Forisch: Advokát Lipšic a šéf SIS Pčolinský by mali zodpovedať otázky týkajúce sa ich angažovanosti pri prevrate na Ukrajine

28.01.2021 | 18:09
  6
Bývalý príslušník SIS Pavol Forisch dodáva, že Lipšic a Pčolinský by mali tiež vysvetliť, či tieto úlohy plnili pre niektorú zo zahraničných služieb.

Lipšic s Pčolinským by mali občanom vysvetliť, či je legálne viezť na Ukrajinu hotovosť pre protestujúcich, ktorí stanovali na majdane.

Ak chce byť Lipšic špeciálnym prokurátorom mal by vysvetliť, či je legálne viezť na Ukrajinu peniaze v hotovosti ako to robil na začiatku ukrajinského majdanu, keď spolu so súčasným riaditeľom SIS Pčolinským priviezli cash- hotovosť pre protestujúcich, ktorí stanovali na Majdane.

Kandidát na šéfa ÚŠP Lipšic a Pčolinský by mali tiež vysvetliť odkiaľ mali takéto veľké množstvo hotovosti, kto im to dal, za akým účelom a aké boli ich ďalšie úlohy.

Lipšic a Pčolinský by mali tiež vysvetliť, či tieto úlohy plnili pre niektorú zo zahraničných služieb.

Títo dvaja Lipšic a Pčolinský musia rovnako zodpovedať aká bola dohoda a úlohy, ktoré mali s neskorším poradcom prezidenta Porošenka a aktérom privatizačného rozkrádania na Slovensku Miklošom.

Lipšic s Pčolinským by mali tiež vysvetliť akú úlohu zohral v prevrate a neskoršej vláde pozemkový podvodník a úžerník Kiska, ktorý  sa objímal s fašistom Porošenkom.

Myslím si, že nikdy sa k týmto otázkam nikdy nevyjadria, ale mali by sa nimi zaoberať príslušníci SIS a NBÚ, ktorí vydávajú bezpečnostné previerky. Najmä by mali však posúdiť,  či takéto osoby je vôbec možné považovať za spoľahlivé,  keďže jeden je riaditeľ tajnej služby SIS a druhý chce byt šéfom ÚŠP.

Bola to len ďalšia z farebných revolúcii kde musela tiecť krv nevinných občanov aby bol fiktívny dôvod na prevrat a následný pokus o udržanie Krymu čo sa im našťastie nepodarilo.

Na Slovensku s tým máme už bohaté skúsenosti v podobe smrti Remiáša a nedávno pri vražde Kuciaka a jeho snúbenice.´

Autor: Pavol Forisch

Zdroj: eurorespekt.sk

Zobraziť ďalšie

Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti