Hejterka Hajtová bude po odchode od Čaputovej pôsobiť u Beblavého

06.11.2019 | 15:56
  3
Henrieta Hajtová po urážkach na adresu konzervatívcov zmenila džob. Po novom bude hlasom jednej z mimoparlamentných strán.

Exredaktorka televízie Markíza ešte donedávna pracovala pod prezidentskou strechou hlavy štátu Zuzany Čaputovej na tlačovom oddelení. Profesný väz jej zlomil až nepatričný internetový komentár na adresu konzervatívnej akcie Národného pochodu za život, po ktorého medializácii dala Hajtová zbohom lukratívnemu fleku u prezidentky.

No ako sa zdá, dlho bez roboty nezostala. Prichýlila ju totiž mimoparlamentná strana Spolu, ktorá v súčasnosti tvorí koalíciu s Progresívnym Slovenskom. "Henrieta Hajtova bola prijatá na pozíciu hovorkyne SPOLU," povedala pre PLUS 7 DNÍ hovorkyňa koalície PS/Spolu Silvia Hudáčková. Hajtová nie je členkou strany.

Hejtovanie účastníkov Pochodu za život

„Inkvizítori. Pokrytci. Pedofili. Úchyláci.“ Napísala Hajtová na svojom Instagrame na adresu Národného pochodu za život koncom septembra. Hanlivé termíny svietili v jej „príbehu“ a nakreslené šípky smerovali k náhľadu stránky pochodu, ktorý preškrtla. Voči Hajtovej kritike, ktorú na internete neprajníci začali prezývať aj Hejtová, sa ohradila aj jej vtedajšia zamestnávateľka prezidentka Zuzana Čaputová.

 

„Pani prezidentka sa od spomínaných vyjadrení ostro dištancuje, nesúhlasí s takýmito prejavmi, považuje ich za neprípustné,“vyjadril sa v tom čase pre denník Plus 1 Deň Čaputovej hovorca Martin Strižinec.

 

Voči Hajtovej sa dokonca začalo disciplinárne konanie, na ktorého výsledok, ale nečakala a odišla z prezidentského paláca „dobrovoľne“.

Hajtová, je mimoriadne zdieľna práve na svojom Instagrame, kde sa rada chváli momentkami z bežného života, práce a charakterizuje sa na svojom profile ako "poledancerka" a "milovníčka mágie".

Zdroj: plus7dni.pluska.sk


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti