Gustáv Murín: Nakazení sú (naši) epidemiológovia! … a choroba sa volá alibizmus

16.09.2020 | 09:36
  2
Títo naši profi-panikári sa neustále odkazujú na „hrozivé čísla“, čo je u nás zámerné zavádzanie.

Tá choroba sa volá: alibizmus. A sťažuje ju komplikácia zvaná: fachidiotizmus. Na to tu máme hneď tri anonymné zoskupenia údajných odborníkov: „Panickú“ komisiu, akési „Konzílium“ a „Kvízový“ štáb… Pozoruhodné na tom je, že nepoznáme ich zloženie, ani miesto a čas ich zasadnutí. Neexistujú dokonca ani zápisnice z ich zasadnutí, kde o nás rozhodujú! Akoby fungovali v utajení. A to čo dokážu dokopy vyprodukovať, nad tým ostáva rozum stáť. Ani jedno ich „opatrenie“ nebolo prejavom originálneho odborného myslenia (ako v prípade švédskeho štátneho epidemiológa Andersa Tegnella, ktorý je skutočnou osobnosťou, čo nepodlieha davovej psychóze, ani umelo vyvolanej panike).

Oni sa len opičia, paberkujú, kde čo vidia, a bez racionálnej úvahy to aplikujú u nás. Najskôr sa opičili po Nemcoch, teraz si vybrali najhorší variant – poľský. Odtiaľ ten nezmysel 50-tich účastníkov verejných podujatí (pričom Česi majú 500 a Rakúšania dokonca 1500). A nezabúdajme, že náš šéf epidemiológov Jarčuška bol za celým tým nezmyslom „blackout-u“ (už ten termín je omyl) – to bol jeho „odborný“ nápad, kde chcel spapagájovať blokádu mesta Wuhan s absurdným zdôvodnením, že veď má viac obyvateľov ako Slovensko a oni to zvládli??? Toto nemôže súdny človek ani len vysloviť a my si takýto zjav ešte aj platíme?! Wuhan je len jedno mesto v jedenapol miliardovej Číne, čo sa nedá porovnať s absurdným zablokovaním celej krajiny, ako je Slovensko. Takže tu máme iniciatívneho fach-idiota Jarčušku, do toho servilného Mikasa a navrch cirkusanta Zmatkoviča – a nešťastie je hotové. Výsledok sme videli.

A nezabúdajme na profesionálneho strašivtáka Mesíka, ktorý nám prorokoval, že túto korona-krízu „nezvládneme“ a riaditeľa Inštitútu zdravotnej politiky, Martina Smatanu, ktorý nám presne vypočítal aj to koľko masových hrobov bude treba vykopať…

Nezabúdajme tiež, že profesor Krčméry z tohto súručenstva profesionálnych panikárov dobrovoľne odišiel.

V lete sa však už zdalo, že sme tieto ich excesy relatívne v zdraví prekonali, ale oni sebe aj nám sľúbili „druhú vlnu“ a je to druhá vlna štátneho epidemiologického magorizmu…

Všetko je inak?

Títo naši profi-panikári sa neustále odkazujú na „hrozivé čísla“, čo je u nás zámerné zavádzanie. Pritom so šokujúcim zistením prišiel uznávaný denník New York Times: PCR testy prinášajú až 90% falošne pozitívnych prípadov! A vyplýva to práve z techniky PCR. Medzičasom radikálne znižovali počty infikovaných v Čechách (pre štatistickú chybu) a aj vo Švédsku (pre chybovosť testov dovezených z Číny). Šokujúce je tvrdenie, že v Taliansku na vírus nezomrelo 25 000 ľudí, ale len 925?! Proti umelému nafukovaniu úmrtí začali protestovať aj lekári v Nemecku. To znamená, že u nás sa robí bublina „opatrení“ z pochybných štatistických údajov. Navyše nezabúdajme, že naše Ministerstvo zdravotníctva odmietlo odpovedať periodiku Bratislavský kuriér, čo je vlastne skutočnou príčinou úmrtia pacientov označovaných u nás ako obete Covid-19.

Viacero amerických lekárov sa sťažovalo, že boli nútení na účet korona-vírusu pripísať aj pacientov, ktorí v skutočnosti umreli na niečo celkom iného.

V Nemecka zasadá mimoparlamentná komisia na odhalenie všetkých týchto štatistických manipulácií. Vo Washington Times vyšla dokonca úvaha s nadpisom, že celá korona-pandémia je „najväčší politický hoax na svete v histórii ľudstva“.

V televíznom seriáli Simpsonovci bol tento korona-hoax predpovedaný už v roku 2010! Dr. Šmucler, šéf českých zubárov, v Českej televízii upozorňoval na to, že tu máme už roky do 190 iných vírusov, ktoré sú virulentnejšie a aj „smrtnejšie“ a naše telo sa musí s nimi denne konfrontovať – nie sa uzatvárať do sterilných bublín (ktoré nás v konečnom dôsledku zabijú!), ale v konfrontácii s nimi posilňovať (bez rúšok!) svoju individuálnu, aj kolektívnu imunitu. Všetky tieto kritické a odborne triezve hlasy sú u nás v oficiálnych, verejnoprávnych médiách zamlčiavané. Niečo tu nesedí…

Korona-propaganda

V jednom vtipe sa háda chrípka s koronou a chrípka uznáva: Ja som síce rozšírenejšia a nebezpečnejšia, ale ty máš lepší P.R. a marketing. Doslova hanebnú úlohu v tom zohráva spravodajstvo RTVS, ktoré nevynechalo jediný deň, aby nás „informovalo“, koľko pribudlo „nakazených“ (pričom správne by mal byť výraz „infikovaných“) so zdôraznením  „až“ a „nového vírusu“, ako keby sa ten zúfalec každý deň preobliekal. Pritom ide o doslova smiešne počty nielen s ohľadom na iné krajiny, ale hlavne na ohrozených a umierajúcich u nás na iné, ďaleko závažnejšie a smrtonosnejšie choroby. O tých ale mlčia. Vrcholom cynizmu, boli týždne, kedy nás každodenne oblažovali „správou“, že v Číne  pribudlo za deň „až“ nových 50 prípadov na jeden a pol miliardy obyvateľov!!! Veď tam je denne viac zrážok bicyklov, než takýchto „prípadov“. Toto už nebola „verejná služba“, ale šírenie nezmyselnej poplašnej správy…

Festival epidemiologickej hlúposti

Každá profesia, či odvetvie ľudskej činnosti v tejto krajine, zasiahnutá druhou vlnou epidemiologických schválností, má svoje vlastné názorné príklady, aké absurdity si tu na nás skúšajú títo odborní alibisti.

Najneuveriteľnejšie je, že primátor Vallo, priznal absurditu, že podľa dnešných až smiešne malých čísel (a logicky najviac ich vždy bude v Bratislave, kde je najväčšia koncentrácia obyvateľstva) môžu byť tie o dva týždne (kedy mali byť oficiálne vyhlásené nové reštrikcie) úplne iné a namiesto, aby logicky uzavrel, že tým pádom ich nemá zmysel zavádzať, on ich naopak „pro-aktívne“ zavádza hneď?! Uvedomuje si vôbec, že tým Bratislavu odpisuje ako turistickú destináciu, keď sa tu miestny turistický priemysel ledva pozviechal? Môže niekto viac škodiť v takej funkcii takým pionierskym šplhúnstvom?

Napríklad SND má hrať pre 50 divákov, keď len herci s obsluhujúcim technickým personálom ich násobne v počte prevyšujú? V sále pre 600 a až takmer 900 divákov?? To už tu naozaj niekomu šibe?!

Pre otvorené štadióny si títo odborní papagáji vycucali z prsta počet 200 divákov (prečo nie 220, 260, 310 alebo naopak 168???), pri kapacite sedenia pre desaťtisíce divákov?! A niekoľkých veľkých vchodoch? Toto kto vymyslel?
Svadby do 30 ľudí? Prečo nie len farár, nevesta, ženích a tucet epidemiológov?! Aspoň by sa na tej absurdite, čo vyprodukovali Jarčuška a spol., sami dobre zabavili…

Organizátori každoročných podujatí, ako je Košický maratón, sú na nervy, lebo títo exoti každý deň si nie „vymyslia“, ale odkukajú novú absurditu a jeden už naozaj nevie, čo práve platí.

Bizarnosť s nosením rúšok v školách ešte s chuťou deckám predĺžili, hoci na to nemajú žiadne logické zdôvodnenie. A učitelia sa môžu zblázniť, lebo v rúšku sa osem hodín odučiť jednoducho nedá. Ale to predsa teoretika Jarčušku nezaujíma – pre neho je to životná šanca experimentovať s takmer šiestimi miliónmi obyvateľov. Tak čo by sa nepobavil. Iste si z toho urobí vesmírny doktorát…

Hlavná česká epidemiologička jasne povedala, že hromadné podujatia NIE SÚ ohniskami nákazy. To tí naši papagáji nechcú počuť. A nevidia ani očividné: práve prebieha Tour de France. Len pretekárov je do 200, s príslušníkmi ich tímov je to cca 1000 osôb a popri cestách ich povzbudzujú desaťtisíce divákov. Ako je to možné? Jednoducho, nemajú tam epidemiológov typu papagájov, čo sa nezmôžu na vlastný odborný názor, ale papagájujú po tých najhorších príkladoch…

A to nehovorím o všetkých tých, čo organizujú alebo chcú u nás organizovať čokoľvek verejné. Smerujú k bankrotu a dlhoch, pričom počúvajú len samé Sulíko-sľuby o finančnej podpore, nehovoriac o tom, keď otvorí ústa Zmatkovič. Ak to takto pôjde ďalej, spoločnými silami servilných alibistických poradcov a tejto politickej zberby, oni to Slovensko dorazia. Ako-tak sme prežili ich prvú vlnu experimentov s nádejou, že sa poučia. Touto druhou vlnou manipulácie s nami, ako ovcami, celú krajinu paralyzujú. Predpovedal som to včas, keď som podal na toho exota, čo je dnes premiérom, Trestné oznámenie. Keby Orgány činné v trestnom konaní konali a pán Čižnár nepoužil jeho obľúbený trik „do stratena“. A už je tu nové Trestné oznámenie..

Čas občianskeho vzdoru

Proti tomuto umelému štátnemu manipulovaniu občanmi už sa ozvali v masových protestoch občania v USA, Bulharsku, Srbsku, Izraeli aj susednom Poľsku. Je čas aj u nás povedať zneužívaniu korona-pseudo-pandémie rázne nie. Športovci na hokejových a futbalových štadiónoch sa už verejne ozvali.

Kde sú odborové zväzy, aby chránili svojich členov pred prepúšťaním a osobnými bankrotmi?

Kde sú odborné inštitúcie, aby každodenne usvedčovali nami platených štátnych panikárov, že nám masovo škodia?

Kde je tá žltá tlač, čo dopomohla tejto politickej zberbe k moci?

A kde voliči týchto „zmenárov k horšiemu“, ešte sa nespamätali ako naleteli?

Dnes už tretina obyvateľov odmieta rúška.

Petíciu proti obmedzeniu počtu svadobných hostí podpísali tisíce Slovákov a Sloveniek. Prvé protestné hlasy už sú TU.

Gustáv Murín - slovenský prírodovedec, biológ, spisovateľ, esejista, publicista, dramatik, scenárista a bloger. Murín je známy autor kníh o slovenskej mafii v 90. rokoch a bol tiež scenáristom dokumentárnej série Mafiáni na RTVS. V roku 2018 mu bola spoločnosťou svetských humanistov na Slovensku Prometheus udelená cena Humanista roka 2018, ktorá sa udeľuje za výrazné, výnimočné počiny a významné aktivity pri presadzovaní a obohacovaní myšlienok humanizmu na Slovensku. Je taktiež nositeľom novinárskej Ceny V.M. Krameria za rok 2020.

Pozn. IV: Pre odkazy s hyperlinkami kliknite na link uvedenom v zdroji článku.

Zdroj: gumurin.blog.pravda.sk


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti