Ficova otvorená výzva šéfredaktorovi dezinformačného portálu Aktuality.sk

29.09.2020 | 10:08
  5
Ste spolupáchateľmi všetkého zla spojeného s touto vládou, lebo ju nekriticky chránite a obhajujete, píše Petrovi Bárdymu bývalý premiér a predseda Smeru-SD Robert Fico v reakcii na jeho komentár na webe Aktuality.sk, ktorému šéfuje.

OTVORENÁ VÝZVA

Dve užitočné telefónne čísla pre šéfredaktora P. Bárdyho

Vážený pán šéfredaktor portálu Aktuality.sk,

v kultovom americkom filme „Vrtieť psom“ najbližší poradcovia amerického prezidenta vymysleli virtuálnu vojnu v Albánsku, aby prekryli sexuálny škandál prezidenta. Našťastie taký normálny, medzi mužom a ženou, čo už na Slovensku začína byť raritou.

Aby médiá milujúce túto vládnu koalíciu prekryli sexuálnu deviáciu predsedu NR SR a duševné poryvy predsedu vlády, museli by virtuálne vyhlásiť vojnu minimálne USA. Ale aj tie sú na Slovensku nedotknuteľné. Tak treba siahnuť po osvedčenom recepte, „lebo Fico“, „lebo SMER“.

Dobrým príkladom je Váš komentár „Ficov svet mafie a gaunerov sa postupne rúca“, ktorý sa z ničoho nič objavil na Vašom portáli. Hovoríte v ňom o poľskom podvodníkovi, holandskej polícii, cyperskej schránke, lichtenštajnskej nadácii, Kočnerovi, Baštrnákovi, Pente, bödörovskom klane, Ľudovítovi Makóovi, Monike Jankovskej a tak ďalej, a tak ďalej. A všetko spájate s mojou osobou, so SMER-om, a to bez akýchkoľvek dôkazov alebo relevantných informácií. A svoj nepodarený pokus ilustrujete „pavúkom“, v ktorom som ako „ capo di tutti capi“ v strede „mafie a gaunerov“. Preto, lebo som oficiálne ako predseda vlády SR navštívil slávnostné stretnutie 800 zamestnancov spoločnosti Bonul, čo som robil ako na bežiacom páse pri mnohých ďalších podnikateľských subjektoch.

Vážený pán šéfredaktor,

už je to trápne. Varíte z vody, obviňujete SMER a moju osobu zo všetkého, aj z vraždy Vášho kolegu. Na druhej strane tolerujete netolerovateľné v prípade I. Matoviča, R. Sulíka či B. Kollára, pretože v mene boja proti SMER-u sa odpúšťa všetko. Portál Aktuality je súčasťou politickej stratégie súčasnej vládnej koalície „VŠETKO SI MUSÍME ODPUSTIŤ, LEN NECH SA NEVRÁTI SMER!“, ktorú koalícia prijala na slávnom stretnutí na hoteli Bôrik v Bratislave. Ste spolupáchateľmi všetkého zla spojeného s touto vládou, lebo ju nekriticky chránite a obhajujete.

Vážený pán šéfredaktor,

ak Vás máme brať vážne, čo je veľmi obtiažne, dajte zadosť svojim obvineniam. Neskrývajte sa za novinársku imunitu a nedotknuteľnosť. Ak mám niečo na srdci a som presvedčený, že niekto urobil niečo zlé, neskončím len vyhlásením na tlačovej konferencii, ale podám trestné oznámenie alebo návrh na ústavný súd a za svoje kroky potom nesiem aj zodpovednosť. Dnes Vám odpovedám len a len preto, aby som Vám poslal dve užitočné čísla:

Generálna prokuratúra: 02/59532505
Protikorupčná linka: 02/20837444

Prestaňte otravovať verejnosť svojimi klamstvami a výmyslami. Ak ste presvedčený, že som spáchal trestný čin, volajte, predstavte sa celým menom a neste za svoje slová plnú právnu zodpovednosť.

Zdroj: Facebook Robert Fico


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti