Dostala Tódová špeciálnu odmenu za špinavú robotu, ktorú po vražde Kuciaka odviedla? Fico dáva na políciu podnet preveriť pôvod majetku redaktorky dezinfowebu Denník N

12.09.2021 | 15:25
  9
Bývalý trojnásobný premiér Robert Fico (Smer-SD) zároveň pripomína známy fakt, že najviac peňazí do Denníka N prichádza zo Sorosovych nadácií, ako aj to, že Monika Tódová je na ambasáde USA ako doma.

JE ČAS POZRIEŤ SA NA MAJETKY NIEKTORÝCH NOVINÁROV AKO JE TÓDOVÁ

Na prokuratúre a súdoch je pár lotrov schopných urobiť pre Matoviča a spol. akúkoľvek špinavosť. V médiách ich je podstatne viac a vyniká medzi nimi jeden v sukni – Tódová a jej základňa Denník N.

Tódová vždy zaberie. Keď bolo treba pošpiniť šp. prokurátora Dušana Kováčika, išla sa pretrhnúť. Dnes si ho na súde podáva jej kamarátka sudkyňa Záleská.

Treba urobiť z gaunera Lipšica alebo udavača Makóa anjela? Tódová to zariadi. Alebo pomôcť ministrovi Mikulcovi podozrivému až po uši z korupcie? Na to je tu Tódová.

Mňa nenávidí. Pokiaľ by to bolo o iných názoroch, tak čert to zobral. Ale to nie je o hodnotách. Je platená, bohvie odkiaľ a ako dobre za to, aby nevyberane klamala nielen o mne, ale aj mojich blízkych ľuďoch. Vymýšľa si všelijaké byty, hotely, ubližuje bez dôkazov a dúfa, že to prejdem mlčaním.

Mám za sebou takú odbornú a politickú kariéru a toľko osobnej integrity, že žiadny lotor v sukni mňa ani mojich blízkych ľudí nebude bezdôvodne opľúvať. O to viac, že to robí čisto z politických dôvodov a za túto špinu v prospech Matoviča, Lipšica a pod. si necháva ešte aj zaplatiť.

Tódová ma pravidelne osočuje kvôli majetkovým otázkam. Neexistuje žiadny politik, ktorý by bol tak preverený ako ja. V poriadku, som verejne činný. Ale nerešpektujem, aby o mne klamal lotor v sukni, ktorý nevie vysvetliť ani pôvod svojho majetku.

Ako si mohla Tódová s manželom kúpiť v najdrahšej časti Bratislavy byt, kde meter štvorcový môže stáť viac ako 5 tisíc Euro?

Tódovci mali plat vždy v stovkách Euro, nie v tisícoch. Kto ich platí? Dostávajú čierne odmeny?

Je známe, že najviac peňazí do Denníka N prichádza zo Sorosovych nadácií, že Tódová je na americkej ambasáde ako doma.

Byt si kúpili pár mesiacov po vražde Kuciaka a jeho priateľky. Dostala špeciálnu odmenu za špinavú robotu, ktorú po vražde odviedla? Nebudem špekulovať, hoci o Tódovej vie každý, že je schopná všetkého.

Podávam preto podnet na políciu, aby preverila pôvod majetku Tódovej, vrátane hypo úveru, ktorý je podľa všetkého len zásterkou. Musela by totiž žiť ako galapágska korytnačka, aby si mohla dovoliť byt v lokalite, v ktorej si ho s takou ľahkosťou napriek doslova mizerným oficiálnym príjmom dovolila kúpiť.

Zdroj: Facebook Robert Fico


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti