DOKUMENT: Kotleba podal na Lunterovcov trestné oznámenie pre všeobecné ohrozenie

09.01.2019 | 16:03
  0
Bývalý predseda BBSK Marian Kotleba včera podal na Lunterovcov trestné oznámenie pre podozrenie z trestného činu všeobecného ohrozenia.

Minulý týždeň sme vás informovali o kritickej situácii, ktorá nastala na strediskách Banskobystrickej regionálnej správy ciest, ktorej zriaďovateľom je BBSK. V tlačovej správe ĽS Naše Slovensko uvádza, že je na strediskách zimnej údržby absolútny nedostatok posypovej soli.

Pre nedostatok posypového materiálu podal bývalý predseda BBSK Marian Kotleba na Lunterovcov trestné oznámenie, a to pre podozrenie z trestného činu všeobecného ohrozenia. Kontaktovať ho mali zamestnanci zimnej údržby, ktorí ho informovali o nedostatočných zásobách posypovej soli.

Najkritickejšia situácia má byť na stredisku Polkanová, ktoré zabezpečuje údržbu ciest v oblasti horského prechodu Donovaly. Ten bol včera prejazdný len pre osobné automobily so snežnými reťazami. Zamestnanci prezradili, že dodávky posypovej soli vo viacerých strediskách absentujú už dlhšiu dobu. Práve nedostatok posypového materiálu má byť príčinou nezjazdnosti viacerých ciest v Banskobystrickom kraji.

Celé znenie trestného oznámenia:

Zdroj: prehladsprav.sk


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti