Čo by si počali Monika Tódová bez Kočnerovej Threemy a Mirek Tóda bez Putina?

28.08.2019 | 08:38
  6
Judita Laššáková o posadnutosti niektorých slovenských novinárov, tentokrát v prípade manželskej dvojice z Denníka N.

Asi pred týždňom mi jeden známy povedal, že otvoriť slovenské noviny je ako počuť budík ráno o piatej. Články a komentáre niektorých slovenských novinárov majú znaky až chorobnej posadnutosti. Posadnutosť vedie k tomu, že ten, kto ňou trpí, verí v svoju dokonalosť a otravuje okolie. Ruskému prezidentovi sa nateraz venovať nebudeme, stačí ak sa mu pravidelne venuje novinár  denníka N Mirek Tóda. Ako inak, Putin podľa jeho neomylnej mienky, ešte aj zle dýcha. A úlohou Mirka Tódu, podľa obsahu jeho článkov, je neustále to Slovákom pripomínať. Veď čo ak by si mysleli niečo iné? Slováci vedia svoje a Rusi určite tiež. 

Monika Tódová si zasa našla záľubu vo vynášaní z vyšetrovacích spisov.  Vraj vo verejnom záujme. Generálna prokuratúra mlčí, vedenie polície tiež... Napriek tomu, že Trestný poriadok upravuje, že prípravné konanie je neverejné, nedeje sa nič. Podľa prokurátorov sa ani diať nemôže. Načo potom zákon upravuje neverejnosť prípravného konania, nevedno.... Niekto by si mohol položiť otázku, že ak neplatí toto ustanovenie zákona, ako to, že platia jeho ostatné ustanovenia? A kto rozhoduje o tom, ktoré? No tí istí prokurátori tvrdia, že vynášanie zo spisov marí spravodlivosť a veľmi komplikuje vyšetrovanie... Milý čitateľ, vyznáš sa v nich?

Včera sa Monika Tódová posťažovala, že sa našla v Threeme. Veď ako inak. A pridala ešte aj čosi navyše. Aj by bola namieste výzva, aby ju Slováci ľutovali, mimovládky oceňovali, prezidentka vyznamenávala, atď. atď. Keby... Keby zdroj, ktorý si neželá byť menovaný, a má dobré znalosti o obsahu vyšetrovacieho spisu, nám neuviedol, že sú to hlúposti. Monika Tódová podľa neho veľmi vyšetrovaniu škodí, realitu upravuje podľa svojich potrieb a verejnosť hrubo zavádza. Otázkou ostáva, prečo a v prospech koho to robí. Peter Tóth, ktorý sa ukrýva v zahraničí, v minulosti poskytol internetovému rádiu InfoVojna obsiahle rozhovory TU, TU, TU a TU.

Peter Tóth publikoval aj na svojom portáli Ďateľ.sk upozornenia, že Monika Tódová je napojená na mafiánske osoby a koná v ich prospech:

Kto z nich má pravdu? 

Kto ovláda mocenské zložky v tomto štáte a kto média? 

Kto dokáže skladať vládne koalície bez ohľadu na to, ako rozhodne volič? 

Kto má po každých voľbách pomyselný tajomný úsmev pozerajúc z okna na tečúci Dunaj?

 

Judita L. - asistentka europoslanca Miroslava Radačovského

Zdroj: InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti