Bývalý šéf izraelskej vesmírnej bezpečnosti hovorí o reálnej existencii Galaktickej federácie a mimozemšťanoch. Trump chcel tento fakt zverejniť

08.12.2020 | 19:41
  24
Ľudstvo nie je pripravené na „pravdu“ o živote vo vesmíre, vyhlásil generál vo výslužbe Haim Eshed v ohromujúcom rozhovore pre izraelský denník Yedioth Ahronoth.

Bývalý šéf vesmírnej divízie izraelskej armády tvrdí, že Tel Aviv a Washington komunikovali s „galaktickou federáciou“ mimozemšťanov, ale že ľudstvo nie je pripravené na „pravdu“ o živote vo vesmíre, informuje portál RT.

Generál vo výslužbe Haim Eshed (87), ktorý šéfoval vesmírnej jednotke ministerstva obrany takmer tri desaťročia, v ohromujúcom rozhovore pre izraelský denník Yedioth Ahronoth prezradil, že existuje mimozemské spojenectvo v celej galaxii.

„UFO požiadalo, aby sa neuvádzalo, že existujú, pretože ľudstvo ešte nie je pripravené,“ uviedol Eshed v sobotu pre noviny a dodal, že americký prezident Donald Trump „chcel tento fakt zverejniť, ale mimozemšťania z galaktickej federácie mu povedali, aby počkal, pretože by sme tu mali masovú hystériu.“

„Chcú, aby sme boli rozumní a pochopili to. Čakajú, kým sa ľudstvo vyvinie a dospeje do fázy, keď pochopíme, čo je vesmír a vesmírne lode,“ dodal Eshed.

Avšak nie je jasné, či už sa dá zabrániť údajnej „masovej hystérii“, keďže Eshed prezradil mimozemskú existenciu, pričom dodal, že majú „podzemnú základňu v hlbinách Marsu“. Bývalý šéf vesmírnej divízie izraelskej armády tiež uviedol, že americká vláda dosiahla „dohodu“ so vzdialenými návštevníkmi.

„Podpísali s nami zmluvu o experimentovaní na ľuďoch,“ uviedol a neponúkol nijaké podrobnosti o podmienkach údajnej medziplanetárnej dohody ani o povahe experimentovania – dúfajme, že to nebude nič drastické.

Bývalý generál tiež všetkých ubezpečil, že mimozemšťania iba „vykonávajú prieskum“ a snažia sa získať ľudstvo ako „pomocníkov“ v ich snahe „porozumieť pravidlám vesmíru“.

„Keby som to povedal pred piatimi rokmi, hospitalizovali by ma,“myslí si. „Keby som s tým vystúpil na akademickej pôde, povedali by, že som sa zbláznil. Dnes ale už premýšľajú inak a ja nemám čo stratiť. Už som získal tituly aj ceny a som rešpektovaný na zahraničných univerzitách, kde sa situácia tiež mení,“ domnieva sa Eshed. Pre izraelský vesmírny program pracoval takmer 30 rokov, medzi rokmi 1981 a 2010. V súčasnosti vyučuje na univerzite. Informuje portál CNN Prima News.

Doktor Haim Eshed je držiteľom troch izraelských cien za bezpečnosť, ocenenie získal za svoje vynálezy. Študoval elektroniku, doktorát získal z leteckého inžinierstva, ktoré študoval v USA. Po návrate pracoval v spravodajskom zbore armády na vývoji a výskume. Neskôr sa venoval pedagogickej činnosti a vesmírnej bezpečnosti.

Vesmírna stanica ISS nafilmovala flotilu UFO. Pentagon zase zverejnil fotografie a správy o UFO

Kamera Medzinárodnej vesmírnej stanice (ISS) v polovici novembra zachytila na videu obrovskú flotilu UFO. Na obežnej dráhe Zeme sa pritom objavila znova, a to po približne 8 mesiacoch od prvých pozorovaní.

Podľa Earth-chronicles.ru sa niekoľko flotíl UFO objavili v priamom prenose z ISS počas živého vysielania už vo februári a začiatkom mája 2020.

Všetky zachytené UFO sa nezmestili do zorného poľa kamery ISS. Ich celkový počet bol ale viac ako 150. Nejde o svetlá veľkých pozemských miest, ktoré sú vo vysielaní z ISS ľahko farebne a tvarovo rozlíšiteľné. Tiež nešlo ani o satelity Elona Muska.

Ruský Roskozmos a tiež americká NASA nafilmované UFO nijako nekomentovali.

Viac v článku TU.

Zdroj: rt.com / hlavnydennik.sk / cnn.iprima.cz / InfoVojna

Články súvisiace s tematikou:


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti