Dzurinda, Fico, Kaliňák a projekt NAKA

04.02.2017 | 16:19
  0
Katalin Tara sa zamýšľa nad slovenskou politickou svojvôľou.

Už dávnejšie si dal niekto tú námahu a spočítal Ficove-Smerácke kauzy, za jeho pôsobenie v politike. Do volieb 2016, ich narátali 127. Bašternák a ďalšie "perly" zo šperkovnice Smeru nasledovali až po voľbách, preto presné číslo k dnešku nepoznám. Smeráci s manipulovaním národa problém teda rozhodne nemajú, keď aj po tomto všetkom, sú vo vláde.

Keď Mečiarovi 20. apríla 2000, na príkaz Dzurindovho ministra vnútra Pittnera, respektíve jeho vyšetrovateľa, otvorili kukláči Mečiarovu Elektru výbušninou C4 ako rybaciu konzervu, premiér Mikuláš Dzurinda o osem dní v parlamente pri opozičnom odvolávaní Pittnera za neprimeraný zásah polície vyhlásil, citujem:

"Rovnosť ľudí v právach a pred zákonom platí pre všetkých bez výnimky! Nepopieram, že zásah špeciálnej jednotky vyvolal ohlas doma i v zahraničí. No nedalo sa tomu predísť?" 

Myslel tým, že Mečiar sa mal dostaviť na výsluch, ktorý sa neskôr ukázal ako účelový, zinscenovaný na likvidáciu politickej moci Mečiara. A nie len to.

leftKeď dnes, po Dzurindovom návráte z Ukrajiny, po priamej asistencii fašistickému režimu Porošenka, ktorý zabil tisíce vlastných ľudí len pre ďalší záujem Obamovej admistratívy na Ukrajine, uvažujem nad jeho slovami z roku 2000 znova a znova. Nikto z nás-obyčajných Slovákov vtedy ani len netušil, že Dzurindova administratíva nechala Elektru vybuchnúť v záujme likvidácie moci Mečiara, pretože sa zaviazal odovzdať moc nad Slovenskom Američanom a Európskej Únií, ktorým Dzurinda v tej dobe slúžil. Samozrejme v duchu prosperity Slovenska, ako inak... Dnes sa pravdepodobne bojí chodiť po ulici, pretože ľudia sa mu vyhrážajú krutou smrťou.

Zásah polície bol vtedy absolútne proti všetkým zásadám práva a spravodlivosti. Všetci súdni ľudia v tej dobe na to poukazovali, písali o tomto všetky zahraničné agentúry a takmer všetci poukazovali na jasné porušovanie zákonov. Nestalo sa nič, lebo významná časť Slovákov tomu v tom čase, krvilačne zatlieskala.

Dnes-už roky, pokračuje v kriminalizácií Slovenakej verejnosti po Dzurindovi aj Ficova administratíva a posledne zriadili komando grázlov v kuklách, ktorí budú udávať ľudí na internete a polovička idiotov na Slovensku - nadšení čitatelia Jána Benčíka, mu tlieskajú znova. Sú to poväčšinou tí istí ľudia, ktorí tlieskali v roku 2000 Dzurindovi za uvedenie kriminalizácie do Slovenskej spoločnosti. 

Inými slovami-jednoducho: "Časť Slovenska sme krvilační Dementori, ktorým vyhovuje, že je národ kriminalizvaný a následne zatváraný do basy!"Je možné, že práve vy, ste jedným z nich.

Mám pre vás informáciu. Ján Benčík je projekt. Poslúžiť na uvedenie podvedomia udavačstva do slovenskej spoločnosti a zabezpečiť, aby sa Fico s Kaliňákom a Gašparom mohli pohodlne postaviť pred kamery a s úsmevom povedať, že nasadili na vás komando udavačov, ktorí denne budú snoriť na internete a nestratili pri tom politické body. Benčík je projekt na podporu ďalšej kriminalizácie spoločnosti, principiálne presne rovnakého druhu, ako bol zásah kukláčov v Mečiarovej Elektre v roku 2000, pretože po tomto zásahu, každý súdny človek vedel, že keď si polícia dovolila nechať vybuchnúť dom Mečiarovi, ktorý bol pre časť národa v tej dobe stále politickou modlou, tak vyhodí do povetria dom hocikomu a hocikedy, čo sa aj dodnes deje.

Opäť nás Benčík dostal. Tentoraz všetkých.

Katalin Tara

 


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti