Heger s Matovičom si na hulváta strčili Lipšica do pracovnej skupiny na zničenie Žilinku. Blaha označil šéfa špeciálnej prokuratúry za hlavu čurillovskej chobotnice, ktorú odhalila policajná inšpekcia a hodila do väzby

19.09.2021 | 12:35
  3
Do pracovnej skupiny už stihli hodiť aj ďalšieho svojho človeka - sudcu Hrubalu. To je mimochodom ten, čo pustil z väzby mafiána Kudličku. Proste hrdina kaviarne, píše vo svojom fejtóne podpredseda Smeru-SD Ľuboš Blaha.

Poslanec opozičnej strany Smer-SD Ľuboš Blaha reagoval na vyhlásenie predsedu vlády SR Eduarda Hegera (OĽaNO), že súčasťou odbornej pracovnej skupiny na obnovu dôvery v právny štát majú byť za Špecializovaný trestný súd Jána Hrubala, za Úrad špeciálnej prokuratúry Daniel Lipšic, za Generálnu prokuratúru Barbora Hubertová a za Radu prokurátorov Stanislav Jakubčík:

Hegerova pracovná skupina na zničenie Žilinku, či ako to nazvali, už má prvých členov. Skoro som pukol od smiechu.

1. Heger s Matovičom si tam na hulváta strčili Lipšica. Hlavu celej čurillovskej chobotnice, ktorú odhalila inšpekcia a hodila do väzby.

2. Lipšic teraz lieta po médiách ako splašené kura a kope do všetkých hlava-nehlava. Útoky na sudcov, na prokurátorov, na tajnú službu - dočista sa zbláznil.

3. Dokonca vyzval na verejné ospravedlnenie aj predsedu parlamentu Kollára, vďaka ktorému je chaloš vo funkcii. Ešte raz - špeciálny prokurátor. A robí prachsprostú politiku.

4. On už ani nepredstiera nejakú zdržanlivosť, on to už otvorene dáva na matovičovského tribúna a vyhlasuje vojnu všetkým, čo okolo nevidia lietať mafie a hydry.

5. Možno ich nakoniec s Matovičom u Pinela umiestnia do jednej izbietky. Pekne vypolstrovanej. A tohto Pentamana prosím pekne Heger nominoval do pracovnej skupiny na likvidáciu právneho štátu.

6. Idú očistiť štát. Od zákonov. Od pravidiel. Od Žilinku. O všetkom budú rozhodovať iba oni - Matovič a Lipšic. A upália nás všetkých. Ako v starom dobrom stredoveku.

7. Do pracovnej skupiny už stihli hodiť aj ďalšieho svojho človeka - sudcu Hrubalu. To je mimochodom ten, čo pustil z väzby mafiána Kudličku. Proste hrdina kaviarne.

8. Ja len, že v pondelok za tento Hrubalov čin odsúdia Dušana Kováčika. V matovičovskom monstrprocese. Prakticky na doživotie. Tódovej kamoška Pamela Záleská sa postará.

9. Hrubala je známy ako najsmädnejší sudca na Slovensku. Keď ťa raz chytia opitého za volantom, väčšina ľudí sa poučí. Hrubala nie, on je iný sekáč.

10. Tohto tragéda chytili rovno dvakrát. Pán Smäd. A dnes šéfuje špeciálnemu súdu - čo dodať. Na zdravie, excelencia, na zdravie.

11. No nič, v pracovnej skupine bude veselo, pánko tam určite prepašuje ploskačku s domácou. Lipšic sa bude rehliť, ako na priechode zrazil chodca. A Hrubala si štikne - aspoň si nebol na mol ako ja. Vivat spravodlivosť!

12. Prosím, prosím, strčíte do tej pracovnej skupiny aj Tódovú a Záleskú, nech je fraška dokonaná. Ešte by to chcelo Klimenta. A prezidentka nech vyšle Kubinu...Nech sú všetky chápadlá pokope.

13. Mimochodom, sám Matovič by tam nechcel? Veď ak to ten trubiroh môže dávať na ekonóma, prečo nie na právnika?

14. Holahej, čistky sa môžu začať. Chobotnica ide napísať Kladivo na čarodejnice pre 21. storočie. Nerušme ich, už chlaščú...

15. Peknú nedeľu, priatelia, dnes na politické debaty nemám žalúdok, napíšte mi prosím, čo sa tam dialo - ja sa idem venovať rodinke, kým ma ešte neupálili

Zdroj: Facebook Ľuboš Blaha / InfoVojna

Zobraziť ďalšie

Zaujíma nás Váš názor:

Tipy a rady


 

Zaujímavosti