Európska patologická asociácia: Neexistuje jediný dôkaz, že niekto zomrel na koronavírus

19.07.2020 | 21:21
  0
Tvrdenie, že človek zomrel na koronavírus, musí byť podložené jednoznačnou príčinou, ktorá viedla k smrti bez akýchkoľvek iných život nezlučiteľných chorôb.

Doktor Stojan Alexov je predsedom Bulharskej asociácie patológie a zúčastnil sa na seminári Európskej patologickej asociácie. Hlavný záver patológov zo Švajčiarska, Francúzska, Nemecka, Talianska, Španielska je, že koronavírus nie je smrtiaci. Nikto nezomrel na koronavírus! Tvrdenie, že človek zomrel na koronavírus, musí byť podložené jednoznačnou príčinou, ktorá viedla k smrti bez akýchkoľvek iných život nezlučiteľných chorôb. Takéto prípady neexistujú.

Na ľudských tkanivách nie sú žiadne špecifické patomorfologické príznaky koronavírusových lézií. Nie je rozdiel v pitve medzi osobou, ktorá zomrela na koronavírus a osobou, ktorá zomrela na sezónnu vírusovú infekciu. Nemáme monoklonálnu protilátku, pomocou ktorej by bolo možné označiť a rozlíšiť obraz od iných vírusových infekcií. Na rozdiel od chrípky nespôsobuje koronavírus smrť.

Svetová zdravotnícka organizácia urobila chybu, keď vyhlásila pandémiu, pretože neexistoval žiaden pádny dôvod. V Bulharsku boli vykonané iba tri pitvy, pretože WHO nariadila, aby ich nevykonávali. Nie je v tom žiadna logika. Keď sú podozrenia na úmrtia, spôsobené novým vírusom, je logické urobiť pitvu na všetkých, aby bolo možné získať čo najviac informácií o novej chorobe. Toto správanie WHO možno definovať ako trestné.


Kríza nasmerovala celý zdroj zdravotníckeho systému na koronavírus a trpia ním pacienti so všetkými ďalšími chorobami, najmä s rakovinou.

Predseda Bulharskej asociácie patológie Dr. Stoian Alexov označill Svetovú zdravotnícku organizáciu (WHO) za „zločineckú lekársku organizáciu“, ktorá vyvoláva strach a hystériu nepodloženú skutočnými overiteľnými dôkazmi existencie pandémie.

Doktor Alexov je presvedčený, že aktuálne neexistuje možnosť vyvinúť vakcínu proti vírusu. Ešte viac je šokujúce, že podľa jeho slov európski patológovia doposiaľ neidentifikovali žiadne konkrétne protilátky typické pre SARS-CoV-2.

Tieto ohromujúce výroky spochybňujú horúčkovitú aktivitu, s akou farmaceutické spoločnosti sa vrhli do vývoja vakcín, ktoré sú už dokonca v štádiu klinických testov.

Pochybnosti sa vzťahujú aj na údajný objav protilátok koronavírusu (ktoré sa začínajú používať na liečbu pacientov). Na týchto protilátkach sú postavené drahé (a žiaľ aj neprijateľne nepresné) sérotologické testy, používané v mnohých krajinách. Na prítomnosti týchto špecifických protilátok v krvi majú byť postavené imunitné certifikáty, ktoré presadzuje Bill Gates. Tie by sa mali začať používať v 15 krajinách, vrátane Veľkej Británie, USA a Kanady v podobe Covid-Passu.

Telo si vytvára špecifické protilátky na patogénny, s ktorými sa stretáva. Sú to tzv. monoklonálne protilátky a zistenie ich prítomnosti je jedným z mnohých kľúčových úloh patológie. Tá na to využíva tzv. imunohistochemické postupy, ktoré spočívajú v označení protilátok farbou vo vzorcoch. Patológovia potom skúmajú vzorky tkaniva získané biopsiou či pitvou a sledujú, či a kde sa v nich vyskytuje príslušné sfarbenie, a teda patogénny, na ktoré si organizmus vytvoril protilátky. Pokiaľ neboli k novému vírusu určené protilátky, tak potom patológovia nemôžu zistiť, či v tele je prítomný vírus SARS.-Cov-2. Nemôžu potvrdiť, či za pacientovu chorobu môže skutočne tento vírus alebo nie.

Vyhlásenie doktora Alexova je veľmi kontroverzné, ale je dôležité podotknúť, že tento lekár má nespochybniteľnú reputáciu. Svoju profesiu vykonáva 30 rokov, je predsedom Bulharskej patologickej asociácie, členom komisie poradcov Európskej patologickej spoločnosti a vedúcim oddelenia histopatológie v Onkologickej nemocnici v Sofii.

Doktor Alexov nie je jediný, ktorý tvrdí podobné veci. Prezident Tanzánie John Magufuli prehlásil, že dovezené testovacie sady na koronavírus sú chybné a produjú falošne pozitívne výsledky. Miestni lekári ich otestovali aj na kozách a dokonca na papáji. Testy vyšli pozitívne. John Magufuli prehlásil: „Niečo sa deje. Už pred tým som vravel, že nie každá pomoc, ktorú naša krajina dostane, je pre ňu dobrá.“

Všetky informácie, ktoré by mohli pre oficiálny výklad udalosti predstavovať hrozbu, narážajú na tvrdú opozíciu a sú často zosmiešňované. Renomovaní vedci (počas koronavírovej krízy ich prehovorilo dosť), ktorí si dovoľujú oponovať, veľmi rýchlo dostanú nálepku konšpiračných teoretikov a ich názory sú zmietnuté zo stola. S Covid-19 je to obzvlášť zložité. Príznaky sú rôznorodé, testy nespoľahlivé, hystéria okolo jeho výskytu obrovská a vládne opatrenia ešte donedávna nepredstaviteľné.

Na videu môžete vidieť celú konverzáciu prezidenta Bulharskej asociácie patológie Dr. Stoyana Aleksova s Dr. Stoychom Katsarovom o názore európskych patológov na infekciu koronavírusmi.

Nikdo nezemřel na coronavirus! Důležitá odhalení Dr. Stojana Alexova - video s českými titulkami si môžete pozrieť TU.

Zdroj: zemavek.sk


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti