Finančník Epstein obvinený zo založenia pedofilnej siete spáchal vo väzení samovraždu

10.08.2019 | 15:36
  10
Podľa súdnych dokumentov, ktoré boli odpečatené deň pred jeho smrťou, ďalšia údajná obeť tvrdí, že Epstein dohadzoval ju aj ďalšie dievčatá najbohatším a najmocnejším mužom vo svete.

Americký finančník Jeffrey Epstein, ktorý je obvinený z pohlavného zneužívania maloletých spáchal newyorskom väzení na Manhattane samovraždu.

Šesťdesiatšesťroč­ného Epsteina našli obeseného o 07.30 h miestneho času (13.30 h SELČ) vo väzení na Manhattane, kde bol vo vyšetrovacej väzbe.

Finančníka zatkli 6. júla v súvislosti so zneužívaním a obchodovaním s deťmi v Teterbore v štáte New Jersey po tom, ako sa vrátil súkromným lietadlom z Paríža. Vo väzení na Manhattane čakal na súdny proces, ktorý sa začal koncom júla.

Miliardár sa už pred jeho začiatkom pokúsil vo väzbe o samovraždu. Našli ho totiž v jeho väzenskej cele so zraneniami na krku, pričom bol len čiastočne pri vedomí. Dozorcovia vtedy vyšetrovali aj možnosť, či sa Epstein nestal obeťou útoku.

Súd v New Yorku minulý mesiac zamietol jeho žiadosť o prepustenie na kauciu. Prokurátor sa totiž obával, že tento bohatý finančník má dostatok prostriedkov na to, aby opustil Spojené štáty a že by jeho prepustenie mohlo predstavovať bezpečnostné riziko.

Podľa súdnych dokumentov, ktoré boli odpečatené deň pred jeho smrťou, ďalšia údajná obeť tvrdí, že Epstein dohadzoval ju aj ďalšie dievčatá najbohatším a najmocnejším mužom vo svete - vrátane britského princa Andrewa, miliardára Glenna Dublina a bývalého guvernéra Nového Mexika Billa Richardsona. Na zozname údajnej obete malo byť aj meno „ďalšieho princa“, „zahraničného prezidenta“, „známeho predsedu vlády“ a majiteľa francúzskej „veľkej hotelovej siete“.

Odpečatené obvinenia nájdete TU a TU.

Epsteinovou smrťou sa o rozsahu a povahe jeho zločinov pravdepodobne nikdy nedozvieme a týka sa to aj zločinov jeho najbližších spolupracovníkov. Vzhľadom na charakter kruhov, v ktorých sa Epstein pohyboval, mnohí špekulovali, že Epstein sa začiatku súdneho procesu nedožije.  

Súd na neho uvalil útekovú väzbu

Predstavitelia prokuratúry tvrdia, že Epstein v rokoch 2002 až 2005 platil maloletým dievčatám za masáže a následne ich vo svojich domoch na Floride a v New Yorku pohlavne zneužíval.

Ešte v roku 2008 uzavrel štátny prokurátor s Epsteinom kontroverznú dohodu o vine a treste. Finančník sa vtedy priznal, že pre svojich klientov zabezpečoval neplnoleté prostitútky, za čo strávil rok vo floridskom väzení.

Práve v súvislosti s obnovením vyšetrovania tohto prípadu podal v júli demisiu minister práce USA Alexander Acosta, ktorý ešte v roku 2008 ako prokurátor na Floride uzavrel s Epsteinom tajnú dohodu o vine a treste.

Trump ide po krku temnému štátu a pedofilnej sieti globálnej elity

Koncom decembra roku 2017 vydal americký prezident Donald Trump nariadenie, ktorého cieľom je zablokovať majetok a finančné prostriedky osôb podieľajúcich sa na porušovaní ľudských práv a korupcii.

Cieľom je podľa viacerých zdrojov dostať za mreže členov tzv. kriminálneho Syndikátu, resp. osoby v pozadí tzv. temného štátu, ktorí sa systematicky podieľali aj na obchode s ľuďmi v rámci pedofilnej siete globálnej elity.

Známy je prípad amerického herca Kevina Spaceyho, ktorý v spoločnosti Billa Clintona lietal na tzv. Lolita exprese miliardára Jeffreyho Epsteina. Títo ľudia sa na Epsteinovom súkromnom ostrove zúčastnili sexuálnych orgií, o čom písali aj viaceré médiá. Finančník mal väzby aj na ďalších vysoko postavených predstaviteľov Spojených štátov - vrátane súčasného šéfa Bieleho domu Donalda Trumpa a zmieneného bývalého prezidenta Billa Clintona.

Satanistické praktiky - svedok zneužívania detí prehovoril

InfoVojna v novembri minulého roka zverejnila článok o bývalom vrcholovom holandskom finančníkovi Ronaldovi Bernardovi, ktorý v rozhovore pre DVM TV odhalil svoje skúsenosti zo sveta vysokých finančných kruhov, politiky a tajných služieb.

Bernard v tejto súvislosti spomenul svoju osobnú traumatickú skúsenosť ohľadne okultných satanistických praktík svetovej elity, na ktorých boli zneužívané maloleté deti.

Predmetné svedectvo Ronalda Bernarda začína v 22. minúte. Slovenské titulky zapnete tlačidlom "CC" v lište videa:

Ako globálna elita týra deti a zneužíva ich na satanistické rituály

Vyšetrovací tribunál Medzinárodného tribunálu pre prirodzenú spravodlivosť (ITNJ) v prípade obchodovania s ľuďmi a zneužívania detí zverejnil minulý rok šokujúce informácie o angažovaní globálnej elity v týchto zločinoch.

O týchto skutočnostiach sa na kameru vyjadril bývalý agent špeciálnych operácií americkej Centrálnej spravodajskej služby (CIA) a spoluzakladateľ súkromnej spravodajskej organizácie Marine Corps Intelligence Activity Robert David Steele.

InfoVojna v tejto súvislosti zverejnila článok aj s videom.

VIDEO so slovenskými titulkami:


Zatknutie Jeffreyho Epsteina a následný súdny proces, ktorý by umožnil odhaliť pedofilnú sieť globálnej elity, ako aj rozsah zneužívania detí na planéte, bolo vo všeobecnosti považované za prvé veľké a hmatateľné víťazstvo pozitívnych síl v rámci amerických bezpečnostných zložiek a orgánov spravodlivosti v boji proti sieti globálneho kriminálneho Syndikátu.

Zdroj: rt.com / InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Tipy a rady


 

Zaujímavosti