Bonzuje, lynčuje a šíri nenávisť … váš slávny liberalizmus sa v ničom nelíši od totality

28.01.2020 | 09:35
  4
Predseda Výboru NR SR pre európske záležitosti Ľuboš Blaha (Smer-SD) vo svojom fejtóne reaguje na rozhovor udavača a liberálneho blogera Jána Benčíka.

Neviem sa prestať smiať. Benčík sa sťažuje, vraj je "pre Blahu liberálny extrémista, udavač a eštebáčik". Janíčko a ty si ešte nepochopil, že to nie pre Blahu, ale pre celé Slovensko?

NECH SA PRIHLÁSI TEN, KTO NEPOVAŽUJE BENČÍKA ZA UDAVAČA

S výnimkou bratislavskej liberálnej kaviarne tebou pohŕda každý normálny človek - pretože sa správaš ako úslužný eštebáčik, ktorý proaktívne vyhľadáva nepriateľov režimu na internete a živí sa ich bonzovaním.

Pre tohto mentálneho červíčka je každý, kto nemiluje kapitalizmus, nebezpečným extrémistom, ktorého treba prenasledovať a zavrieť.

Ak toto je tá slávna sloboda a demokracia, potom to rovno zabaľte, chlapci, lebo váš slávny liberalizmus sa v ničom nelíši od totality.

PRE BENČÍKA SOM V PRVEJ TROJKE NA STUPNICI ZLA - ACH, TO SOM SI SNÁD ANI NEZASLÚŽIL, ĎAKUJEM!

Ako súdruh Benčík hovorí v rozhovore pre .týždeň, najväčšie zlo na Slovensku je Blaha, Fico a Kotleba.

A čo viac, pravicový a ľavicový radikalizmus dáva v rozhovore akože na jednu úroveň, čiže na politológii by neprešiel ani prvým semestrom.

Chaloš sa musí dodnes škrabať na hlave, prečo dopekla tá Červená armáda bojovala s Hitlerom, keď sú si takí ideovo blízki. A prečo vlastne Hitler ako prvých poslal do koncentrákov komunistov a odborárov, veď sú to všetci tí istí extrémisti. Janíček sa trápi, Janíček nerozumie.

KEĎ ŤA ODMENÍ KISKA A POTOM Z TEBA UROBÍ SVOJHO KANDIDÁTA

Janíček je totiž popletený ako trojročné dieťatko a nerozumie ničomu. Vie len jedno - slúžiť aktuálnemu režimu. A tak slúži, bonzuje, lynčuje a šíri nenávisť. Režim ho za to samozrejme odmeňuje.

Jeho patrón Kiska mu ešte ako prezident udelil štátne vyznamenanie a potom si ho pichol na kandidátku Za ľudí - akože dosť nechutná politická habaďúra odmeňovať svojich budúcich straníkov, ale čo čakať od gaunera Kisku.

JANÍČKA MILUJE AJ UNCLE GEORGE Z NEW YORKU

Ako inak, Benčíka odmenila aj Nadácia otvorenej spoločnosti. Logicky - slúži presne tým miliardárom z USA, ktorým vyhovuje globálny kapitalizmus a liberálna ideológia.

Základom je šíriť nenávisť voči ľavici, nenávisť voči vlastenectvu, nenávisť voči Rusku. A strýko Soros ťa odmení.

KEĎ ŠÍRIŠ HOAXY NA STRÁNKE "PREČO ĽUĎOM HRABE?", ALE TVÁRIŠ SA AKO BOJOVNÍK PROTI KONŠPIRAČNÝM TEÓRIÁM

Benčík je ako Dr. Jekyll a Mr. Hyde. Alebo presnejšie - Mr. Hyde a Mr. Hyde.

Raz je to slizký usmievavý deduško, ktorý sliedi po internete a hrá sa na vzorného eštebáčika liberalizmu.

Inokedy je to utajený admin stránky Prečo ľuďom hrabe, kde šíri výsmech proti oponentom a hejt voči ľuďom s iným názorom.

O mne tam dokonca šíril hoax, že vlastním hodinky za 8 tisíc eur.

Ja len, že presne takíto konšpirátori dennodenne všetkým naokolo nadávajú, že šíria konšpiračné teórie. Takíto výrobcovia hoaxov iným nadávajú, že šíria hoaxy. Typický Benčík.

KEĎ SI AŽ TAKÝ ANTIKOMUNISTA, ŽE KANDIDUJEŠ ZA STRANU SÚDRUHA KISKU

Milý Janíček, našiel si si tú najlepšiu politickú stranu, akú si mohol. To, že kandiduješ za Kiskových Za ľudí, dokonale dotvára tvoj morálny profil.

Ocitol si sa v strane, ktorú ovláda podvodník, ktorý zbohatol na nešťastí chudobných ľudí. To máte spoločné - likvidovať ľudí, prenasledovať ich a vystavovať pranieru. Gratulujem.

Zaujímalo by ma jediné - ak ti tak veľmi vadia komunisti, ako sa pozeráš na to, čo robil pred rokom 89 tvoj milovaný súdruh Kiska? Veď podľa všetkých tvojich smiešnych definícií bol predsa Kiska ľavicový extrémista. Blbé, čo?

IDÚ PO MNE, A TO JE SKVELÉ

Milí priatelia, keď ťa hejtujú ľudia ako Benčík, je to vlastne lichôtka.Takže, ďakujem, Janko.

Kým ma budú nenávidieť takíto liberálni extrémisti, udavači a eštebáčikovia, môžem byť na svoju prácu hrdý.

Zdroj: davdva.sk


Zaujíma nás Váš názor:

Tipy a rady


 

Zaujímavosti