Drž už tú svoju nevymáchanú hubu, odkázal Matovičovi publicista Bránik

25.09.2020 | 19:48
  20
Investigatívneho blogera a publicistu Radovana Bránika pobúrila drzosť premiéra s akou tu poučuje ľudí.

Toto je skutočne výnimočný týždeň. Skoro až veľký; žiada sa ho ukončiť súbojom titanov mysle v kategórii “Kontakt s realitou.” Dnes, po hlasovaní mojej vnútornej poroty o niekoľko konských dĺžok zvíťazila Silvia Šuvadová, pretože ten prvý sa zrejme už definitívne stratil v spleti vlastného blúdivého nervu.

Drzosť, s akou tu poučuje ľudí, čo sa mu skladajú na plat a ochranku o zodpovednosti a slobode bez nej a anarchii je niečo, čo sa len tak nevidí.

Takže milý Igor, keď sa nabudúce zasa budeš mať chuť rozľútostiť nad nezodpodnosťou nás - obyčajných bezmenný más - tak si najprv dobre vyobzeraj fotky z tej slávnej svadby, na ktorej si sa producíroval s tebe podobnými a zvysoka ste srali na bezpečnosť a pravidlá a preboha ťa prosím: DRŽ UŽ RAZ ASPOŇ CHVÍĽU HUBU! Fakt, toto je zúfalá prosba. Jednoducho prosím drž tu svoju nevymáchanú hubu a keď už to inak nejde, nechaj si aspoň na niekoľko dní ukradnúť mobil. Nie je veľa vecí, ktoré môže premiér tvojho kalibru urobiť pre krajinu, zatiaľ čo ona pre teba robí naozaj veľa.

Skús si to aspoň chvíľu vážiť, alebo to aspoň predstieraj.. ale fakt nám daj aspoň na chvíľu pokoj. Tri dni. Do pondelka. Dohoda? Lebo si chcem aspoň na chvíľu odpočinúť od nutkania dáviť, kedykoľvek sa mi dostane do zorného poľa ďalší moralizujúci megagýč, pri ktorom by aj Rytmusom namaľovaná selfie jeleňa v ruji na jesennej pastvine svietila ako maják nádeje, že nie všetko stratené.

Zdroj: Facebook Radovan Bránik

Článok súvisiaci s tematikou:


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti