Forisch: Ak by Lučanský vypovedal všetko čo vie, Lipšic by dostal doživotie za vraždu Valka, Kuciaka, prevrat aj za Gorilu

31.12.2020 | 20:59
  49
Bývalý príslušník SIS Pavol Forisch vyzval orgány činné v trestnom konaní, prokurátorov a sudcov, aby oznámili protiprávne aktivity osoby Lipšic a tlak, ktorý je na nich z jeho strany vyvíjaný.

Bývalý príslušník SIS Pavol Forisch vyzval orgány činné v trestnom konaní, prokurátorov a sudcov, aby oznámili protiprávne aktivity osoby Lipšic a tlak, ktorý je na nich z jeho strany vyvíjaný.

„Ak by Lučanský vypovedal všetkom čo vie, Lipšic by dostal doživotie za vraždu Valka, Kuciaka, prevrat aj za Gorilu,“ uviedol Forisch.

Viac v jeho statuse, ktorý zverejnil na sociálnej sieti:

Drahý priatelia

V posledných okamžikoch toho roka vám chcem povedať že už viem prečo mal LIPŠIC taký problém s LUČANSKÝM.

A práve táto info mohla byt dôvodom jeho nutnej eliminácie.

Agentúrnou cestou boli získané informácie že osoba LIPŠIC aj LUČANSKÝ viac krát navštívili v súčastnosti väzobne stíhaného PAKŠIHO u ktorého žiadali “nahodenie ITP” (Informačno-technické prostriedky resp. sledovanie - pozn. IV) na záujmové osoby, čo by u Lučanského bolo pochopilteľné, ale nie u LIPŠICA.

To znamená, že chceli odpočúvať ... niekoho.

O tomto údajne aj vypovedal PAKŠI na NAKA.

Ak by začal Lučanský vypovedal o všetkom, čo vie o LIPŠICOVI, Lipšic by dostal doživotie, ktoré si zaslúži aj za vraždu Valka či Kušnírovej a Kuciaka a rovnako za prevrat a zakrývanie Gorily.

Ak by Lučanský povedal ešte viac, tak by sedela polka opozície aj koalície v base.

To, ako sa teraz LIPŠIC pokúša zachrániť Haščáka napíšem čoskoro.

Vyzývam orgány činné v trestnom konaní aj prokurátorov či sudcov, aby sa dištancovali od protiprávneho konania a aby ihneď oznámili protiprávne aktivity osoby LIPŠIC a tlak, ktorý je na nich vyvíjaný.

Možno to teraz ustojíte, ale skôr či neskôr vás my alebo spravodlivosť dobehne a vy budete pykať.

Zdroj: Facebook Pavol Forisch / InfoVojna

Zobraziť ďalšie

Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti