Dorota Nvotová kritizovala vláde servilné médiá, že ubližujú Matovičovi: „Podkopávate túto vládu a preto sú námestia plné agresívnych pablbov!“

20.11.2020 | 12:50
  46
Matovič robí detinské chyby, ale nie je mafián, gestapák, vrah, zlodej, ani nič z toho z čoho bol včera na uliciach označovaný, argumentovala oddaná obdivovateľka súčasného premiéra.

Ľudia na Slovensku začínajú masovo protestovať s praktikami súčasnej vlády Igora Matoviča (OĽaNO), ktorá rozdeľuje spoločnosť, likviduje ekonomiku a popiera svojimi nariadeniami ústavu, zákony aj základné slobody.

V utorok 17. novembra 2020 vyšli tisícky ľudí do ulíc z celého politického a sociálneho spektra protestovať proti vláde Igora Matoviča (OĽANO) a opatreniam prijatým pre pandémiu nového koronavírusu, a to napriek platnému núdzovému stavu a zákazu zhromažďovania sa.

Na demonštrácie vo svojom príspevku na sociálnej sieti reagovala slovenská speváčka a herečka Dorota Nvotová, ktorá bola dlhodobou autorkou novinárskeho stĺpčeka v Hríbovom týždenníku .týždeň.

Pri tejto príležitosti kritizovala korporátne médiá servilné Matovičovej vláde, ktoré na pubertálnej úrovni komunikujú s predstaviteľmi vládnej garnitúry a šíria vládnu propagandu. Prečítajte si články TU a TU.

Hlavný mediálny prúd len veľmi vlažne a v minimálnej miere kritizuje súčasný režim. Naopak, sýtia obyvateľov Slovenska vládnou korona-propagandou a o súčasnej koronakríze informujú neobjektívne a manipulujú slovenskú verejnosť. Vo výnimočných prípadoch, aby budili zdanie objektívnosti, zmenia svoj servilný tón a zaznie slabá kritika.

Situáciu však diametrálne odlišne vidí Dorota Nvotová:

„Tie isté médiá, ktoré vehementne podkopávajú túto vládu už mesiace, sa teraz čudujú, že vonku sú námestia plné agresívnych pablbov. Lenže ono je to ruka v ruke, vážení,“ napísala na sociálnej sieti Nvotová.

„Áno, Matovič robí detinské chyby, ale nie je mafián, gestapák, vrah, zlodej, ani nič z toho z čoho bol včera na uliciach označovaný. Je to nešťastník s dobrým úmyslom, trochu premršteným egom, a unáhlenými prstami na mobile. Ale to, čo ste z neho a z tejto vlády robili posledné mesiace vy, toho priamy následok je včerajší sviatok 17. Novembra,“ argumentovala speváčka.

„Keď usilovne podkopávate, rýpete, osočujete, nuž sa aj vy prilievate “tamtým”, A pritom sa tu deje aj veľa výborných vecí. Mafiáni a vychcaní hajzlíci, ktorí nám tu vládli a profitovali na našej krajine sú zrazu za mrežami... nie všetci, ale všetci to ani nebudú, keď budete v tomto pokračovať. Dávate tým joystick Ficovi, ktorý potom vybľakuje pred davmi…,“ pokračovala.

„Vidíte sa? Rozumiete? Máte aj vyššie porozumenie ako žabo myšie vojny? Vidíte ten celok? Pozrite sa koho sme tu mali pred rokom. Zabúdate rovnako rýchlo, ako dav ľudí ktorý včera na mierku vyhukoval, že chce naspať rusov. Robte svoju robotu prosím tak, aby priniesla tejto krajine osoh. Nielen vám,“ apelovala na korporátne médiá Nvotová.

Dano Heriban: Fašisti majú na brehu Dunaja svadbu s komunistami

V reakcii na utorkové protesty sa na sociálnej sieti slovenský herec Dano Heriban pýta "kde to vlastne žijeme" a otvorene priznal, že zo situácie v krajine mu začína byť nevoľno. "Fašisti majú na brehu Dunaja svadbu s komunistami? A to rovno 17.11.2020? Mne sa snáď sníva zlý sen. Poviem rovno- "je..e ma"," napísal rozhorčený herec

Heriban si však vo svojom nahnevanom statuse nevzal na paškál iba protesty, ale aj samotnú vládu. "Akoby ľuďom nestačila pandémia-vojny-stav Zeme-chaos-vlády-parlamenty-primitivizmus. Obávam sa. Zvlášť kvôli našim deťom. Čo ich čaká? Keď sa naše hlasy a možnosti topia v neschopnosti vládnucich predstaviteľov," uviedol . 

Heriban už stihol svoj príspevok z Facebooku vymazať.

Zdroj: InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti