Harabin označil Sajfu za slniečkárskeho ultrafašistu

10.07.2020 | 11:50
  18
Bývalý šéf Najvyššieho súdu SR ostro skritizoval známeho moderátora za jeho reakciu na transparent Na životoch bielych záleží.

Volebný líder mimoparlamentnej strany Vlasť – Štefan Harabin (63) dal o sebe opäť vedieť, no tentokrát sa prekvapivo neobul do žiadneho zo svojich politických oponentov. Naopak, vybral si človeka, ktorému v minulosti dokonca poskytol predvolebný rozhovor!

Harabin na sociálnych sieťach ostro zaútočil na moderátora Mateja Cifru (40), ktorý je lepšie známy pod prezývkou Sajfa. Nepáčilo sa mu, že Sajfa označil transparenty slovanistických fanúšikov s nápismi „White Lives Matter (Na životoch bielych záleží)“ za vrchol primitivizmu. „Vrchol primitivizmu. A najväčšia úbohosť je, že nikto z kompetentných zo Slovana proti takémuto niečomu nezakročí, ale asi niekde hlboko vnútorne to cítia rovnako. Hanba,“ rozčúlil sa Sajfa na sociálnych sieťach. „All lives matter (v preklade „na všetkých životoch záleží“), tak sa tak začnime správať,“ uzavrel.

Politik však prekvapivo zareagoval ešte tvrdšími slovami. „Sajfovi, bez najmenších pochybností evidentnému slniečkarskému ultrafašistovi, okrem iného, mediálnemu lokajovi Kollára, zjavnému plagiátorovi a antikresťanskému propagátorovi moslimskej rodiny v intenciách jedenástich detí s desiatimi ženami splodených zrejme pod vplyvom ním prepašovaných drog v rokoch nedávno minulých, odkazujem, že ja som hrdý Slovan bielej rasy,“ nechal sa na  sociálnej sieti počuť Harabin.

O reakciu na mimoriadne ostré slová Štefana Harabina sme preto požiadali aj Mateja „Sajfu“ Cifru, ktorý mu neostal nič dlžný. „Štefan Harabin už vo voľbách dokázal, že reprezentuje presne 2, 98 % hrdých bielych Slovanov. Ja osobne by  som chcel žiť v krajine, kde sa cíti dobre Slovák, Maďar, Róm, Rusín, Žid, Somálčan, či je biely, zelený alebo oranžový. A kde sudcovia, ktorí roky ničili spravodlivosť v krajine, odídu na smetisko dejín,“ povedal. 

Zdroj: pluska.sk

Články súvisiace s tematikou:


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti