Forisch: Lipšic a prokurátor Turan pozametali stopy po skutočných vykonávateľoch a objednávateľoch vraždy Kuciaka

08.09.2020 | 11:15
  2
Prokurátor Vladimír Turan pri výsluchu bývalého siskára Pavla Forischa uviedol, že on rieši len Mariana Kočnera a nič iné ho nezaujíma.

V lete minulý rok som vypovedal na základe predvolania u prokurátora Úradu špeciálnej prokuratúry Vladimíra TURANA. Výpoveď sa týkala vraždy KUCIAKA, objasnenie stretnutí s osobou KOČNER a objednávky likvidácie poslanca RAJTÁRA a diskreditáciu a kriminalizácie vyšetrovateľa KYSELICU.

Rajtár dostal na základe týchto informácií policajnú ochranu a Kyselica bol informovaný a dostal nahrávku s objednávkou na jeho diskreditáciu, ktorú podľa vlastných slov založil do spisu.

Vráťme sa ku tomu, čo sa dialo pri výpovedi u Turana v Pezinku na ÚŠP.

Po tom, čo som podal celú výpoveď ku Kočnerovi, som predložil všetky dôkazy aj komunikáciu kolegu Žiarana s Kuciakom aj všetky dokumenty a dôkazy, ktoré sme niekoľko rokov zbierali proti Pente a Haščákovi a ktoré odniesol kolega priamo Kuciakovi alebo, ktoré mu poslal mailom, ako aj ďalšie poznatky ku dvojnásobnej vražde, objednávateľovi Haščákovi, vykonávateľoch, spolupáchateľoch aj príprave štátneho prevratu a dôvodoch, čo stáli za touto vraždou.

Na moje obrovské prekvapenie, keďže som došiel na výsluch vo veci vraždy Kuciaka a otázky o Kočnerovi som pokladal len za predohru, mi TURAN oznámil, že jeho zaujíma len Kočner. TURAN tvrdil, že rieši len KOČNERA a nič iné ho nezaujíma. Na moje naliehanie so mnou spísal zápisnicu o odovzdaní veci teda dôkazov o ktorých som vyššie písal.

Odmietol však spísať výsluch svedka a kto vie vôbec kde tieto dôkazy skončili lebo v spise nie sú.

Povedal som mu, že mám aj mnoho iných s tým súvisiacich dôkazov aj ku spisu Gorila a ďalšej trestnej činnosti Haščáka a ľudí z Penty aj politiky.

Nie zadlho po tejto udalosti na ÚŠP bola spustená proti mne, Stanovi Žiaranovi a Jankovi FERANCOVI akcia HEYNA kde príslušníci NAKA hľadali dokumenty dôkazy a nosiče informácií teda všetko čím sme disponovali o kriminálnych aktivitách HAŠČÁKA a spomenutých osôb.
NAKA mala prikaz na domové prehliadky aj naše stíhanie hádajte od koho. Uhádli ste ... od TURANA.

Snažili sa nám zobrať všetky dôkazy a materiály čo sme mali a poskytovali OČTK aj médiám ako aj potvrdenia o odovzdaní týchto dôkazov GP a ÚŠP.

Od toho Turana, čo dnes prenasleduje so ŠANTOM Kočnera na prikaz LIPŠICA. Toho LIPŠICA ktorého v Kočnerovej Threeme označil Haščák ako KRÁĽOVSKY ZAPLATENÉHO právneho zástupcu PENTY v kauze JA a spol. proti MECOMU.

A aby tých náhod nebolo málo tak smrad LIPŠIC a budúci Generálny Prokurator vládnej PENTAkoalicie je právnik, ktorý zastupuje PENTU aj v protiprávnej akcii HYENA.

Takže ŠANTA aj TURAN aj NAKA a vyšetrovatelia CHUDÝ, ĎURKA aj ČURILA konali podľa požiadaviek HAŠČÁKOVHO LIPŠICA a snažili sa nás umlčať tým, že nás zavrú na 20 až 25 rokov za vydieranie PENTY!!!!!

Našťastie súčasná zastupujúca Generálna prokurátorka KOVÁČIKOVA toto protizákonne stihanie zrušila, lebo vedela, že podávať trestné oznámenia na PENTU a HAŠČÁKA NIE JE TRESTNÁ ČINNOSŤ A VYMÁHANIE SI SPRAVIDLIVOSTI LEGITÍMNOU CESTOU a vedela, čo je LIPŠIC za hyenu a preto nesúhlasí teraz so zmenou zákona ktorá umožní Lipšicovi sa stať Generálnym prokurátorom a tým si vyslúžila nenávisť u vlády MATOVIČA teda LIPŠICA A HAŠČÁKA.

Zdroj: Facebook Pavol Forisch & OZ Prinášame nádej

Články súvisiace s tematikou:

 

 

 

 

 


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti