Harabin: Matovič a spol. sa správajú ako nacisti typu Hitlera, Goebbelsa a Mussoliniho

19.11.2020 | 18:12
  4
Bývalý predseda Najvyššieho súdu a exminister sparvodlivosti sa zúčastnil na proteste za slobodu a demokraciu dňa 17. novembra.

Dňa 17. 11. 2020 sa uskutočnil nepovolený, za núdzového stavu a pri zákaze zhromažďovania podľa vládnucej garnitúry nezákonný protest. V akom stave sa asi nachádza naša spoločnosť a občianske práva, keď sa ľudia napriek vyhrážkam a nadávkam zo strany vládnych činiteľov rozhodnú ísť protestovať?

Protestu sa zúčastnil aj bývalý šéf NS SR, trestný sudca Štefan Harabin. Jeho fb status vám prinášame bez cenzúry a redakčných úprav.

Včera na proteste proti Matovičovi sa plnej nahote prejavilo, čo bežní ľudia pociťujú ako totálnu protičlovečenskú vojnu voči ním zo strany momentálnych držiteľov moci, ktorí sa bez najmenších pochybnosti správajú ako nacisti typu Hitlera, Goebbelsa, ale aj Mussoliniho.

Cítil som bezprostrednú blízkosť s poškodenými ľuďmi, ktorí mi úprimne ďakovali za to, že som ako prvý a jediný nebojácne, už na začiatku júna priamo a bez okolkov, verejne, poukázal na právnu nulitu Mikasových a Matovičových fašistických aktov likvidujúcich ľudské práva bez opory v našej Ústave a vypracoval im právne manuály pre ich orientáciu v konfrontácii so šikanou zo strany úradujúcej štátnej moci.

Nie stovky, opakujem ešte raz a bez nadsádzky, ale vyše tisícky selfíčiek, som s radosťou absolvoval počas fotografovania i s mojimi fanúšikmi a priaznivcami strany Vlasť. To, že vždy hovorím pravdu aj teraz, si v najbližších dňoch ľahko zdokumentujete na sociálnych sieťach.

Neodpustím si jednu poznámku. Ako chcú Tí, ktorí na rečníckom pódiu, resp. a hlavne i v parlamente hájiť práva radových občanov, keď nedokážu si obhájiť ani svoje vlastné práva, čo dokumentujú nedôstojným a neprávnym nosením rúšok? Farizejstvo na milióntu.

Video z protestu:

Zdroj: magazinslovensko.online / YouTube


Zaujíma nás Váš názor:

Tipy a rady


 

Zaujímavosti