Forisch: Na Slovensku prebieha mocenský boj a vzájomné vydieranie. Štátne orgány na čele s Lipšicom riadia sabotáž

27.05.2021 | 13:31
  10
Bývalý príslušník SIS Pavol Forisch nadviazal vo svojom článku na tlačovú besedu expremiéra Roberta Fica, kde uviedol, že Daniel Lipšic chce v súčinnosti s vládou Eduarda Hegera umlčať exriaditeľa SIS Vladimíra Pčolinského.

Dnešná tlačovka Fica a Smeru povedala A a my Vám povieme B.

A tiež by má zaujimalo prečo toto rokovanie národnej rady má byť a je neverejné keďže poslanci sú zamestnancami občanov a my chceme vedieť všetko čo sa v našom štáte deje.

Myslím, že dôvodom je to, že sa tam navzájom vydierajú a prebieha tam mocenský boj, o ktorom nechcú, aby občania vedeli kto má v ruke aké karty na toho druhého.

Jedni tam chcú PČOLINSKÉHO aby povedal čo vie a druhí nechcú aby hovoril.

Získali sme časť spravodajskej informácie a teraz Vám ju poskytneme.

Info od zdroja SIS a stretnutie v SIS.

O čo išlo?

Mali zadržať aj JUDr. Maroša Žilinku. Klasicky malo ísť o zásah komanda u neho doma o piatej nadránom. Cieľ akcie zdiskreditovať a uvoľniť funkciu generálneho prokurátora.

Ďalej informácia hovorí o tom, že osoby Kyseľ, Repa, Šurek, Čurilla a spol. sa stretávali na chate na Tureckom vrchu kde plánovali trestné stíhania a manipuláciu kajúcnikov a ich výpovedí. O stretnutí vedel sudca NS SR zvaný "Koza". Ich model bol: niekoľko univerzálnych svedkov, ktorí budú usvedčovať iných zločincov z radov polície sudcov a prokurátorov a ostatných.

Okrem Petrova, Makóa, Slobodník…(všetci RDL to znamená riadiaci dôstojník v legalizácii – čo im dáva výhody beztrestnosti, poberania pomerne vysokého platu a samozrejme beží aj dôchodok a odmeny).

JUDr. Martin Ribár mal byť testom. Ak by sa zlomil, priznal, idú tým smerom. Súdu stačí priznanie a svedkovia už nebudú potrební byť konfrontovaní s obvineným. Sú mimo a opakovane použiteľní. Pčolinského SIS to celé monitorovala a vedela o tomto komplote.

Vrátane ITP. Vyšetrovací spis je pekne hrubý a výživný, celé s pekne hrubou utajenou prílohou. Správu o tom poslal JUDr. Aláč trom najvyšším ústavným činiteľom. Preto bol ten utajený summit v pondelok. JUDr. Aláč predniesol obavu o svojom prípadnom zadržaní na popud ÚŠP.

Treba sa verejne pýtať, za akým účelom sa Kyseľ a spol. stretávali na chate a prečo sudca NS SR "Koza" spolupracuje na takomto komplote s prokurátormi ÚŠP a policajtom NAKA.

Môže ísť o sabotáž?

Členovia občianského združenia Prinášame nádej – Pavol Forisch, Stanislav Žiaran a Václav Nedvěd. 

Zdroj: OZ Prinášame nádej

Zobraziť ďalšie

Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti