Generál Milan Lučanský – prvá obeť zločinného Matovičovho režimu

31.12.2020 | 17:11
  10
Matovičov zločinecký režim sa začína zaplietať do vlastných lží. Samovraždu, ktorú tak vehementne odmietla jednorazová ministerka Kolíková, znovu oprášili a budú teraz fabrikovať všetko možné, aby ju aspoň pred ovčianikmi, čo ich naivne volili, obhájili.

Dôvody, ktoré vedú k záveru, že generál Lučanský sa stal obeťou mučenia pri politicky motivovanom „vyšetrovaní“ som uviedol už 13.12. Každý si to môže dať dokopy sám z oficiálnych vyjadrení čelných predstaviteľov tohto zločineckého režimu. Aj z ich mlčania v posledných dňoch a mlčania ich komplicov v žltej tlači – kde sú teraz „investigatívci“ Tódová, Vagovič a poskokovia tohto zločineckého režimu Struháčik, Hanzelová a vzorná komsomolka Sobotovičová?! Kde sú, že tak zaťato mlčali skoro celý mesiac?! Oni, heroldi zmeny a bezškrupulózni vykrádači vyšetrovacích spisov?! Spoluvinník zločinu je aj ten, kto o ňom vedel, ale ho zamlčal a svojím mlčaním tak kryl, nezabúdajme. 

Usvedčili sa sami

Všimnime si nápadne tichého Matoviča – on ktorý sa tak rád za každú cenu vycapuje do médií, nevydal na túto tému donedávna ani hláska! Lebo iste vedel, čo my len tušíme.

Mikulec prišiel s rozprávkou o zranení Lučanského pri cvičení, ale je to biedny klamár. Sám seba poprel.

Potom prišli s verziou pokusu o samovraždu, ale tá vtedy logicky neobstála, tak ju vzápätí popreli.

To Kolíková, to je iný káder! Ministerka fakticky už mimoparlamentnej straničky na jedno použitie – zabezpečenie beztrestnosti pánovi Kiskovi, ktorý toho má na hlave dosť na celú kapitolu v mojej najnovšej mafiánskej knihe. Kolíková je tak logicky ministerka tiež len na jedno použitie – tentoraz na krytie odpornej politickej vraždy z rúk katov tohto mafiánskeho režimu! Tá predsa tvrdila, že generál Lučanský sa síce absurdne zranil, ale žiadne ošetrenie si nežiadal, na to ho bachári priam prinútili a žiadna jedenásťhodinová operácia nebola! Nech sa páči TU to je! Tak keď to bola taká banalita, prečo ho viezli 154 kilometrov do Ružomberku?! Prečo mu nedali náplasť na „bobo“, čo si údajne tak neopatrne spôsobil sám, že skúšal hlavičky proti rámu postele, pani Kolíková? To ešte dokázali donútiť advokáta generála Lučanského, aby rozdával v jeho mene (pričom Lučanský vtedy už evidentne nebol pri vedomí) poďakovania zdravotníkom a div, že nie aj tým bachárom, čo generála Lučanského pomohli umučiť.

To si ešte predstavitelia tohto zločineckého režimu mysleli, že generála Lučanského dajú lekári akosi dokopy a on pod dojmom hrozného zážitku „skrotne“ a budú ho tak vystavovať na upokojenie verejnosti a zastrašenie ostatných politických väzňov. Pritom už mali zlú skúsenosť, že je naopak nebezpečný, keď už aj prehovoril. Napríklad o pánovi kandidátovi na špeciálneho prokurátora

Nevyšlo im to…

Čo je teraz?

Pozorný čitateľ, a určite ten kto pracuje s médiami desaťročia, dokáže odčítať mnohé z oficiálnych výrokov štátnych predstaviteľov.

Tak predovšetkým vyjadrenie prezidentky o sústrasti rodine generála Lučanského! To je znamenie, že už je naozaj zle. Z toho, že ho pravdepodobne na zemi dokopali do hlavy, sa dá usúdiť, že poškodenie jeho mozgu je nezvratné. Možno srdce ešte bije, ale generál Lučanský už naozaj neprehovorí – tak ako som predpovedal pred dvomi týždňami.

A Matovičov zločinecký režim sa začína zaplietať do vlastných lží. Samovraždu, ktorú tak vehementne odmietla jednorazová ministerka Kolíková, znovu oprášili a budú teraz fabrikovať všetko možné, aby ju aspoň pred ovčianikmi, čo ich naivne volili, obhájili. Zvolili si Žilinku, aby im zabezpečil beztrestnosť, tak uvidíme, ako sa chlapec bude snažiť si to zaslúžiť a kryť ich do poslednej chvíle. Už chcel (tak ako by si to priali predstavitelia tohto zločinného režimu) urobiť „bodku“ za kauzou, ale nezadarilo sa zamiesť ju pod koberec. Všimnite si tiež, že niekoho v ťažkom stave, po 11 hodinovej operácii prevážajú z Ružomberka do Trenčína?! A po pár dňoch do Prešova? To nie je náhoda. To šibovali nevládny trup generála Lučanského z miesta na miesto, lebo nevedeli, kde bude vhodnejšie jeho mozgovú smrť oznámiť…

Už splietajú oficiálnu správu a nepochybujme, že ju zase poprú a vyfabrikujú inú, tak ako doteraz, keď Mikulec skúšal verziu a prasknutej žilke v oku, ktorá sa zmenila na pád na hranu postele akurát okom?!, ktorá sa zmenila na zranenie, ktoré si generál Lučanský nevšímal a ďalej cvičil???; mimochodom, kto by uveril, že človek, čo aktívne cvičí, aby sa udržal v kondícii, sa chystá na samovraždu??? Údajne prvú verziu môže posúdiť každý sám: „Menovaný sa nedostavil na výdaj stravy, pričom po otvorení cely…“ To je fraška!

Človek, ktorý bol len pred pár dňami aj oficiálne uznaný v stave, ktorý vyžadoval intenzívnu zdravotnícku starostlivosť, sa odrazu ocitne 297 kilometrov ďaleko a chodí si na stravu, ako v hoteli?! Cez ZATVORENÚ mrežu?!!! Ďalej vraj: „…bol nájdený v polohe kľačmo so slučkou okolo krku, ktorá bola priviazaná o spodný rám postele…“???? Aj v tejto tragickej chvíli som takmer vyprskol od smiechu. Veď to je taká zhovadilosť, že to dokáže vyprodukovať naozaj len služobník absurdity. Kde zobral tú slučku, keď vo väzbe nesmú mať väzni ani len opasok, či šnúrky od topánok? A prominentný väzeň, na ktorého predvedení, že mu nič nie je, tomuto zločinnému režimu tak záležalo, sa k smrti asi chcel doplaziť?!! To myslia vážne??! A ak nikto za nič nemôže, tak prečo odrazu odstupuje šéf väzníc, ktoré v predošlých dňoch podľa Kolíkovej všetci, čo upozorňovali na nezrovnalosti v oficiálnych správach. tak hanebne „poškodzovali“. Hľadajú obetných baránkov? Ostane pri tomto? 

Áno, generál Lučanský už neprehovorí. Ale kto pozná dejiny vie, že pravda sa nakoniec ukáže. Tento zločinecký režim už prekročil hranice, kedy môže by tolerovaný. V Ústave máme zaručené právo na občiansku neposlušnosť. A tu už ide o život. Toto si všimne aj zahraničie. Oni nebudú mlčať a tie dve amatérske videá zmučeného generála Lučanského vyjdú na povrch. Raz sa Mikulec, Kolíková a mučitelia generála Lučanského i posluhujúci bachari dostanú pred súd. A s nimi by tam mali sedieť aj všetci tí novinárski prisluhovači. Oni to buď už vedia, alebo aspoň tušia a preto budú v týchto sviatočných dňoch ešte zúrivejší a ďalšími zločinmi sa pokúsia umlčať pravdu o zločineckom charaktere režimu vedeného psychopatom, mafiánom, Kočnerovým kamošom, pozemkovým podvodníkom a ich prisluhovačmi.

Nadchádza zlý rok 2021 pre Slovensko. Generál Milan Lučanský je prvým mučedníkom nových „boľševikov zmeny“, tak ako nimi boli mučení a aj umučení politickí väzni starých boľševikov v 50-tych rokoch. Generál Lučanský to tušil, keď čítal na tomto blogu moje prvé varovanie, že politické procesy brutálne zastrašených vybraných obetí sa blížia. Vedomie historickej spravodlivosti nám dáva silu. My sme už teraz svedkami tohto odporného politického zločinu.
Milan, my nezabudneme!

Gustáv Murín - slovenský prírodovedec, biológ, spisovateľ, esejista, publicista, dramatik, scenárista a bloger. Murín je známy autor kníh o slovenskej mafii v 90. rokoch a bol tiež scenáristom dokumentárnej série Mafiáni na RTVS. V roku 2018 mu bola spoločnosťou svetských humanistov na Slovensku Prometheus udelená cena Humanista roka 2018, ktorá sa udeľuje za výrazné, výnimočné počiny a významné aktivity pri presadzovaní a obohacovaní myšlienok humanizmu na Slovensku. Je taktiež nositeľom novinárskej Ceny V.M. Krameria za rok 2020.

Zdroj: gumurin.blog.pravda.sk

Zobraziť ďalšie

Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti