Harabin: Moderátorka TA3 Žitná Lučaiová predviedla v debate s bývalým ústavným sudcom Drgoncom o Covide-19 novinársky hnoj a hyenizmus

15.09.2020 | 19:15
  11
Bývalý predseda Najvyššieho súdu SR reagoval na televíznu debatu s JUDr. Jánom Drgoncom o neústavných protiepidemiologických opatreniach Matovičovej vlády.

Štefan Harabin sa na sociálnej sieti obul do moderátorky TA3. Anka Žitná Lučaiová v debate s bývalým sudcom Ústavného súdu SR prerušila Drgonca v momente, keď argumentoval Harabinovým právnym rozborom opatrení Úradu verejného zdravotníctva, ktorý sme minulý týždeň zverejnili aj na stránke InfoVojna.

O právnej nepriestrelnosti analýzy pripojenej k videu zo 7. septembra 2020:


som hovoril už na svojom FB statuse 11. septembra 2020 v spojitosti s reakciou na zjavne lži skupiny anonymných epidemiológov, mikrobiológov a lekárov cez facebookovú stránku Epidemiologického informačného systému namierené na spomínanú analýzu v podstate v tom smere, že nakazení majú právnu povinnosť platiť nezákonnú pokutu za nenosenie rúška.

V tejto súvislosti ma teší, že bývalý sudca Ústavného súdu doc. Drgonec v rozhovore pre Ta3 na tému "Očkovanie proti koronavírusu" dvakrát v jeho závere odkázal na právnu relevanciu mojej analýzy k obmedzeniam ktoré zaviedla Matovičova vláda. Nervózna moderátorka ho nenechala dohovoriť.

Nespochybniteľným faktom ale zostáva, že právna nulita Mikasových obmedzujúcich opatrení, ktorú zdieľa aj Doc. Drgonec, evidentne nie je po chuti ani mainstreamovým médiám.

Momentálne korupčno-podvodné elity držiace politické kormidlo moci sa desivo boja pravdy týkajúcej sa planetárneho podvodu viažuceho sa na koronavírus.

Nadväzujem neštandardne vzhľadom na moju doterajšiu FB prax na predchádzajúci príspevkový status, preto ho treba čítať až po jeho obsahovom poznaní.

Alibizmus moderátorky založený na neprítomnosti Harabina v debate TA3 v tom smere, že nehovorme o jeho právnej analýze Mikasových opatrení, na ktorú doc. Drgonec ako ortodoxne neoblomný bývalý sudca Ústavného súdu dokonale ovládajúci Ústavu, odkazoval dvakrát, lebo sa s ňou stotožnil, bola typicky politicky účelová a evidentne nadiktovaná z hora, aby nemohla byť vyjadrená pravda o právnej nulite Mikasových opatrení v tom smere, že „Cisár je nahý“.

Odmietnutie redaktorkou hovoriť o tretej osobe pre jej neprítomnosť v diskusii je žurnalisticky už dlhodobo dôvodná len a len vtedy, keby aktér debaty útočil na jej slovne prezentovanú integritu a on sa nemôže brániť, lebo tam jednoducho nie je.

Takáto situácia, ale nenastala, lebo doc. Drgonec práve naopak už nechcel a ani nemohol pre nedostatok času rozprávať o tom, čo považoval za právne zodpovedané a čo už bolo podľa jeho názoru správne vysvetlené Harabinom.

Toto, čo predviedla Žitná je nesporný novinársky hnoj a hyenizmus.

Zároveň, to ale nesporne dokumentuje, že momentálne korupčno-podvodné elity držiace politické kormidlo moci na Slovensku sa zo strachu o svoje kreslá desivo boja pravdy a sú z titulu tejto primitívnej osobnej motivácie ochotní týrať, šikanovať a nepochybne i neústavným spôsobom mučiť ľudí nenakazených koronavírusom.

Celú debatu si môžete pozrieť TU.

Zdroj: stefanharabin.blog.pravda.sk / InfoVojna

Články súvisiace s tematikou:

 

 

 


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti