Kaníkom. Naďa na ministerstve obrany nedrží Igor Matovič, ale americká ambasáda. Jeho chlebodarcom v USA je ukradnuté, ako sa stavia k občanom Slovenska. Dôležité je, že na schôdzkach NATO hlasuje tak, ako bolo dohodnuté vo Washingtone. V takom prípade môže Slovákov nazývať opicami aj urážať vdovy našich vojakov a policajtov.

Autor: Aneta Leitmanová

Zdroj: hlavnydennik.sk


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti