Dr. Mercola o vakcinačnej mánii Dr. Fauciho & Big Pharmy a plánoch z Davosu na neobmedzené zavádzanie očkovania

07.02.2022 | 10:31
  2
Na virtuálnom stretnutí, ktoré sa konalo v prvý deň Davosskej agendy 2022 na Svetovom ekonomickom fóre, generálny riaditeľ spoločnosti Moderna Stéphane Bancel a jeho kolegovia vrátane Dr. Anthonyho Fauciho podrobne opísali svoje plány na „očkovaciu mániu“, ktorá bude pretrvávať na neurčito.

Článok v stručnosti:

  • Moderna aktívne spolupracuje s „Fauciho tímom“ na vytvorení novej vlny očkovania na jeseň 2022. Moderna tiež vyvíja vakcínu špecifickú pre Omicron, ktorú by mal produkovať už v marci 2022.
  • Moderna plánuje skombinovať viacero injekcií, ako napríklad vakcínu na COVID-19, vakcínu proti chrípke a vakcínu na respiračný syncyciálny vírus (RSV), do jednej injekcie – prichádza v roku 2023 – aby pomohla predísť „problémom s dodržiavaním predpisov“.
  • Dohodu medzi spoločnosťami Pfizer a BioNTech o vývoji prvej vakcíny proti pásovému oparu mRNA odsúhlasili v januári 2022.
  • Vo vývoji sú ďalšie vakcíny zamerané na HIV, vírus zika, vírus Nipah, rakovinu, respiračný syncyciálny vírus (RSV), cytomegalovírus (CMV), vírus Epstein-Barrovej, chrípku (mRNA) a ďalšie.

Čo piekli v Davose

Mnohí odborníci bili na poplach, že pandémia COVID-19 nebola len o očkovaní , ale o rozsiahlejšom programe na celosvetovú totalitnú kontrolu. Už teraz sa jedna dávka zmenila na dve dávky a tretiu posilňovaciu dávku .

Diskutuje sa aj o štvrtom posilňovači , vrátane generálneho riaditeľa spoločnosti Moderna Stéphana Bancela, ktorý povedal , že účinnosť tretej dávky bude pravdepodobne klesať v priebehu niekoľkých mesiacov, čo si čoskoro vyžiada ďalšiu dávku.

„Budem prekvapený, keď v najbližších týždňoch získame tieto údaje, že sa v priebehu času pekne držia – očakával by som, že sa neudržia skvele,“ povedal Bancel v rozhovore pre Goldman Sachs.

Moderna pohodlne pracuje na vakcíne špecifickej na Omicron , o ktorej dúfajú, že ju vydajú už v marci 2022 – a to je len začiatok.

Prispievateľ Eugyppius pri písaní na Substack vysvetlil : „Moderna, len jedno z mnohých farmaceutických výrobkov , ktoré chcú využiť našu novú vakcínovú mániu, rozširuje svoju výrobnú kapacitu na výrobu až 6 miliárd dávok vakcíny mRNA ročne.“

Informácie prišli priamo z levovej jamy na virtuálnom stretnutí, ktoré sa konalo v prvý deň Davosskej agendy 2022 Svetového ekonomického fóra (WEF) , na relácii s názvom „ COVID-19: Čo ďalej? 

Spolu s Bancelom sa stretnutia zúčastnili Dr. Anthony Fauci , riaditeľ amerického Národného inštitútu pre alergie a infekčné choroby (NIAID), Richard Hatchett, generálny riaditeľ Koalície pre inovácie v pripravenosti na epidémiu, a profesorka Annelies Wilder-Smith z Londýnskej  School of Hygiene and Tropical Medicine, ktorí spoločne podrobne opísali svoje plány na „očkovaciu mániu“, ktorá bude trvať do neurčita.

Počas diskusie Bancel uvádza, že Moderna sa aktívne pripravuje na to, „aká by mala byť vakcína na jeseň 2022 a čo by mala obsahovať“. Spoločnosť „spolupracuje s odborníkmi na verejné zdravie, ako je Fauciho tím, aby to zistil. Pretože čoskoro sa budeme musieť rozhodnúť, čo bude súčasťou vakcíny na jeseň 2022,“ povedal (6.25) .

Fauciho NIAID je súčasťou amerického Národného inštitútu zdravia (NIH), ktorý, ako niektorí možno prekvapí, vlastní polovicu patentu na injekciu COVID-19 od Moderny.

V skutočnosti NIH vlastní tisíce farmaceutických patentov a americké centrá pre kontrolu a prevenciu chorôb vynakladajú 4,9 miliardy dolárov ročne zo svojho rozpočtu vo výške 12 miliárd dolárov na nákup a distribúciu vakcín.

„Tony Fauci si dokázal vybrať a vymenovať štyroch zamestnancov na vysokej úrovni, z ktorých každý získa individuálny patentový podiel,“ povedal Robert F. Kennedy Jr. v rozhovore s Jamesom Corbettom. „Ak bude vakcína Moderna schválená, čo už aj bola, budú inkasovať 150 000 dolárov ročne po celý život.“ ( 8:31 )

Okrem úzkej spolupráce so spoločnosťou Fauci plánuje s Modernou skombinovať viacero injekcií, ako je injekcia COVID-19, vakcína proti chrípke a vakcína proti respiračnému syncyciálnemu vírusu (RSV), do jednej injekcie – prichádza v roku 2023 – s cieľom vyhnúť sa  problémom.”

Fauci povedal : „Ďalším dielom, na ktorom pracujeme, je rok 2023. Je to o tom, ako zo spoločenského hľadiska umožníme, aby sa ľudia dali zaočkovať? A urobíme to prípravou kombinácií, pracujeme na vakcíne proti chrípke, pracujeme na vakcíne proti RSV a naším cieľom je mať možnosť mať jednu ročnú posilňovaciu dávku, aby sme nemali problémy s dodržiavaním predpisov, keď ľudia nechcú dostať dve až tri injekcie za zimu, ale dostanú jednu dávku, kde dostanú posilňovaciu dávku proti koróne a posilňovaciu dávku proti chrípke a RSV, aby sa zabezpečilo, že ľudia dostanú vakcínu.”

Na otázku, ako skoro sa to stane, pokračoval (7:20) : „Tak že program RSV je teraz vo fáze 3, chrípkový program je vo fáze 2 a čoskoro vo fáze 3, dúfam, že už v druhom štvrťroku tohto roka.“ Takže najlepším scenárom by bola jeseň 2023, v najlepšom prípade si nemyslím, že by [bola dostupná] v každej krajine, ale veríme, že v niektorých krajinách bude možné fungovať budúci rok.“

Vakcíny pre najmenej 20 patogénov v práci

SARS-Cov-2 nie je jediným vírusom, na ktorý sa Moderna a ďalšie farmaceutické spoločnosti spolu s predstaviteľmi zdravotníctva zamýšľajú zacieliť ďalšími očkovacími dávkami. Pamätáte si na vírus zika, ktorý Kennedy opísal ako ďalšiu pandémiu vykonštruovanú za účelom predaja liečiv a presadzovania totalitnej kontroly? ( 34:10 ) Vakcína je na ceste.

A čo vírus Nipah? Vírus Nipah, zoonotický patogén, pre ktorý neexistuje žiadna liečba, je inšpiráciou pre film „ Nákaza “. S vírusom možno experimentovať iba v laboratóriách BSL – 4. Okrem toho, National Bio and Agro-Defence Facility v Kansase bude prvým biokontajnmentovým zariadením v USA, kde je možné vykonávať výskum Nipah (a Ebola) na dobytku.

V roku 2019 bol Nipah Malajzia tiež medzi smrteľnými vírusovými kmeňmi odoslanými z kanadského Národného mikrobiologického laboratória do Wuhanského virologického inštitútu. Ak ste ešte nepočuli o Nipah, pravdepodobne čoskoro budete – pripravuje sa na to ďalšia vakcína. Bancel povedal ( 43,45 ):

„Pracujeme s tímom Dr. Fauciho, pracujeme s Richardom [Hatchettom] na práci na mnohých ďalších patogénoch… Celá vedecká komunita už roky vie, že existuje najmenej okolo 20 patogénov, ktoré predstavujú riziko ktoré potrebujeme vakcíny, viete, že máme vakcínu zika vo fáze 2 … pracujeme na vakcíne Nipah, to sú vírusy, o ktorých nie každý počul.

„Pretože potrebujeme mať údaje.“ Aká dávka, aký konštrukt z genetického hľadiska je potrebný… aby sme v prípade objavenia sa nového patogénu z tejto rodiny mohli veľmi rýchlo prejsť do fázy 3.“

Prichádzajú ďalšie zábery mRNA

Mnoho ďalších vakcín je tiež vo vývoji, vrátane štúdie fázy 3, ktorá sa zameriava na kombináciu injekcie COVID-19 od spoločnosti Pfizer s ich Prevnar 20™ (pneumokoková 20-valentná konjugovaná vakcína) pre dospelých vo veku 65 rokov a starších.

V súvisiacej tlačovej správe Kathrin U. Jansen, Ph.D., senior viceprezidentka a vedúca výskumu a vývoja vakcín v spoločnosti Pfizer, hovorila o dôležitosti „zvyšovania povedomia o dôležitosti očkovania pre dospelých“, pričom citovala Bancela v ich túžbe vytvoriť kombinované injekcie, aby dospelí mohli dostať viacero vakcín pri jednej návšteve lekára alebo lekárne.

„Keďže vakcíny COVID-19 a posilňovacie dávky sa naďalej podávajú, veríme, že poskytovatelia zdravotnej starostlivosti majú príležitosť porozprávať sa so svojimi dospelými pacientmi o iných odporúčaných vakcínach v súlade s usmerneniami CDC,“ povedala .

V januári 2022 bola dosiahnutá aj dohoda medzi spoločnosťami Pfizer a BioNTech o vývoji prvej vakcíny proti pásovému oparu mRNA . Podľa tlačovej správy spoločnosti Pfizer :

„Zatiaľ čo v súčasnosti existujú schválené vakcíny proti pásovému oparu, existuje príležitosť vyvinúť vylepšenú vakcínu, ktorá potenciálne vykazuje vysokú účinnosť a lepšiu znášanlivosť a je efektívnejšia na celosvetovú produkciu s využitím technológie mRNA.“

Štúdia fázy 1 od Moderna pre jej mRNA vírus Epstein-Barrovej tiež prebieha. Prvá dávka experimentálnej dávky bola podaná subjektu štúdie 5. januára. V tlačovej správe Moderna podrobne opísala svoj zámer uviesť na trh ďalšie mRNA vakcíny aj proti množstvu ďalších vírusov:

Začiatok tejto štúdie fázy 1 je významným míľnikom, pretože pokračujeme vo vývoji mRNA vakcín proti latentným vírusom, ktoré zostávajú v tele po celý život po infekcii a môžu viesť k chronickým zdravotným stavom. 

Moderna sa zaviazala vyvinúť portfólio prvotriednych vakcín proti latentným vírusom, pre ktoré dnes neexistujú žiadne schválené vakcíny, vrátane vakcín proti CMV [cytomegalovírusu], EBV a HIV.

„Náš výskumný tím pracuje na tom, aby na kliniku priniesol ešte viac vakcín proti latentným vírusom. Veríme, že tieto vakcíny by mohli mať zásadný vplyv na kvalitu zdravia stoviek miliónov ľudí na celom svete.“

Ďalšie mRNA vakcíny, ktoré sú tiež vo vývoji, zahŕňajú:

  • Vakcína proti rakovine mRNA pre nemalobunkový karcinóm pľúc ( NSCLC).
  • mRNA injekcie proti chrípke, ktoré vyvíjajú viaceré spoločnosti vrátane Pfizer, Moderna, Sanofia Translate Bio.
  • Vakcína mRNA HIV, z ktorých jednu študuje Moderna v spolupráci s NIH.
  • Rôzne ďalšie vakcíny proti rakovine mRNA, vrátane jednej zameranej na pokročilý melanóm – vyvíjaný spoločnosťami BioNTecha Regeneron Pharmaceuticals – a niekoľko vyvíjaných spoločnosťou Moderna , zameraných na melanóm, NSCLC, kolorektálny karcinóm a rakovinu pankreasu.

Zvyšovanie produkcie na miliardy dávok

V prípade, že by existovali nejaké pochybnosti o tom, že veľmoci majú v úmysle používať injekcie ako čoraz integrálnejšiu súčasť vašej zdravotnej starostlivosti a každodenného života, Bancel opísal plány na výrobu miliárd dávok injekcií, ktoré sa majú vyrobiť v priebehu niekoľkých mesiacov.

Povedal počas zasadnutia WEF ( 43:45 ): „Ďalší kus je výroba. Ak sa pozriete do roku 2020, dokázali sme poslať 20 miliónov dávok vláde USA, keď bola vakcína povolená. To nie je veľa.

„Ale tento rok budeme mať 2 až 3 miliardy dávok kapacity v šesťmesačnom časovom rámci, čo je podľa mňa to, čo nám bude trvať, kým získame autorizáciu vakcíny, ak bola všetka práca vykonaná pred… mohli mať k dispozícii 1,5 miliardy dávok za šesť mesiacov, a to len od Moderny. A ak máte iné platformy, mohlo by to byť oveľa väčšie číslo…“

S cenzúrou, ktorá je teraz taká všadeprítomná, a Big Tech , ktorý sa dohodol s diktátormi a farmaceutickými spoločnosťami, aby pochovali škody spôsobené týmito experimentálnymi vakcínami – vrátane smrti – je teraz dôležitejšie ako kedykoľvek predtým, aby bol vypočutý váš hlas na podporu lekárskej slobody a opozíciu vládneho zdravia. úradníci, ktorí zastrašujú, vyhrážajú sa a nútia občanov, aby porušovali svoje svedomité presvedčenie. Musí sa chrániť etický princíp informovaného súhlasu s podstupovaním zdravotného rizika, ktorý zahŕňa zákonné právo robiť dobrovoľné rozhodnutia o získaní experimentálnych injekcií. 

Zatiaľ však, ako vysvetlil Eugyppius : „Vakcinátori sú veľkým Damoklovým mečom nad našimi hlavami.“ Keď to píšem, prehľadávajú zem, pátrajú po nových patogénoch, ktoré ich produkty vyžadujú, a spolu so svojimi byrokratickými a akademickými spojencami urobia všetko pre to, aby vyvolali nové pandemické strašidlá a očkovacie kampane vždy, keď to bude možné – možno každú chrípkovú sezónu.“

Autor:  Dr. Joseph Mercola

Zdroj: skspravy.sk


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti