Do Kiskovej strany vstupuje nitriansky primátor Hattas

17.06.2019 | 12:25
  3
Marek Hattas pred komunálnymi voľbami pôsobil ako programátor a zúčastňoval sa na protestoch Za Slušné Slovensko. 

Do vznikajúcej strany Andreja Kisku sa pridá primátor Nitry a aktivista Marek Hattas. Oznámil to na facebookovom profile Je nás viac s tým, že naša krajina potrebuje zmenu. „Ja sa k tejto zmene zodpovedne a s pokorou hlásim. Súboj o jej podobu sa pre mňa nekončí úspešnými komunálnymi voľbami."

"Budúci rok nás čakajú dôležité parlamentné voľby a ja som sa rozhodol pridať k politickému hnutiu Andreja Kisku. Život je pre mňa o schopnosti vedieť sa v správny čas postaviť za správnu vec a prevziať zodpovednosť. Robím tak aj teraz, keď vám verejne oznamujem, že sa aj na národnej úrovni pokúsim prispieť k tomu, aby bolo Slovensko lepšou krajinou pre všetkých," píše na sociálnej sieti.

Andrej Kiska začiatkom apríla oznámil, že zakladá novú politickú stranu. Bližšie kontúry svojej strany by mal predstaviť v Banskej Bystrici. Svoj vstup do Kiskovej strany už oznámili starosta Spišského Hrhova Vladimír Ledecký, bývalý hovorca iniciatívy Za slušné Slovensko Juraj Šeliga, primátor Hlohovca Miroslav Kollár, diplomat Tomáš Valášek či bývala poslankyňa Európskeho parlamentu Jana Žitňanská. Kiskova strana by sa podľa TV Markíza mala volať Za ľudí.

Zdroj: ta3.com / InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti