Harabin: Slovensko decimujú rozkladné sily pod záštitou prezidenta a administratívy za oponou politickej moci

04.09.2018 | 17:45
  0
Prvoradou úlohou je spravodlivá a sebestačná vlasť sebavedomých Sloveniek a Slovákov a občanov národnosti u nás žijúcich, ale aj ich detí, ktoré sa budú chcieť opäť vrátiť domov.

Ak si tento rok pripomíname zvláštne postavenie osmičky v našich novodobých dejinách, spomínajúc rok 1918, 1948 alebo 1968, potom nám zvlášť dnes treba spomenúť meruôsme roky. Európa v tej dobe - podobne ako dnes, priam vrela revolučným napätím a túžbou národov po osamostatnení a vlastnom sebaurčení.

Tu treba vyzdvihnúť mimoriadny význam triumvirátu Štúr, Hodža, Hurban, ktorý už nebol o literárnom povzbudzovaní. Títo traja muži organizovali ozbrojené povstanie voči stáročnému útlaku slovenského národa. Velili dobrovoľníckym jednotkám, ktorým pomáhali Srbi aj Chorváti, v Prahe bol v tom roku prvý slovanský zjazd. Nádeje však rýchlo pominuli a nárok na samostatné rozhodovanie o vlastnej budúcnosti sme si definitívne uplatnili až v roku 1993. 

Slovensko v pazúroch rozkladných síl

Nutné je však dodať, že mnohí, ešte aj dnes stále vysokopostavení politici, boli zásadne proti našej samostatnosti a možnosti rozhodovať o sebe samých bez cudzích záujmov. V tom čase sme nadobudli pocit, že zápas o národnú identitu, za samostatné Slovensko sme vyhrali. Bol to - a stále je, krutý sebaklam.

Slovensko stále decimujú rozkladné sily pohybujúce sa pod záštitou samotného prezidenta a administratívy za oponou politickej moci. Tieto štedro financované sily sa od obdobia vzniku samostatného Slovenska stihli infiltrovať do všetkých štátnych, rozhodovacích, vzdelávacích a masmediálnych štruktúr, kde pôsobia priamo proti záujmom slovenského národa s cieľom udržať si kontrolu nad jeho vývojom a smerovaním.

Mnohí slovenskí poslanci v Európskom parlamente permanentne hlasujú proti záujmom našich občanov a kolaborujú s podvratnými silami rozkladajúcimi Európu aj importom nelegálnych imigrantov. Slovensko nie je samostatné, ale čoraz viac závislé od rozhodnutí a nariadení EP zbavujúceho nás práva spravovať našu vytúženú, slobodnú a svojprávnu vlasť. Záujmy cudzích mocností sa okrem fatálneho zlyhania schopnosti byť nezávislým a sebestačným prejavili i v totálnom znefunkčnení našej schopnosti brániť sa.

Naopak, protektor sídliaci v srdci hlavného mesta za monštruóznym oplotením prináša nové a nové skazonosné pokyny smerujúce k upevňovaniu vojenskej moci NATO na našom území. Je opäť namierená proti Slovanskej vzájomnosti a túžbe po prosperite bez parazitov.

Národný kandidát

Dnes, pripomínajúc si Deň ústavy ako deň najvyššieho právneho predpisu samostatného Slovenska prehlasujem, že ak by som stál na čele našej vlasti ako jej oddaný služobník, učiním konkrétne a veľmi zásadné kroky obmedzujúce pľundrovanie našej mladej republiky. My jej musíme vrátiť právny status, skutočné vymanenie sa zo závislosti na iných a zbavenie sa postavenia protektorátnej krajiny. Napokon jeden z najdôležitejších momentov v mojom živote, kedy ma delegáti Národnej konferencie navrhli ako národného kandidáta na post prezidenta Slovenskej republiky ma k tomu navždy zaväzuje.

Prijali sme mimoriadny dokument - Manifest Slovenska a ten je absolútnym obratom v našom momentálne žalostnom vývoji.

Prvoradou úlohou je spravodlivá a sebestačná vlasť sebavedomých Sloveniek a Slovákov a občanov národnosti u nás žijúcich, ale aj ich detí, ktoré sa budú chcieť opäť vrátiť domov. Domov, kde pod zástavou s kresťanskými a slovanskými symbolmi nájdu opäť zmysel byť. Nech je moderné, prosperujúce, právne prebudené slovanské a kresťanské Slovensko chlebom i soľou našich budúcich dní.

Zdroj: extraplus.sk


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti