Harabin sa pýta, prečo je Mazurek trestne stíhaný a Čaputovej hejterka nie

11.10.2019 | 16:40
  4
Líder strany Vlasť si zároveň položil otázku, či zamestnankyňa Prezidentského paláca nešírila extrémizmus a nehanobila presvedčenie iných ľudí.

A kde je teraz Generálny prokurátor? Mazureka mohli stíhať a Čaputovej chránenkyňu Hajtovú, ktorá hejtuje ľudí pochodujúcich za ochranu života stíhať nebudú? Nešírila náhodou extrémizmus, nehanobila, nepodnecovala a neohovárala keď sa o všetkých ľuďoch na Národnom pochode za život vyjadrila ako o pedofiloch a úchylákoch?

Kde to žijeme pýtam sa. Lebo toto sú zjavné dvojité metre. A ako je vôbec možné, že takýto človek zotrváva vo svojej funkcii po boku najvyššieho ústavného činiteľa?

Situácia v štáte už skutočne prekračuje únosnú mieru a musí prísť zmena. Ale nie taká zmena, o akej rozpráva arogantná kasta slniečkárov a akú nám predviedla hejtujúca Čaputovej slniečkarka Hajtová. Takú zmenu normálni, slušní a čestní ľudia nepotrebujú a ani nechcú. 


Ako volebný líder strany Vlasť budem presadzovať inú zmenu, zmenu postavenú na vôli ľudí, na službe ľuďom. Strana Vlasť bude presadzovať právo, poriadok a spravodlivosť pre každého rovnako a bez rozdielu! Padni komu padni.

Články súvisiace s tematikou:

 

Zdroj: Facebook Štefan Harabin / InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti