Forisch o Lipšicovej šachovnici smrti a výrobe kajúcnikov vyšetrovateľom NAKA Čurillom

06.02.2021 | 11:20
  11
Bývalý príslušník SIS Pavol Forisch sa pýta, či existuje niečo viac podozrivé ako štyri samovraždy obesením z toho tri v prípadoch, ktoré rieši ten istý vyšetrovateľ a vo všetkých štyroch je v pozadí ako advokát Lipšic?

Snáď jedinou relevantnou informáciou, ktorú sa občania dozvedeli po zasadnutí bezpečnostnej rady štátu,  zvolanej z dôvodu smrti generála Lučanského, bolo meno vyšetrovateľa NAKA. Vyšetrovateľ Čurilla, ktorému sa za posledný rok obesili traja obvinení v kauze Takáčovci.

V prvom prípade sa jedna o údajnú samovraždu obesením člena takáčovského gangu Igora Smolena, ktorého našli obeseného dňa 28.04. 2020 pri brehu ramena Dunaja.

V druhom prípade sa jednalo o jedného z vtedajších bosov takáčovského gangu Martina Mikulca ktorého našli obeseného 05.08. 2020.

Tretí najsmutnejší je prípad generála Milana Lučanského, ktorý sa údajne obesil v cele dňa 29. 12. 2020.

Všetky  tri prípady, ktoré  vyšetroval pofidérny vyšetrovateľ Čurilla majú jednu vec spoločnú  –  vo všetkých troch prípadoch  podozrivých usvedčovali tzv. kajúcnici,ktorých pán Čurilla podľa potreby je ochotný pre svojich mecenášov aj vyrobiť …

Kto je Čurilla?

Je aj štvrtý prípad kde chcel Čurilla použiť kajúcnika teda kajúcničku.

Tejto žene volajme ju Katarína podhodil cez svojho kuriéra iný kajúcnik menom Matúš, obvinený z drogovej trestnej činnosti výmenou za svoju slobodu na prikaz vyšetrovateľa 30 gramov kokaínu ….

Našťastie vtedy došlo k chybe, pretože predčasne vrazilo dnu policajné komando a ten, ktorý podhodil právničke drogy nestihol byt opustiť. Kuriér sa neskôr vo výpovedi uviedol, že nepoznal obsah balíčka, ktorý priniesol. Paradoxne  “kuriér” dodnes nie je vo väzbe alebo odsúdený.

Podhodením kokaínu chcel vyšetrovateľ Čurilla z pani Kataríny okrem iného právničky, ktorá mi často poskytovala poradenské služby vyrobiť kajúcnika a takto ju donútiť svedčiť proti mne. Keďže sa vyšetrovateľom NAKA, situáciu nepodarilo “doviesť do úspešného konca”,  Katarína sa nestala ďalším z kajúcnikov.

Kauza Hyena

Bola neúspešným pokusom trestne ma stíhať za obchodovanie so zbraňami a drogovú trestnú činnosť, s jedinou zámienkou ma diskreditovať. Bezprostredne po prepustení som bol ihneď zatknutý znova a  protizákonne ma Čurilla a Ďurka aj Chudý držali štyri dni vo väzbe.

V prípade Hyena bol právnym zástupcom údajne poškodenej Penty z vymysleného vydierania Lipšic. Ten Daniel Lipšic, kandidát na šéfa ÚŠP,  ktorý v minulosti zakladal.  Všetci súčasní prokurátori, ktorí tam pracujú, sú istým spôsobom poplatní Lipšicovi, nakoľko im dal špeciálne právomoci, špeciálne platy, špeciálne kauzy a najmä pod nich spadá NAKA.

Iba hlupák nepochopí, že Lipšic riadi ÚŠP aj NAKA. Takže nielen prokurátor Turan v kauze Hyena a v kauze vraždy Kuciaka, či prokurátor Šanta vo veci falšovanie Ruskových, ale aj všetci zvyšní prokurátori, nevynímajúc generálneho prokurátora JUDr. Maroša Žilinku sú poslušnými figúrkami na Lipšicovej  šachovnici smrti.

V súčasnosti Lipšic riadi cez komunistického sudcu Mazáka najvyšší súd. Ten súd, ktorý pred pád dňami prepustil stíhaného Jaroslava Haščáka. Podvodníka, korupčníka a človeka, ktorý nemá krvavé len ruky a nohy, ale jecelý zašpinený krvou svojich obetí.

K samovraždám obesením

Krátky príbeh, ktorý sa týka súčasného riaditeľa SIS Pčolinského, ktorý je prisluhovačom Lipšica dlhé roky a chránil jeho záujmy aj na mieste dopravnej nehody, pri ktorej Lipšic usmrtil chodca.

Pčolinský bol  na mieste samovraždy obesením bývalého podpredsedu najvyššieho súdu Majchraka skôr ako vyšetrovatelia.

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/171825-pcolinsky-bol-na-mieste-cinu-prokurature-to-prekaza/

Na rovinu…

Existuje niečo viac podozrivé ako štyri samovraždy obesením z toho tri v prípadoch, ktoré rieši ten istý vyšetrovateľ a vo všetkých štyroch je v pozadí ako právnik Lipšic?

Podozrenie vyvolávajú aj ďalšie tri vraždy –  Valko, Kuciak,  Kušnírová -.kde je Lipšic ako právnik..

Vo všetkých siedmich prípadoch sú dôkazy postavené len a len na výpovediach kajúcnikov…

Zdroj: eurorespekt.sk

Zobraziť ďalšie

Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti