Exposlanec Marček tvrdí, že Matovič bol v Paríži dohodnúť ďalšie farmaceutické pokusy na Slovákoch

08.02.2021 | 10:31
  8
Peter Marček uviedol, že premiér Igor Matovič (OĽaNO) neváha obetovať vlastná národ, ako pokusných králikov a laboratórne myši na masové testovanie a očkovanie nevyskúšaných a nedostatočne otestovaných vakcín.

Bývalý poslanec Peter Marček vo svojom príspevku na Facebooku tvrdí, že Macron musel zahladiť medzinárodný problém, ktorý si Matovič spôsobil ešte ako opozičný politik. Marček naznačuje, že na oplátku za urovnanie škandálu Matovič nechá opäť robiť zo Slovákov pokusné myši pre zahraničné spoločnosti.

„Čo poviete priatelia, skončíme my protirežimoví, hovoriaci pravdu, označovaní za extrémistov a konšpirátorov, tak ako Ján Hus, alebo Milan Lučanský?“ pýta sa Marček tvrdia, že cesta premiéra do Paríža sa uskutočnila hlavne pre to, aby sa zahladil problém, ktorý si Matovič spôsobil, keď označil vilu úplne cudzieho človeka na francúzskej riviére za majetok Slovenskej republiky.

Marček píše, že cesta do Paríža sa uskutočnila „na pozvanie francúzskeho prezidenta Emanuela Macrona, kvôli jeho (Matovičovmu) podvodu a klamstvu, keď označil vilu v Nice, ktorej majiteľom je významný a ctihodný občan Francúzska za Počiatkov majetok a oblepil ju nálepkami “Majetok Slovenskej Republiky”.

Za toto údajne musel francúzsky prezident Matovičovi zachraňovať „zadok“, pretože dotyčný majiteľ vily Matoviča zažaloval na medzinárodnom súde. Tieto informácie čerpá bývalý poslanec a zápasník z blogu neznámeho autora, ktorý vyšiel v sobotu na blogovisku denníka Pravda.

Exposlanec tvrdí, že Macron vyžehlil Matovičov problém „lebo potrebuje poslušného idiota, ktorý mu splní všetky jeho požiadavky a kľudne neváha obetovať aj svoj národ, ako poslušných, pokusných králikov na masové testovanie, alebo laboratórnych myší na očkovanie nevyskúšaných a nedostatočne otestovaných vakcín, napr. firmy Pfizer.“

Marček chrakterizuje Matoviča ako „našho blázna, ktorého ostrihala jeho 11- ročná dcérka, kaderníčka bábik“ a „užitočného idiota pre madame Merkel a ambasádu USA“.
„Je najvyšší čas zastaviť túto diletantsko- mafiánsku vládu, na čele so psychopatom Matovičom!“ končí svoj príspevok Peter Marček.

Autor: Petra Demková

Zdroj: hlavnydennik.sk


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti