Exsiskár Forisch reaguje z vӓzby v Nórsku na vydanie zatykaču zo strany „slovenskej justično – politickej mafie“

19.10.2021 | 18:40
  18
Slovensko vydaním zatykača na moju osobu hrubo zneužilo medzinárodné právo a boli zneužité aj nórske orgány, čím ich zatiahli do svojich zločinov a spravili z nich spolupáchateľov, uvádza vo svojom stanovisku bývalý príslušník tajnej služby Pavol Forisch.

V najbližších týždňoch a mesiacoch uvidíme či aj naďalej zostane Nórsko najdemokratickejšou krajinou na svete a či ostane nepoškvrnená jeho povesť o dodržiavaní a rešpektovaní ľudských práv, alebo táto povesť ostane len minulosťou, ktorá upadne do zabudnutia a Nórsko sa stane spolupáchateľom zločinov slovenskej justično – politickej mafie.

Takmer dva roky nebol nórsky úrad UDI schopný posúdiť a rozhodnúť o mojej žiadosti o politický azyl a to aj napriek dôkazom, ktoré som predložil, aj napriek skutočnostiam, ktoré sú dnes zverejnené a ľahko dohladateľné na internete – ako je správa SIS o manipulovaní vyšetrovaní, či obvinenia falošných svedkov – kajúcnikov a ich odsúdenie, či zatknutie vyšetrovateľov Čurillu a Ďurku. Ale hlavne samovraždy krivo obvinených obetí justičného systému ako generál Lučanský, František Bӧhm, Martin Mikulec a pokus o samovraždu Moniky Jankovskej.

Po tom ako bol na mňa vydaný medzinárodný zatykač a po následnom tlaku polície na imigračný úrad UDI bolo vydané rozhodnutie, v ktorom absolútne nezohľadnili predložené dôkazy a vydané rozhodnutie takmer presne kopíruje rozhodnutie súdu o mojej väzbe.

Slovenské orgány, ktoré vydali zatykač, žiadali pre mňa mesiac väzby ale po uplynutí tejto doby však nórska polícia a prokuratúra svojvoľne žiadali predĺženie väzby o ďalší mesiac čo súd aj napokon schválil.

Tento termín mojej predĺženej väzby uplynie o pár dní a dnes už tuším, že nórske orgány budú žiadať opätovné predĺženie väzby, napriek tomu, že som predložil dostatok dôkazov polícii aj súdu o mojom proti zákonom prenasledovaní. Ani súd, polícia a prokuratúra tieto dôkazy nerešpektovali.

Kroky a rozhodnutia nórskych súdov, polície, prokuratúry a UDI pripomínajú koordinované konanie s jedným úmyslom, a to, čo najskôr ma vydať do pazúrov slovenskej justično – politickej organizovanej skupiny, aby tak predišli diplomatickému škandálu medzi Nórskom a Slovenskom.

Ak Nórsko rozhodne o mojom vydaní, bude to len zbavenie sa zodpovednosti.

Už navždy budú pokladaný za zbabelcov čo uprednostnili diplomatické vzťahy pred spravodlivosťou a ochranou ľudských práv garantovaných medzinárodným právom. Ak diplomacia bude nadradená medzinárodnému právu, tak potom už žiaden obyvateľ planéty nebude mať istotu vo svojich základných ľudských právach a azyle.

Slovensko vydaním zatykača na moju osobu hrubo zneužilo medzinárodné právo a boli zneužité aj nórske orgány, čím ich zatiahli do svojich zločinov a spravili z nich spolupáchateľov.

Rozhodnutie o mojom vydaní alebo nevydaní tak potvrdí či sme len otrokmi systému s virtuálnymi právami, na ktoré však v realite právo nemáme a rozprávka o najdemokratic­kejšej krajine sveta, ktorá údajne dodržiava ľudské práva sa rozplynie rovnako ako sa rozplynul sen o demokracii a slobode na Slovensku po nežnej revolúcii v 89.

Autor: Pavol Forisch

Zdroj: OZ Prinášame nádej


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti