Exsudca Radačovský sa k praniu špinavých peňazí Kiskom pod Tatrami nebude vyjadrovať. Obáva sa osudu zavraždeného sudcu Falconeho, ktorý bojoval proti mafii

15.02.2020 | 12:05
  22
Bývalý sudca, v súčasnosti europoslanec Miroslav Radačovský komentoval video o Kiskovom praní špinavých peňazí v pozemkoch pod Tatrami.

Dnes je sviatok sv. Valentína. Hoci to nie je typický slovenský sviatok, predsa som ho len chcel stráviť pokojne s manželkou, rodinou a popriať všetkým Slovenkám a ostatným priateľom príjemný sviatok. V posledných hodinách sa však udialo niečo, čo som skutočne nezažil.

Z každej strany je mi zasielané video rozhovoru z Popradu, zvoní mi každú chvíľu telefón a vzhľadom na to, že nie som milionár a nie som dotovaný žiadnymi mimovládkami, tak som ho radšej vypol, aby mi nevybuchol, veď dobrý telefón nie je lacná záležitosť. Všetci, vrátane médií, chcú odo mňa, aby som sa vyjadroval k mojej práci sudcu v boji za spravodlivosť.

Moje vyjadrenie je stručné. Vždy si stojím za tým, čo som povedal. A povedal som svojho času nasledujúce a späť brať to nemienim:

"Keby ja som bol prezidentom republiky a sudca, ktorýkoľvek iný, zistil by všetky skutočnosti a súvislosti zo spisu tak ako ja, tak keby ja som bol prezidentom republiky, vzdám sa funkcie prezidenta republiky, nebudem sa uchádzať o žiadnu politickú funkciu, odídem na 5 rokov do štátu, kde sa cítim dobre, napríklad do Spojených štátov amerických alebo do Izraela, pozor, tým nechcem povedať, že si vysoko nevážim americký ľud a židovský národ. Takto by som konal ja."

Moje vyjadrenie po vyhlásení rozsudku v roku 2018.

Ďalej poukážem tiež na svoje vyjadrenie medializované tiež v roku 2018, ktoré nemienim taktiež korigovať.

"Netúžim po žulovom obelisku na diaľnici pred Popradom tak, ako ho má postavený legendárny sudca Falcone na diaľnici pred Palermom a preto sa k danej kauze vyjadrovať nebudem."

Slováci a Slovenky, skláňam pred Vami hlavu, Vy ste moja politická frakcia a to frakcia tá najdôležitejšia. Ostatní sú len smiešni poskakujúci poskokovia. Verím Vám, verte aj Vy mne.

 

S úctou JUDr. Miroslav Radačovský, slobodný, nezávislý slovenský poslanec Európskeho parlamentu.

 

P.S. Pokiaľ chce niektoré médium tento môj príspevok zverejniť, tak jedine v doslovom znení.

Zdroj: Facebook JUDr. Miroslav Radačovský, nezávislý poslanec EP / InfoVojna

Články súvisiace s tematikou:



Zaujíma nás Váš názor:

Tipy a rady


 

Zaujímavosti