Ďateľ: Advokát Kvasnica pomáha vrahom Jána Kuciaka

22.01.2019 | 11:29
  0
Zakladateľ portálu Ďateľ.sk, bývalý novinár a exriaditeľ kontrarozviedky SIS Peter Tóth vo svojom príspevku na Facebooku komentoval článok Denníka SME.

Organizovaná zločinecká skupina v zložení Daniel Lipšic, Roman Kvasnica, Peter Košč a Vladimír Pčolinský zmenili poštového holuba, prostredníctvom ktorého zverejňujú informácie z vyšetrovacieho spisu, a pomáhajú tak vrahom Jána Kuciaka mariť vyšetrovanie a pripravovať si obhajobnú stratégiu.

Po Monike Tódovej sa ďalším zameniteľným pešiakom v ich perfídnej hre stal redaktor SME Roman Cuprik.

Roman Kvasnica sa navyše pokúsil priamo spojiť meno zakladateľa stránky Ďateľ.sk Petra Tótha s prípravou vraždy novinára. Pánovi právnemu zástupcovi Zlatice Kušnírovej zrejme uniklo, že všetci podozriví z prípravy a vykonania vraždy sú z takého alebo onakého dôvodu vo vyšetrovacej väzbe.

Doktor Kvasnica sa neobratným slovným kaťafalšom pokúsil odviesť pozornosť od faktu, že spolu s ďalšími obzvlášť nebezpečnými jedincami pomáha vrahom Jána Kuciaka uniknúť spravodlivosti. Vynášanie a zverejňovanie informácií z vyšetrovacieho spisu je totiž porušením zásady neverejnosti prípravného konania, čo neskôr môžu vrahovia využiť vo svoj prospech počas súdneho procesu.

Roman Kvasnica a jeho spoločníci robia všetko pre to, aby zahladili stopy za svojou trestnou činnosťou. Nehanbia sa pri tom obviniť Petra Tótha z účasti na vražde. Opakovane preto pripomíname, že všetci podozriví z tohto skutku sú vo vyšetrovacej väzbe a nepochybne časom príde rad aj na tých, ktorí svojím podlým, nezodpovedným a protiprávnym konaním maria spravodlivosť a vyšetrovanie vraždy novinára.

Zdroj: Facebook / InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti