Hrozba teroristického útoku na dnešnom proteste je reálna

18.04.2017 | 09:55
  0
Protest je účelovo prezentovaný pučistami, ako pochod proti korupcii.

Len pred pár dňami ma zaujala správa o krádeži zbraní a trhavín.

Citujem mediálny komentár exministra obrany Ľubomíra Galka: 

„Pri výdaji materiálu v muničnom sklade ozbrojených síl v Trenčíne – Kubrej bolo zistené, že v sklade chýba istá časť materiálu. Preto bola okamžite nariadená inventarizácia a zriadená vyšetrovacia komisia, ktorá preveruje skutkový stav. Nechceme, aby vznikla panika, preto budeme informovať až keď budeme mať relevantné závery. V prípade, že sa potvrdí pochybenie, vyvodíme zodpovednosť.“

V Bratislave sa má dnes stretnúť niekoľko tisíc ľudí na proteste, ktorý má vyvolať slovenský Majdan. Protest je účelovo prezentovaný pučistami, ako pochod proti korupcii. Požiadavky organizátorov protestu sú však už dopredu odsúdené na zánik, pretože podporujú násilné odstránenie časti vlády a prokuratúry, čo je v demokratickom štáte, nemysliteľná požiadavka. Tlak na vládu sa totiž má robiť sofistikovanou diplomatickou cestou, nie násilne. Násilie do spoločnosti totiž prostredníctvom organizovania farebných revolúcii z minulého storočia nepatrí. Neobstojí ani prezentácia, že protest organizujú dvaja študenti, čo je hoaxný bullshit a je to jasné každému priemerne mysliacemu človeku. Už len informácia, že títo študenti zaplatili dve vlakové súpravy, ktoré majú zvážať protestujúcich z celého Slovenska zakladá reálny predpoklad, že protest je zaplatený zo zahraničia, mocenskými štruktúrami inej krajiny, fungujúce na Slovensku cez takzvaný tretí sektor. Nie je totiž náhoda, že pokusy o zvrhnutie vlád cez farebnú revolúciu, sa práve v týchto dňoch, dejú aj v Rusku a Maďarsku. V Rusku dokonca pokusom o farebnú revolúciu predchádzal principiálne rovnaký film, ako bol na Slovensku film Únos. Slovenskí herci ako Kramár, ktorý protest podporujú, teda iba hercami podporujúcimi umenie, rozhodne nie sú.

Nezmyslom však nie je obava z násilia, vyvolaného spoločenskou manipuláciou pučistov, pretože krv na tričkách študentov, by pučistom pomohla Slovensko vyprezentovať v zahraničí ako násilnícku krajinu, ktorá súčasnú vládu potrebuje násilne odstrániť. Preto otázka, či sa na proteste nezjaví šialený terorista v nákladnom automobile, je rozhodne na mieste a ľudia by ju mali pred účasťou minimálne zvážiť. Provokácie spoločnosti zabíjaním, sú nám dobre známe zo zahraničia.

Tiež zmiznutie granátov a trhavín z vojenského skladu, rozhodne nie je náhoda. Ich použitie pučistami na proteste, pre zneužitie pokojnej manifestácie na vyvolanie Majdanu, sa však nedá potvrdiť.

"Protestujte opatrne!" Tak by som nazvala protest, ktorý sa dnes chystá, pretože o reálnom boji proti korupcii, nemôže byť ani reč. 

K násilným stretom môže tiež dôjsť aj medzi obyčajnými ľuďmi. Na protest sa totiž chystajú aj radikálne skupiny.  Napríklad členovia zločineckej polomilitantnej radikálnej skupiny Antifa, ktorí len pred nedávnom, za účasti treťosektorového kontroverzného aktivistu Pavla Demeša - podporovateľa dnešného protestu, hanobili slovenské symboly.

V každom nebezpečnom pochode operujú aj takzvaní provokatéri, krorých úlohou je narušiť priebeh manifestácie, aby polícia v prípade vyhodnotenia nebezpečenstva mohla zasiahnuť a protest zrušiť, čo sa môže poľahky vymknúť kontrole. Výnimkou v nebezpečnosti pochodu, rozhodne nebude ani ten dnešný, pretože pučisti zoskupení okolo opozície a prezidenta, sa rozhodli bojovať proti vláde násilne z čoho usudzujem, že ľudské životy obyčajných ľudí, našich politikov moc nezaujímajú.

Tých opozičných, dokonca ešte menej ako vládnych.

Katalin Tara

 


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti