Drsný odkaz mamičiek spevákovi pesničiek pre deti Mirovi Jarošovi s dúhovými trakmi: Podporujete LGBT! My sme kresťania!

07.10.2021 | 11:55
  22
Módny doplnok speváka Mira Jaroša pobúril mamičky detí, ktoré jeho dúhové traky považujú za podporu LGBT agendy prostredníctvom indoktrinácie detí cez symboly prezentované v jeho najnovšom hudobnom klipe.

Miro Jaroš už niekoľko rokov úspešne zapĺňa koncertné haly a verejné priestranstvá. Je mágom na detské hity, ktorými dokáže najmenším na počkanie vyčarovať úsmev. Nedávno si odniesol cenu od Slovenského ochranného zväzu autorského (SOZA) v kategórii Cena za najúspešnejší zvukový nosič. A o tom, že sa mu darí vypovedajú aj jeho zárobky, ktoré ho priveľmi nezaboleli ani počas pandémie.

„V čase, keď jeho poslucháči prestali chodiť do škôl a trčali v domácnosti na dištančnom štúdiu, zinkasoval za svoje služby 401-tisíc eur (rok predtým mal obrat 570-tisíc eur),“ informovala o tom pred časom pluska.sk.

Jaroš vtedy prezradil, že hneď ako bolo možné, dokázal zorganizovať turné v súlade s opatreniami. „Koncerty boli vypredané a aj to sa odrazilo na mojich minuloročných príjmoch,“ vysvetlil takto svoj úspešný ťah.

Spevák detských hitov ako Moje telo, s dosahom 24 miliónov videní na YouTube, alebo napríklad piesne Poď cvičiť!, na ktorú si kliklo viac ako 28 miliónov užívateľov, však nateraz niektorým slovenským mamičkám „leží v žalúdku“.

V čom je teda problém? Niektoré z nich pobúril jeho najnovší spevácky počin Lego, ktorý sa taktiež blíži k miliónovej hranici. No pre chytľavú pesničku nemajú všetky mamičky akosi pochopenie.

„Krátko po zverejnení klipu začali chodiť komentáre, ktoré ma zaskočili. Názory svojich fanúšikov si vážim. Často sú pre mňa dokonca výzvou na akceptovanie iného názoru a osobný rast. Tieto ma však zaboleli,“ netají sa Jaroš verejne na svojom Facebooku, pričom pôvodcom tejto pohromy sú traky vo farbe dúhy.

Dúhovú vlajku pritom obľubuje LGBT komunita. Jaroš zároveň uverejnil správy od nespokojných matiek.

„Pesnička je úžasná, videoklip super. Ten chlapček je chutný, ale má to chybičku, fatálnu! Sú to vaše dúhové traky… mne to príde, ako keby ste trakmi podporoval LGBT. Svoju robotu ako spevák pre deti si robíte výborne, deti vás milujú… ale ako človek ste ma úplne sklamal,“ píše jedna z nich.

Jeho najnovší počin zase zakázala počúvať svojej dcére ďalšia dospelá fanúšička. „Moja dcérka sa teší vždy, keď počuje vaše piesne… ale po poslednom klipe sa nedalo nevšimnúť, že traky sú farebné, a môj názor je taký, že je to liberálne LGBT, my sme kresťania,“ a zároveň dodala, že je jej smutno, že novú pieseň si preto nemôžu vypočuť.

Miro Jaroš neostal ticho a povedal, prečo si zvolil takýto doplnok oblečenia. No neostal len pritom, prezradil, čo ho stále viac na Slovákoch bolí! Povedal, že to bola práve štylistka, ktorá mu navrhla farebné traky, a tie sa aj podľa jeho ďalších slov do veselého klipu priam hodili. „Páčili sa mi. Nebola za tým žiadna skrytá propaganda,“ dodáva k tejto „kauze“.

Jeho súčasťou prezentácie sú farebné outfity, smiech a radosť. „Som za to, aby sme sa tešili z farieb. Život nie je čiernobiely. My sami priraďujeme veciam emócie. Je na nás, ako sa na svet chceme pozerať,“ vysvetlil. A pripomína, že každý vidíme, čo vidieť chceme, no neostane len pritom.

„To, že niektorí majú rozdielne názory na inakosť, je v poriadku. Bolí ma však, keď medzi ľuďmi rastie nenávisť a ľudia s dobrým zámerom, sa jej zľaknú a ustupujú. Láska lieči, nenávisť ničí. Som za to, aby sme nehľadali problémy tam, kde nie sú,“ dodal na záver.

Spevák sa však dočkal aj podpory. „Teraz neviem, či sa mam zasmiať, či byť smutná. Toto je na hlavu. Moja 5-ročná dcéra má dúhu na ponožkách, na tričkách, kreslí dúhu na každom obrázku,“ povedala iná mamička.

„V škôlke mali kresliť dážď, ona tam dala dúhu, má rada jednorožce a tie sú 99% na obrazoch s dúhou… mám ju za to pokarhať? Či mám začať dieťaťu v piatich rokoch vysvetľovať, čo je LGBT?,“ neodpustila si poznámku pod jeho príspevkom na Facebooku.

Zdroj: dnes24.sk / YouTube


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti