DOKUMENT: Mikasov úrad zrušil pokutu trnavskej gastroprevádzke, ktorej majiteľ sa rozhodol nerešpektovať totalitné opatrenia segregujúce jeho zákazníkov v mene boja s koronavírusom

30.06.2022 | 12:55
  2
Majiteľ Hollywood Burger odmietol minulý rok páchať trestný čin apartheidu a diskriminácie skupiny osôb podľa § 424a Zákona č. 300/2005 Z. z. Následne mu nielenže zatvorili jeho podnik, ale udelili aj pokutu.

Úrad verejného zdravotníctva SR v Bratislave ako vyšší odvolávaci orgán podpísaný samotným hlavným hygienikom Jánom Mikasom rozhodol o zrušení pokuty 6-tisíc eur trnavskému bistru Hollywood Burger a celú vec poslali opäť naspať do Trnavy.

„Možno pár ľudí nám ešte stále napíše nemáme vyhrané a aj tak zaplatíme, ale bohužial čítate dobre NEZAPLATÍME,“ píše trnavská prevádzka rýchleho občerstvenia na sociálnej sieti.

„Nech si hovorí každý čo chce ukázali sme to čo nikto pred nami. Kým všetci boli ticho, báli sa a krčili sa za plachtami, chalani z Hollywoodu verejne napľuli systému do ksichtu a postavili sa hrdo čelom za svoj podnik bez sankcie či postihu,“ dodáva majiteľ Hollywood Burger s tým, že jeho legendárna prevádzka sa odporom voči nezmyselným nariadeniam zapíše do dejín.

DOKUMENT:

 

Majiteľ Hollywood Burger odmietol páchať apartheid

Majiteľ trnavskej gastroprevádzky sa rozhodol nerešpektovať totalitné opatrenia segregujúce jeho zákazníkov v mene boja s koronavírusom a odmietol páchať trestný čin apartheidu a diskriminácie skupiny osôb podľa § 424a Zákona č. 300/2005 Z. z. Vstup do svojej prevádzky umožnil všetkým zákazníkom bez ohľadu na diskriminačný režim OTP (očkovaní, testovaní a po prekonaní COVID-19), a tak mu podnik hygienici za asistencie polície zatvorili.

Ako Mikasovi úradníci zavreli trnavské bistro predávajúce burgery bez segregácie neočkovaných si prečítate v článku TU.

Ako hygienička s asistenciou polície buzerovala majiteľa bistra a vyhadzovala z neho nezaočkovaných zdravých ľudí v mene segregácie, apartheidu a totalitných covid-nariadení si prečítate v článku TU.

Hygienici z Mikasovho úradu prišli opäť buzerovať majiteľa trnavského bistra, ktorému obmedzili právo podnikať garantované Ústavou SR. Vadilo im, že si podnikateľ pristavil k svojej prevádzke pojazdný bufet s burgermi. Viac v článku TU.

„Vy mi dôjdete zavrieť reštauráciu a pokutovať ma vo vlastnom podniku, a ja sa mám ospravedlňovať? Čo ste normálni?,“ vypláchol žalúdky policajtom a hygienikom nahnevaný majiteľ trnavskej gastroprevádzk. Viac v článku TU.

Majiteľ Hollywood Burger usporiadal tlačovku a so zamestnancami zavesil pohrebný veniec za všetky gastro-prevádzky na dvere Mikasovho úradu, ktorý segreguje občanov a šikanuje podnikateľov. Viac v článku TU.

Zdroj: InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti