Denník N podporuje tých novinárov a blogerov, ktorí svojimi dojmami dokážu zavádzať širokú verejnosť a oplyvňovať sudcov

24.06.2020 | 16:28
  1
Súdy potom rozhodujú nie podľa nadobudnutých dôkazov, ale podľa verejnej mienky, ktorú spôsobili toxickí novinári.


Pamätáte si keď začala kolovať fotka Kočnera ako sedí v Banke, podľa ktorej novinárka Monika Tódová tvrdila, že si z nej vybral 300 tisíc euro hotovosti?

Nenapísala žiadne slovo “mal”, “pravdepodobne” alebo “asi”, ale jednoznačne tvrdila, že je to tak ako to napísala ona, čím podhodila čitateľom denníka N, že sa jedná naozaj o výber peňazí na zaplatenie vraha.

Napísala to bez akýchkoľvek dôkazov alebo vysvetlenia odkiaľ vie, že si vyberal práve peniaze a ešte k tomu uviedla presnú sumu 300 tisíc. Kto jej povedal, že to boli peniaze, keďže v bezpečnostnej schránke môže mať hocikto hocičo a veľmi pochybujem, že Kočner by bol taký idiot, že by išiel po vražde vybrať z banky peniaze, s ktorými mal zaplatiť vrahov keďže vedel, že ho môžu považovať za objednávateľa pre telefonát z Kuciakom, v ktorom sa mu z dojmu novinárov vyhrážal.

Keďže Kočner si sám nahrával každého politika, tak by určite nebol taký idiot, že by nedokázal počítať s tým, že ho môžu zachytiť bezpečnostné kamery v banke, ktoré by slúžili prokurátorom ako dnešný dôkaz o výbere peňazí. Pochopiteľné by to bolo v prípade, ak by zamestnanec banky vedel čo mal Kočner uschované v bezpečnostnej schránke a na druhý deň sa išiel pozrieť čo si vybral, aby to mohol za dva roky povedať Tódovej, ktorá to povedala Lipšicovi, ktorý je o pár IQ dopredu a on túto skutočnosť berie ako jeho dojem a nie ako fakt. Keby tento dôkaz mali, tak je tento dôkaz na súde.

Čiže pokiaľ Tódová nepovie odkiaľ ona vedela, že si Kočner vytiahol hotovosť v sume 300 tisíc, tak je to len jej domienka, ktorou schválne v článku zavádzala širokú verejnosť a práve z tohoto dôvodu považujem túto osobu za toxickú a nedôveryhodnú novinárku.

Vôbec sa netreba čudovať, že denník N podporuje práve podobných novinárov alebo blogerov, ktorí svojimi dojmami dokážu zavádzať širokú verejnosť tak, že v podaktorých prípadoch môžu ovplyvňovať rozhodnutie sudcov tak, že súdia nie podľa nadobudnutých dôkazov, ale podľa verejnej mienky, ktorú spôsobili títo toxickí novinári.

PS:  Čím viac sa niečo naťahuje, tým viac sa odpútava pozornosť od skutočných “faktov”, ktoré už budú pre nízke a zmarené dôkazy nemožné nikdy vyšetriť.
Ľutujem pozostalých, ktorí v tomto prípade pravdepodobne nebudú mať koho opluť, ako aj ľutujem tých, ktorí budú musieť odškodniť Kočnera v prípade, ak ho súd neuzná za vinného.

Autor: Ľuboš Hrica

Zdroj: Facebook Hrica Lubos


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti