Charakter JUDr. Adriany Krajníkovej vs. kádrovacie praktiky „národnej sily“

29.11.2020 | 13:37
  61
Spolupráca suverénnych slovenských osobností v kruhu „starešinov“, v správe vecí svojho ľudu a za ich podpory, to je cesta… odkazuje členovi strany Vlasť advokátka Krajníková v reakcii na jeho článok.

Tento článok nepíšem z nenávisti k dotknutej osobe, ani z potreby ďalšieho a ďalšieho rozdeľovania pronárodných, v tomto prípade konkrétne opozičných mimoparlamentných strán. Skôr naopak. Píšem Vám to iba ako reakciu na zamyslenie k aktuálnemu, pilotnému pôsobeniu JUDr. Krajníkovej na slovenskej politickej scéne, uvádza vo svojom článku na portáli Magazín Slovensko člen politickej strany Vlasť Juraj Krajčík.

"Kde bola JUDr. Krajníková počas “1. vlny korona pandémie” a následného lockdownu slovenskej ekonomiky na jar 2020?", položil si rečnícku otázku Krajčík.

Prečítajte si celý článok:

Kde bola táto osoba do júla 2020? Pretože o JUDr. Krajníkovej dovtedy nikto ani len nechyroval. Možno asi aj preto, lebo, ako sama v rozhovore pre InfoVojnu v relácii Dopoludnie s Adriánom, zo dňa 23.11.2020 verejne priznala, že nežije výlučne na Slovensku, ale aj z nejakého dôvodu v zahraničí, konkrétne vo Francúzsku.

Prečo sa pani Krajníková, ako samaritánka a nezištná ochrankyňa ľudských práv, ktoré od jari 2020 flagrantne už niekoľko mesiacov porušovala vláda Igora Matoviča, začala aktivizovať až koncom leta, keď obmedzenia z pohľadu pandemických nariadení pandemickej komisie a vlády SR boli najmiernejšie? No to mi zatiaľ ostáva záhadou.

No čo viem určite, že v lete 2020 kontaktovala JUDr. Krajníková JUDr. Štefana Harabina a stranu Vlasť s ponukou, že by, ako advokát s odbornosťou na civilné právo, mohla zastupovať obyčajných ľudí v kauzách spojených s nezákonnými opatreniami a z nich vyplývajúcich obmedzení vyhlásených Mikasom a Matovičom.

JUDr. Harabin z odborného hľadiska nemal absolútne žiaden dôvod pochybovať o úprimnosti JUDr. Krajníkovej, brániť postihnutých ľudí pred súdmi a štátnymi orgánmi, preto ju i vo videách poškodeným odporúčal. Ako sa hovorí, slovo dalo slovo a postupom času došlo k profesionálnej spolupráci v prospech slovenských občanov diskriminovaných vládou Matoviča.

Keďže JUDr. Harabin je verejne známa, ale čo je najdôležitejšie, v odborných justičných kruhoch, veľmi uznávaná osoba, každé jeho spomenutie priezviska JUDr. Krajníkovej, čo i len v alternatívnych médiách spôsobilo, či už u odbornej, ale aj laickej nespokojnej verejnosti s pomermi v našej politike, popularitu tejto osoby. Skrátka JUDr. Krajníková sa v priebehu pár mesiacov vďaka JUDr. Harabinovi a strane Vlasť stala známou osobou v odbornom boji proti korona šialenstvu páchanom na slovenských občanoch Matovičovou juntou – chuntou.

PR, ktoré získala vďaka JUDr. Harabinovi, by si nevybudovala ani za 10 rokov každodennej poctivej práce. No a čo nasledovalo ako vďaka v podaní JUDr. Krajníkovej za toto nezištné a úprimné – kolegiálne PR od JUDr. Harabina a strany Vlasť, sme sa minulý týždeň v priamom prenose na InfoVojne dozvedeli.

Dozvedeli sme sa to, že si na základe “veľkej popularity” zakladá vlastnú politickú stranu. Dokonca neváhala využiť na zbieranie podpisov ani hojnú účasť nespokojných ľudí na protestoch proti Matovičovej vláde 17.11.2020 v Košiciach.

No a preto mi nedá citovať jej dôvod, na otázku moderátora InfoVojny , prečo založila novú politickú stranu (116:28 min. horeuvedenej relácie).

“Óóu, čo sa týka tých národných síl, óu, myslím si že, neviem, ako vy všetci ostatní, ja som si tu doposiaľ žiadnu národnú silu nevšimla, ktorá by mala byť v nejakej kvalite, ktorá by bola, že sa dá k nej pripojiť…” Koniec citátu, prepisu.

Tu sa mi potom natíska logická otázka:

Neviem prečo sa potom, sama osobne, v kancelárii strany Vlasť, ponúkala, podľa jej vyjadrenia, strane … „s originálnym národno-vlasteneckým programom?“

Názor na toto konanie JUDr. Krajníkovej nechám na čitateľoch.

Krajníková: Pol deci v krčme a silné reči s Krajčíkom o „rozbíjaní národných síl“

Na Krajčíkov článok reagovala na svojej stránke advokátka JUDr. Adriana Krajníková:

Preferujem otvorenú hru, kde si poznáme charakter jeden druhého. Rukavica bola hodená.. ! Pán Juraj Krajčík zo strany Vlasť, sa pre mňa na neznámom portáli potreboval vyjadriť ku mne, aj keď sa ho nikto na nič nepýtal. Takže…

Dobrý deň, pán Juraj, nevedela som, že sme „priatelia“, ale „vykreslili“ ste ma ako starú „známosť“, ktorú lepšie poznáte, než sa poznám ja sama.

Skôr som od pána v rokoch čakala ružu, ale zistila som, že som v „spolku“ „zapredaných slovenských oligarchistických skupín USA Deep State-u“.  … Tak čo už, som „Deep State-u“! Ja, so svojou „celkom“ dosť definovanou „Covid agendou“ som hnacím motorom Billa Gatesa ! V skutočnosti som jeho sponzorom zo zdrojov vo Francúzsku, ale to vravím iba Vám, p. Krajčík.

Takže poporiadku Vaše slová:

„Tento článok nepíšem z nenávisti k dotknutej osobe, ani z potreby ďalšieho rozdeľovania pronárodných síl…“

Verím, že ho nepíšete z nenávisti. Vy ho píšete zo zúfalstva vlastného politického kolapsu, kde sa veziete na niekoho významnom chrbte, a z mojej strany (politickej aj odbornej), cítite hrozbu. To je celé.  

 „Píšem Vám to iba ako reakciu na zamyslenie k aktuálnemu, pilotnému pôsobeniu JUDr. Krajníkovej na slovenskej politickej scéne“.

„Pilotné pôsobenie“, … hmm, mne sa nepáči Vaša Matovičova verbálna agenda „pilotného“ myslenia. Nad tým by som sa skôr zamýšľala, než nad tým, že slobodný človek si založí projekt slobodnej politickej strany. S čím vyjdete nabudúce ? S pilotným náhubkom pre politického súpera ? Nemáte to v myslení ďaleko…

 „A samozrejme, pri tej príležitosti si dovolím položiť rečnícku otázku. 
Kde bola JUDr. Krajníková počas “1. vlny korona pandémie” a následného lockdownu slovenskej ekonomiky na jar 2020? Kde bola táto osoba do júla 2020? Pretože o JUDr. Krajníkovej dovtedy nikto ani len nechyroval.“

Ale chyrovali…, pán Krajčík, a dokonca viacerí. Pán Dr. Harabín ako jeden z prvých určite. Viac vám nenáleží vedieť.

Na rozdiel od Vás, na platforme justície som 20 rokov, a na rozdiel od Vás, už vtedy do júla 2020 som sa pričinila o dnešné právne názory ohľadne nulity aktov a otázky Čl. 3 mučenia Dohovoru o ľudských právach a slobodách… A to sakra podstatným spôsobom. Opakujem, viac Vám nenáleží vedieť.

„Možno asi aj preto, lebo, ako sama v rozhovore pre InfoVojnu v relácii Dopoludnie s Adriánom, zo dňa 23.11.2020 verejne priznala, že nežije výlučne na Slovensku, ale aj z nejakého dôvodu v zahraničí, konkrétne vo Francúzsku“.

„Verejne priznala …a z nejakého dôvodu aj v zahraničí“ …Vy ste sa kde zabudli, pán Krajčík ? Verejne priznala… Máte skutočne totalitné a kádrovacie myslenie, čo slovo a myšlienka, to perla. 

Vec nestojí na mojom „priznaní“, kde na InfoVojne som nebola na výsluchu (ale o Vás je to skutočne silná informácia), ale to, že žijem (aj) vo Francúzsku, je X ročný fakt, ktorý by ste sotva pochopili a rozdýchali, že prečo a ako to… ? Takže žijem aj vo Francúzsku. …Et voilà“ ! Súdruh kádrovčík Krajčík.

Nová nálepka z tých po rade Covid sankcií ? O „vonkajšom triednom nepriateľovi“ ? Alebo som pre Vás Juraj iba tak príťažlivá „femme fatale“, že sa zaujímate o môj súkromný život ?

A tu iba detail. Moje skúsenosti z Francúzska, ktorý iný spôsob života než ten Váš kádrovacky, môže Slovensku len pomôcť. V jednej zásadnej otázke, ktorá nás posunie dopredu.

Tou otázkou sú súkromné žaloby. Je to moja agenda na platforme práva, ako je to aj agenda JUDr. Harabína. Ja tu agendu navyše poznám v priamej praxi a skúseností z francúzskej justície, s čím odborne roky žijem. Chápete VY vôbec, čo JA hovorím ?! Myslím, že nie je na Slovensku veľa ľudí, ktorý s týmto úžasným inštitútom majú skúsenosti, a tiež chuť to presadiť. A Vy hneď ako kohút „útokom“ do Francúzska.

Na vysvetlenie iba toľko, že inštitút súkromnej žaloby, tak potrebný práve v dnešných časoch, je nástrojom, ako môže obeť, alebo poškodený výrazne zasiahnuť a ovplyvniť trestné konanie. Poškodená osoba tu môže priamo sama podať trestnú obžalobu, čo dnes môže učiniť iba prokurátor. Ak však prokurátor vec zmetie „pod koberec“, poškodenému ostáva tak akurát pol deci v krčme, a silné reči s Krajčíkom o „rozbíjaní národných síl“.  

Keďže poznám tento skvelý inštitút a poznám aj náklonnosť Dr. Harabína na to, a samozrejme, poznám jeho a svoj právny potenciál a skúsenosti, na tomto poli môžeme urobiť spoločne veľmi veľa. Avšak niekto s tým má zásadný problém, pán Krajčík.  

Slovensku sa treba pohnúť dopredu, konať, nie písať hlúposti, pán Krajčík.  O tom je moja strana, chápete ?

„Prečo sa pani Krajníková, ako samaritánka a nezištná ochrankyňa ľudských práv, ktoré od jari 2020 flagrantne už niekoľko mesiacov porušovala vláda Igora Matoviča, začala aktivizovať až koncom leta, keď obmedzenia z pohľadu pandemických nariadení pandemickej komisie a vlády SR boli najmiernejšie? No to mi zatiaľ ostáva záhadou“.

Pretože som po nociach pripravovala podklady…, a cez dni pojednávala bežné veci, chodila do basy, riešila klientov, a tak dookola… Viac Vám nenáleží vedieť, pán Krajčík. Asi nie ste tak významný, keď zjavne o niektorých veciach medzi mnou a Dr. Harabínom nič neviete. Musíte si potom hold zvyknúť, že toto Vám ostane záhadou.

Otázka stojí inde, pán Krajčík. Čo ste do dnešného dňa urobili Vy ? V otázke Covid teroru a šikany ? Vaše emočné stavy „záhad“ nad mojim životom sú mne, ako aj občanom v ich problémoch, ukradnuté.

Ak prídete do mojej kancelárie pomôcť triediť agendu tých tisícov zúfalých občanov a ich prosieb, samozrejme ako aktivista zadarmo, ak prídete pomôcť „vojakom“ a „raneným“ na ošetrovni, ak budete spať denne 2 hodiny, aby ste dali čím najviac zúfalcom slovo útechy, a pripravil im žaloby, odvolania, podnety, …potom dajte o sebe vedieť.

Zatiaľ ste zbabelec skrytý v bezpečnom úkryte „partaja“ známej osobnosti, ktorý vystrčíte hlavu, aby ste vypustili nadávku a zaleziete späť. A vyčkáte ďalšiu príležitosť, kedy nepôjde okolo „bomba“, a zas hlavu vystrčíte a uškodíte. Nie mne, ale pánovi doktorovi.

„No čo viem určite, že v lete 2020 kontaktovala JUDr. Krajníková JUDr. Štefana Harabina a stranu Vlasť s ponukou, že by, ako advokát s odbornosťou na civilné právo, mohla zastupovať obyčajných ľudí v kauzách spojených s nezákonnými opatreniami a z nich vyplývajúcich obmedzení vyhlásených Mikasom a Matovičom“.

Pán Krajči, svojimi hlúpymi rečami škodíte Dr. Harabínovi, a pokiaľ je táto otázka dôvodná, sám ju určite naformuluje, a takto predloží. Garantujem Vám, že je to iba Váš výmysel.

Veci sú inak, a Vy o tom absolútne, ale že absolútne nemáte ani tušenia. Za pána doktora, nie za mňa, ale za pána doktora Vás žiadam, zdržte sa ďalej týchto nezmyslov, lebo mu škodíte.  

„JUDr. Harabin z odborného hľadiska nemal absolútne žiaden dôvod pochybovať o úprimnosti JUDr. Krajníkovej, brániť postihnutých ľudí pred súdmi a štátnymi orgánmi, preto ju i vo videách poškodeným odporúčal. Ako sa hovorí, slovo dalo slovo a postupom času došlo k profesionálnej spolupráci v prospech slovenských občanov diskriminovaných vládou Matoviča.“ 

Skutočne JUDr. Harabín nemal dôvod pochybovať o mojej úprimnosti, a tá ostala.  Z mojej strany určite. Bol to ale iný dôvod, pre ktorý ma Dr. Harabín vo videách odporúčal, než Vy tu tárate. Znova opakujem, viac Vám nenáleží vedieť. Nechcite prosím tieto veci rozoberať verejne. Škodíte nie mne, ale Dr. Harabínovi. Iba stručne uvediem, bola to moja odborná služba Vlasti a pánovi doktorovi, nie naopak. V týchto ťažkých chvíľach si treba pomáhať, nie robiť intrigy, pán Krajčík.

Keďže JUDr. Harabin je verejne známa, ale čo je najdôležitejšie, v odborných justičných kruhoch, veľmi uznávaná osoba, každé jeho spomenutie priezviska JUDr. Krajníkovej, čo i len v alternatívnych médiách spôsobilo, či už u odbornej, ale aj laickej nespokojnej verejnosti s pomermi v našej politike, popularitu tejto osoby. Skrátka JUDr. Krajníková sa v priebehu pár mesiacov vďaka JUDr. Harabinovi a strane Vlasť stala známou osobou v odbornom boji proti korona šialenstvu páchanom na slovenských občanoch Matovičovou juntou – chuntou. 

Na „trhu“ som 20 rokov. Známou osobnosťou, teda určite známejšou než Vy, som sa stala dávno pred tým, nie „vnesením ma“ Dr. Harabínom. Vaše videnie sveta skĺza do „šablóny“ pretláčania „mena“, alebo vezenia sa na chrbte iného. Zdá sa Vám, že je to o mne, tento „papalášsky“ vzorec správania ? Nie o Vás ?

Známou osobnosťou „dnešnej doby“ som sa však stala dňom 26.9.2020, zaslaním a uverejnením mojej výzvy, o zdržanie sa nezákonného konania voči mojej osobe Matovičovi, celej vláde, štátnej správe a ostatným relevantným subjektom, ktorá výzva spustila aj zmenu (šialenú, ale o tom je táto vláda) Zákona č. 355/2007 Z.z., iba tomu treba odborne rozumieť.

Viete pán Krajčík, niekde ste a niečo robíte 20 rokov, a príde „vlna“ Vašej aktivity, a tá Vás posunie. Vlna Vašej aktivity… Moja suverénna vlastná práca, moje suverénne názory, môj suverénny postoj, rozumiete – moje suverénne aktivity založené na mojej predchádzajúcej advokátskej praxi , následne so státisícovými zdieľaniami ma urobili známou osobnosťou (ako to nazývate), nie spomínanie môjho mena Dr. Harabínom.

Práve pre moju odbornosť, o ktorej pán doktor nemal na základe vlastných poznaní pochybnosti, konal, ako konal… (alebo si myslíte, že odborne nevedel, čo činí ?). Znova zopakujem, viac vám nenáleží vedieť.  

„Óóu, čo sa týka tých národných síl, óu, myslím si že, neviem, ako vy všetci ostatní, ja som si tu doposiaľ žiadnu národnú silu nevšimla, ktorá by mala byť v nejakej kvalite, ktorá by bola, že sa dá k nej pripojiť“.

No zopakujem, „ja som si tu doposiaľ žiadnu národnú silu nevšimla, ktorá by mala byť v nejakej kvalite, ktorá by bola, že sa dá k nej pripojiť“ (a Vaše „nechanie sa počuť“ mi to iba potvrdilo). Myslíte si, že vo Vlasti sú kvalitné národné sily ? No asi nie sú, keď sa nikam neposunula. Jedinú národnú silu tam vidím Dr. Harabína (a zopár, skutočne zopár osôb), a ostatných „čakajúcich“  na výťah.

Táto strana ma nepresvedčila. Nie kvôli Dr. Harabínovi, kvôli jeho „okoliu“, kvôli napríklad aj Vám. Som advokát, a veci nazývam pravým menom. Nie kvôli zlým vzťahom, ale práve kvôli dobrým…, iba to treba vedieť pochopiť, pán Krajčík.

Ja nemám „právnu povinnosť“ sa s nikým spájať, a myslím, že toto nie je vlastnosťou Slovákov. Prečo sa o tom máme donekonečna klamať a vytvárať falošnú ilúziu spájajúceho sa národa“ ? Tu stojí otázka, pán Krajčík.

Som Slovenka, ktorá svoju vlasť miluje a reprezentuje v zahraničí tak, ako Vy určite nereprezentujete ani Vlasť na domácej pôde. Skrz moju maličkosť a bytie v úžasnom južanskom regióne mám od Francúzov a Monačanov komplimetny „j’aimerais bien connaitre la Slovaquie ! …ca peut etre manifique…“ A čo Vy, pán Krajčík, tiež ste dali obraz Slovensku ?

Pre mňa je sila národa v samostatnom, zvrchovanom, a zodpovednom Slovákovi, samostatnom, zvrchovanom, a zodpovednom partnerovi, samostatnom, zvrchovanom, a zodpovednom podnikateľovi, obchodnej spoločnosti a pod., a tiež samostatnej, zvrchovanej, a zodpovednej politickej strane. Mojim princípom nie je ilúzia spájania (lebo je to iba ilúzia vedúca „u nás“ k sporom), ale suverénna spolupráca suverénnych subjektov. A o tomto národnom charaktere je moja strana PRÁVO SLOVENSKEJ REPUBLIKY.

Akokoľvek sa snažíte o zlo, nevyšlo… Bude mi cťou suverénna politická spolupráca s Dr. Harabínom, ak bude o to stáť, a osobne si myslím, že odborne by sme sa mali v čom dopĺňať.

A na záver perla Vašich úvah:

„No a čo nasledovalo ako vďaka v podaní JUDr. Krajníkovej za toto nezištné a úprimné – kolegiálne PR od JUDr. Harabina a strany Vlasť, sme sa minulý týždeň v priamom prenose na InfoVojne dozvedeli. Dozvedeli sme sa to, že si na základe “veľkej popularity” zakladá vlastnú politickú stranu.“

A… ? Mráz mi behá po chrbte z Vašich STALINSKÝCH praktík. Pán Krajčík, ak chcete politicky pochovať Dr. Harabína, a dávať na známosť jeho (lebo Vaše slová ho reprezentujú) praktiky 50-tých rokov, zjavne sústredené v strane Vlasť, pokračujte. Vás si viem skutočne predstaviť ako predsedu senátu politických procesov voči „zradcom“, ktorí si dovolili slobodne uvažovať a ísť vlastnou cestou bez „vďaky“. … Skutočne zlý sen v spojení so stranou Vlasť.

Chceli ste urobiť medvediu službu…, urobili ste.

§§§

Medzi PRÁVOM SLOVENSKEJ REPUBLIKY a VLASŤOU je viditeľná priepasť. Nič ešte nezačalo, a pán Krajčík to už zrušili. Spájanie Vám skutočne ide, tak len tak ďalej spájajte…

Môj advokátsky „nos“ sa znova potvrdil, a ubezepčil ma v zásade, že mojim charakterom a „životným štýlom“ je spolupráca suverénnych subjektov, nie spájanie sa so záväzkom „vďaky“.   

Samostatne sa dotknem otázky „spájania národných síl“.

Pán Krajčík, namiesto spolupráce suverénnych a zdatných subjektov, čo je mne blízky naturel, Vy živíte ilúziu „spojovania“, ktoré tu nefunguje stáročia od Svätopluka. Ako bonus to koreníte podmienkou stalinskej vďaky za spoluprácu, inak PRÍDU „upozornenia a invektívy“. Vás si viem skutočne predstaviť ako prvého v senáte politických procesov, vŕtajúc sa v intenzite úmyslu nevďačného páchateľa.

My nie sme Francúzi (aj o tom je dobrá moja skúsenosť „zo sveta“), ktorí sa spoja do jedného muža na barikáde, my sme Slováci, ktorí fungujú na iných princípoch. Na osobnostiach, ktorých nie je veľa, ale stoja za to, na ich spolupráci, a potom oddanosti ich ľudu. Toto je slovenský národ, ktorému treba dať osobnosti, a národ ich bude rešpektovať, ale ktoré osobnosti nebudú na na tom NÁRODE „orať“. To je celé, pán Krajčík. Žiadna submisívna vďaka, a prosím prestaňte to do spoločnosti ďalej zavádzať.

Na rozdiel od Vás, ako advokát poznám tento národ zo svojich 20 ročných skúseností, a ich životných osudov, radostí, strastí, pováh, charakterov a interakcií v tých najrozličnejších a najťažších životných situáciách. Poznám Slovákov tak, ako nepoznáte Vy sám seba. Ilúzia spájania slovenského národa je energia do vetra.

Spolupráca suverénnych slovenských osobností v kruhu „starešinov“, v správe vecí svojho ľudu a za ich podpory, to je cesta… Toto je slovenské vlastenectvo, pán Krajčík !

A na záver zopakujem otázku:  Tá nestojí na tom, čo som od jari robila ja, ale čo ste robili Vy ! Ja som samostatne, zvrchovane a zodpovedne pracovala na tom, aby som ľuďom mohla poskytnúť právne analýzy o nulite aktov, a na tomto základe sa jedného dňa domôcť ich práv a nárokov. Toľko za mňa.

Ďakujem za Vaše promo mojej strany.

Prajem veľa úspechov v spájaní národných síl, s dôrazom na ich budúcu vďaku… Ja si pre rovnocennú spoluprácu nechám tie ostatné, samostatné proslovenské subjekty bez potreby byť zaviazaný. Asi Vám v tej rýchlosti „myšlienok“ nedošlo, Vaše videnie sveta je ďalšia liaheň „národnej“ korupcie a podpory takejto „spojenej“ kultúry.

Názov článku je tiež v poriadku, …áno, sama odhaľujem svoj charakter, a to je cesta. Rovnako aj Vy. A stačí tie charaktery iba porovnať.  

P. Krajčík, zatiaľ nie som politik (nie preto, žeby som to nevedela, ale preto, že moja platforma je inde), ale „vojna“ si to vyžiadala. Čo mi kladie otázku je, že či Vy ste politik, alebo minimálne odborník, posunuvší tento marazmus niekam do lepších vôd ?

Na bilboarde ste pri doktorovi už bol, a ďalej vo veci nešťastia tohto národa robíte čo ? Nič, lebo prípady riešim ja.

Nevnímam u Vás ani štipku diplomacie ani politickej charizmy… Iba podlosť starých „dobrých“ čias a závan budúcich politických procesov s nevďačnými protivníkmi.

A teda ako a koho chcete spájať, keď na začiatku ste partnerovi ukázali „holý zadok“ ? Potom sa nečudujte, že sa s Vami nechcú spájať, a niekto ako ja, nevidí na „trhu“ žiadnu národnú silu.

Moja suverénna spolupráca s Dr. Harabínom, osobitne suverénnym subjektom, je na prospech tomuto štátu a národu. To ste si fakt doteraz nevšimli, aby ste potrebovali vyrobiť túto nepríjemnosť ? Nie mne, ale Dr. Harabínovi.

Od okamihu, kedy Dr. Harabín nevykonáva funkciu sudcu, považujem ho za odborného partnera, s ktorým sme si navzájom dali to, čo Slovensko potrebuje. Viac k tomu nebudem uvádzať, lebo ide to mimo všetkých, a nie je to podstatné.

Podstatné je to, že Dr. Harabín je pre mňa kandidátom na funkciu budúceho PREZIDENTA Slovenskej republiky.

Lebo je to moja suverénna voľba, voči suverénnemu odborníkovi a vlastencovi.

Bona fidei Vás žiadam, prestaňte konať v jeho mene na vlastnú „päsť“ a roznášať zlo…

Zdroj: magazinslovensko.online / zalobyvocistatu.sk


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti