Covidové gestapo zasiahlo proti žene, ktorá si v bratislavskej električke odmietla nasadiť rúško

07.10.2020 | 11:23
  34
Inak veľmi distingvovaná a upravená pani vo veku okolo 50 rokov si nedala rúško a  odmietla tak urobiť aj po výzvach ostatných cestujúcich a vodiča.

Konflikt s cestujúcou, ktorá si v električke odmietla nasadiť rúško, riešili v utorok bratislavskí policajti. Pani však neuposlúchla ani ich výzvy a spor museli nakoniec riešiť fyzicky.

K nečakanej situácii došlo pred treťou popoludní v električke číslo štyri na Špitálskej ulici na zastávke pri Dvoch levoch. 

Inak veľmi distingvovaná a upravená pani vo veku okolo 50 rokov si nedala rúško a  odmietla tak urobiť aj po výzvach ostatných cestujúcich a vodiča. "Na to nemáte právo, nenasadím si ho, mám cestovný lístok, musíte ma odviezť," argumentovala.

Vodič električky následne nepokračoval v jazde a privolal políciu. Kým sa čakalo na príchod policajtov, za električkou už stáli ďalšie vozidlá. Cestujúci ich postupne opúšťali. Pani však tvrdohlavo sedela na svojom mieste a ostatným, ktorí sa jej snažili dohovoriť, odkazovala, aby sa starali o seba.

Po chvíli prišli policajti. "Predložte nám doklad totožnosti," vyzvali paniu a požiadali ju, aby s nimi vystúpila. "Nechcem ísť von, cestujem, mám kúpený lístok," argumentovala. "Viete, že to nemá právne podloženie, nechajte ma láskavo cestovať," vyzvala policajtov s tým, že sa bude sťažovať.

Keď odmietala vystúpiť, policajti ju napokon držiac popod pazuchy vyviedli von. "Nechajte ma!" kričala po nich.

Paniu následne po krátkom rozhovore na zastávke odvádzali preč. "Osoba bola predvedená na príslušné policajné oddelenie za účelom zistenia totožnosti.

Následne bude vec odstúpená na Úrad verejného zdravotníctva Slovenskej republiky, ktorý je príslušný na prejednanie takéhoto priestupku," prezradila nám pokračovanie príbehu bratislavská policajná hovorkyňa Veronika Martiniaková.

"Na prejednanie priestupku a zistenie totožnosti ju policajti mali právo vyviesť a je úplne jedno, či mala cestovný lístok," povedal nám k incidentu advokát Milan Ficek.

Harabin varoval policajtov, nech sa neopovážia ukladať pokuty za nenosenie rúšok

Bývalý predseda Najvyššieho súdu SR a exminister spravodlivosti JUDr. Štefan Harabin upozornil policajtov, že udeľovaním pokuty za nenosenie rúšok sa na základe nulitnosti nariadenia budú trestnoprávne zodpovedať. Zároveň im pripomenul, že im v tejto súvislosti nepomôže odvolávanie sa na právne nulitné nariadenie Hlavného hygienika SR Jána Mikasa ani na tzv. protipandemické opatrenia vlády Igora Matoviča (OĽaNO).

Bývalý šéf Najvyššieho súdu v krátkosti upozornil aj na vytváranie atmosféry strachu v spoločnosti. Poukázal tiež na rozdiel medzi alternatívnymi médiami a tzv. alternatívnymi médiami, ktoré sa tvária ako opozične naladené voči korporátnym médiám, ale zo strachu pred systémom doteraz neinformovali o právnej analýze sudcu JUDr. Štefana Harabina a advokátky JUDr. Adriany Krajníkovej.

"Osoba nenakazená koronavírusom nemá právnu povinnosť nosiť rúško. Uloženú pokutu nemusí zaplatiť. Nútenie zdravého človeka používať rúško je zjavne mučením, ktoré je zakázané článkom 3 Dohovoru o ochrane ľudských práv a základných slobôd," tvrdí bývalý predseda Najvyššieho súdu SR JUDr. Štefan Harabin, ktorý podal trestné oznámenie na Hlavného hygienika SR Jána Mikasa, lebo vydaním nulitných nezákonných opatrení, ktoré sú vynucované pokutou, zneužil právomoc verejného činiteľa, ubližuje ľuďom na zdraví a poškodzuje cudzie práva.

Celú právnu analýzu JUDr. Harabina zo dňa 7.9. 2020 si môžete prečítať TU.

Advokátka JUDr. Adriana Krajníková vo svojom liste predsedovi vlády SR Igorovi Matovičovi (OĽaNO) zo dňa 25.9.2020 upozornila na nulitnosť všetkých Opatrení Úradu verejného zdravotníctva SR pri ohrození verejného zdravia a súčasne vyzvala na okamžité zastavenie vydávania týchto paaktov, zastavenie ich  vykonávania (pokutovanie) a vymáhania pokút.

Celú právnu analýzu JUDr. Krajníkovej si môžete prečítať TU a TU.

Viac sa dozviete aj po vypočutí relácie na rádiu InfoVojna so sudcom JUDr. Harabinom a advokátkou JUDr. Krajníkovou TU.

Manuál ako odmietnuť nasadenie si rúška po výzve polície, ale aj po výzve v obchode, v škole a inde

Advokátka JUDr. Adriana Krajníková napísala postup, čo majú robiť ľudia odmietajúci sa riadiť nulitnými nariadeniami v prípade nosenia rúšok.

Viac sa dočítate TU.

Harabin: Rúško ako symbol značkuje ľudí podobne ako židovské hviezdy počas 2. svetovej vojny

Bývalý predseda Najvyššieho súdu SR vo svojom nedávnom blogu pripomenul, že židovské hviezdy nosili „od spoločnosti silou odstrčení“ a dnes „dobrovoľne cez strach“ skoro všetci, okrem „odstrčených“:

„Rúško je iba symbol, ktorý zasahuje do života človeka. Väčšina mu nerozumie. Má vyššiu výpovednú hodnotu než slovo. Je čitateľný pre všetky svetové jazyky. Maska na ústach vo forme rúška, spraví s ľuďmi oveľa viac, než si dokážu uvedomiť.

Globálny „Maskot“ lživo presvedčia planétu, že je zamorená. Imitovaná „Národná štátna moc“, v službách nadnárodných zámerov núti občana dýchať infekty nahromadené v maske. Maska „blokuje“ ústa, ktorými komunikujeme a podvedome diktuje: „Buď poslušný, nerozmýšľaj, drž hubu, nerozprávaj! Dodržuj odstupy, vyhýbaj sa kontaktom, izoluj sa“.

Ide o cielenú manipuláciu zneužívaním vplyvu podprahových signálov, ktorá útočí na ľudskú myseľ, aby vnímala silené symboly. Maska, vírus, vakcína, očkovanie. Rozkazy sa vrývajú do mysle a podvedomia ľudí. Človek, zahltený úverovým otroctvom a konzumom, neuvažuje nad symbolmi, ale oni uvažujú za neho. Sú dôležité pre tých, ktorí dav ovládajú.

Ak chceme pochopiť násilnú manipuláciu mysle, musíme analyzovať symboly.

Rúško je bez najmenších pochybnosti symbol a ukazuje, či dodržiavaš opatrenia i keď právne nulitné. Značkuje poslušných tak ako židovské hviezdy počas 2.svet.vojny. Akurát v opačnom garde. Nosili ich iba „odstrčení od spoločnosti“ a teraz nosia znak všetci okrem „odstrčených“.“

Viac sa dozviete v článku TU.

Nulitnosť opatrení Mikasovho úradu potvrdila Generálna prokuratúra

Úrad verejného zdravotníctva (ÚVZ) SR porušil zákon pri vydávaní opatrení v čase prvého vyhláseného núdzového stavu pre pandémiu nového koronavírusu. Skonštatovala to Generálna prokuratúra (GP) SR, ktorá poslala ÚVZ SR upozornenie prokurátora. Porušenie zákona má súvisieť najmä s nedostatkom vecnej pôsobnosti ÚVZ na vydávanie opatrení po vyhlásení mimoriadnej situácie a núdzového stavu, ako aj s právnou formou opatrení. Viac sa dočítate TU.

InfoVojna v tejto súvislosti požiadala Policajný zbor SR o stanovisko, či po konštatovaní Generálnej prokuratúry (GP SR) neprehodnotí svoje zosmiešňujúce statusy na sociálnej sieti, ktoré sa týkajú pojmu nulitnosť. Facebooková stránka Hoaxy a podvody - Polícia SR v nedeľu 4. októbra dehonestovala názory právnych expertov a ich právne analýzy, ktoré boli dnes potvrdené GP SR.

Políciu sme tiež opätovne požiadali o odpoveď na 14 otázok, ktoré sme včera zaslali hovorcovi Prezídia Policajného zboru SR (PPZ SR) a ktoré si môžete prečítať TU. Hovorca PPZ Michal Slivka uviedol, že polícia aj naďalej trvá na svojom pôvodnom stanovisku, v ktorom nám odmietla na nami položené otázky odpovedať a taktiež odmietla prehodnotiť svoj status o zosmiešňovaní pojmu nulitnosť a nálepkovaní, že ide o novú slovnú výbavu dezinformátorov a konšpirátorov.

Zdroj: bratislavskenoviny.sk / InfoVojna

Články súvisiace s tematikou:


 

 

 

 


Zaujíma nás Váš názor:

Tipy a rady


 

Zaujímavosti