Blaha: Ubráňme Slovensko pred Pentou a Esetom

17.10.2019 | 19:30
  4
Predseda Výboru NR SR pre európske záležitosti Ľuboš Blaha (Smer-SD) reagoval na zverejnenie nahrávky Gorila.

Robert Fico spláchol novinárov ako malé deti. Na pána. Najviac som sa kosil, keď redaktorke SME s úsmevom odpovedal - choďte sa spýtať svojho majiteľa. Šach, mat.

KEĎ FICO S ÚSMEVOM ROZŠUPUJE SLNIEČKA Z MÉDIÍ

A tak sa snažili nalepiť Gorilu na Smer a nepodarilo sa. Ono to je asi nadľudský výkon vytvoriť ilúziu, že Gorila je o Ficovi, keď každý vie, že išlo o privatizačné rozkrádačky pravicovej vlády v 2002-2006. A že Penta zainvestovala 10 miliónov do toho, aby zničila Smer. Nie je o čom, bublina spľasla.

Teraz je potrebné zamerať sa na prepojenia Penty. Haščák je toxický.

PRAVICOVÉ IMPÉRIUM PENTY

Musíme tlačiť na denník SME, aby vrátili štátu svoje peniaze, keď sami tvrdia, že sú zo špinavých peňazí.

Musíme zistiť, koho všetkého platila nadácia Penty. Musíme sa zamerať na bulvár, ktorý vlastní Penta.

Impérium Haščáka je pre Slovensko rovnako nebezpečné ako impérium vlastníkov Esetu. Slovensko nemôžu ovládať finančné skupiny a firmy.

Musíme zastaviť pravicu, aby zopakovala roky 2002-2006 a aby opäť s Beblavým vo vláde nerozkradla Slovensko.

UBRÁŇME SLOVENSKO PRED PENTOU A ESETOM

Útok na Fica nevyšiel, slniečka. Snaha bola, ale strápnili ste sa v priamom prenose. To ste tam radšej mali pobehovať ako Matovič s kartónom, aspoň by to bola diagnóza - takto z toho vyznievate, milí novinári, ako mimoriadne angažovaní a mimoriadne popletení žoldnieri Penty a Esetu.

 

KOČNEROVI CHLAPCI MATOVIČ, SULÍK a KOLLÁR

Kukol som si tlačovku Kočnerových chlapcov a ešte teraz mi myká kútikmi. Matovič, Sulík a Boris Kollár sa oháňajú morálkou a chcú bojovať proti Gorile a Pente. Ja sa asi pocikám od smiechu.

Chlapci, len vám pripomeniem niekoľko vecí, dobre?

1. Ekonomický program OĽaNO v roku 2012, čiže tesne po prepuknutí Gorily, robil Jozef Špirko, jeden z hlavných predstaviteľov Penty. Ešte raz - Matovičovi robila Penta program strany.

2. Špirko z Penty si dokonca dosadzoval ľudí na kandidátku OĽaNO, vrátane Eugena Kordu, úchylného novinára z .týždňa. Korda a Matovič sú biele kone Penty a vie to každý od roku 2012.

3. Tom Nicholson, údajný americký agent, ktorý sa vždy objaví na Slovensku, keď sa ide diať nejaký Majdan, v dnešnom rozhovore tvrdí, vraj Sulík aj Matovič o Gorile vedeli už dávno pred rokom 2011, no nič s tým nerobili a kašľali na to.

4. Sulík poznal spis Gorila odpredu-odzadu, no napriek tomu išiel do vlády s SDKÚ, ktorá v Gorile pácha také korupčné sviňačiny, že to nemá obdobu v slovenských dejinách. Sulík napriek tomu vládol s SDKÚ a kamošil sa s Miklošom.

5. Najväčšia hviezda Gorily, pani Bubeníková, nominantnka Beblavého SDKÚ vo Fonde národného majetku, bola na svoj post nominovaná s podporou SaS. Sulík poznal Gorilu a napriek tomu nechcel povaliť vládu s SDKÚ a Bubeníkovú akceptoval.

6. Sulík aj Beblavý dnes moralizujú, ale obaja vládli s SDKÚ, aj keď vedeli o Gorile a vedeli, aké zlodejiny sa tam páchali. Dnes odrazu moralizujú. Prosím vás - to im fakt niekto žerie?

7. Boris Kollár dnes takisto zahorel spravodlivým hnevom ohľadom Gorily. Schválne som si pozrel jeho vyjadrenia v čase, keď kauza Gorila prepukla. V rozhovore na prelome 2011/2012 nás tuná morálny hrdina Kollár vysvetľuje, že baby sa najlepšie balia na úsmev a zábavu, a že si práve kúpil novú vilu v Miami. O Gorile ani mäkké f... Fakt ho to zasiahlo, vám poviem.

8. Boris Kollár sa stýkal s tými najväčšími mafiánmi, chodil s nimi na dovolenky, údajne pašoval drogy, kamarátil sa s Kočnerom... mohol by som pokračovať dve hodiny. Tento človek je stelesnenie podsvetia. To on ide moralizovať o Gorile? Aha, to už je len alternatíva, gratulujem.

9. Jediná vec, čo sme sa z tlačovky týchto troch lúzrov dozvedeli, je, že sa nenávidia s Kiskom, Trubanom, Beblavým a Hlinom a že ich ani neoslovia, že sú len "marketingoví"- Haló, oni sú proste rozsekaní na kolomaž. Slávna opozícia. Banda rozhádaných deciek. Už teraz Matovič ukradol námestia na 17. november a Sulík uchvátil námestie na výročie Kuciaka - hyeny sa rvú o to, kto sa lepšie priživí na smrti človeka. Fakt cool, chlapci!

10. Penta sa týchto šaškov nebojí. Roky s nimi spolupracuje, robí im program a platí pravicové médiá a mimovládky. Toto ich brechanie si s najväčšou pravdepdobnosťou platí sama, pretože jej vyhovuje, ak sa pozornosť odvracia na Fica. Penta sa nebojí Beblavého, toho promuje v Pluske. Všetci títo liberáli sú poslušní havkáči - má ich pod kontrolou.

PENTA CHCELA SMER VŽDY NIČIŤ A PRAVICU FINANCOVALA

Jediný, voči komu sa vo svojom vyhlásení Penta ohradila, som bol ja. A jediný, koho chcela vždy zničiť, bol Smer. Tak nech sa tuto šaškovia z pravice nehrajú na protigorilých zápasníkov. V 2010 im nevadili Gorily a nevadia im ani dnes. Oni sú všetci Penta Positive. A vie to každý.

Hrdinovia ste mohli byť v rokoch 2010-2012, hoši, vtedy ste mali Miklošovi do očí rozprávať tieto vaše veľké morálne výzvy. Dnes už vám neverí nikto, len úplný idiot by vám žral, že vás trápi nejaká Gorila či Penta.

 

Aký je scenár?

1. SPRAVODAJSKÉ INFORMÁCIE

Ktosi disponuje nahrávkami z Threemy, rozhovorom Kočnera s Trnkom, ako aj prepisom Gorily. Všetky tieto materiály chce použiť proti Smeru a prevziať moc.

K týmto materiálom sa nedá dostať zákonným spôsobom. Ani ich zverejnenie nie je zákonné. Tento niekto musel za tieto materiály niekoho uplatiť obrovskými sumami.

Musí mať kontakty na spravodajské služby. A musí mať v rukách médiá. Čiže tento niekto zjavne nie je váš sused Fero. A určite to nie je žiaden slušný človek. Je to niekto, kto sa kvôli moci nestráni ani vraždy.

2. SPRÁVNE ČASOVANIE

Tento niekto disponuje týmito materiálmi niekoľko mesiacov. Niektoré pustil do Denníka N s tým, aby ho na jeho pokyn v správny čas vypustila Monika Tódová. Iné zase v správny čas pošle do redakcií všetkých médií. Anonymne. Má to pripravené. Všetko má svoj čas.

Jedno vieme iste - tento niekto chce zničiť Smer a prevziať moc. A musí mať neuveriteľné množstvo peňazí a vplyvu. A je presvedčený o návratnosti svojich investícií - keď prevezme moc, peniaze sa mu vrátia.

Ako tento niekto pracuje?

3. SEDEMNÁSTY NOVEMBER AKO DEŇ D

Vie, že sa blíži 30. výročie 17. novembra. A zároveň sa blížia voľby. Potrebuje vyvolať emóciu, nahnať ľudí do ulíc, vypeckovať v spoločnosti nenávisť.

17. november je pre slniečka magický dátum - všetci by najradšej bojovali za slobodu a demokraciu a umlátili oponentov pravdou a láskou, sníva sa im mokré-lepkavé o Havlovi, túžia po americkom liberalizme a najradšej by zničili Fica a všetko, čo popiera ten najrobustnejší kapitalizmus.

Áno, 17. november je ten orgazmický vrchol v celom tomto pláne.

4. NAJPRV VYPUSTIA TRNKU S KOČNEROM

Threema ani Gorila nemohli vyjsť uprostred leta. Mali ju, no čakali. Minulo by sa to účinku. Ide predsa o prevzatie moci. Žiadna pravda, láska, nič také. Prachy, moc a Amerika.

Ide o ovládnutie Slovenska.

A tak sa začne dávkovať. Mesiac pred 17/11. Klasická spravodajská hra.

Najskôr vyhodia von nahrávku s Trnkom a Kočnerom. Aby ľudí znechutili a popudili. A celá mediálna ríša, ktorú má ten niekto pod kontrolou, má ukazovať prstom na Smer, akoby ten mohol za Trnku, Kočnera či Haščáka.

Tí, čo si pamätajú, vedia, že Trnka bol kandidátom KDH a SDKÚ. A Kočner sa tu motá od dzurindovských čias a najbližšie mal politicky k Sulíkovi a Matovičovi. Ale mladé decká, čo si pamätajú len to, ako sa pred rokom zhúlili na Pohode, oblbnete - stačí, keď dokola v Denníku N opakujete, ako za všetko môže Fico.

5. POTOM VYPUSTIA GORILU

Dávkovanie pokračuje. Po Threeme nasleduje Gorila. Roky ju majú v šuplíku. Prinajmenšom ju majú od zatknutia Kočnera, rovnako ako Threemu. Ale prichádzajú s tým až teraz. Lebo taký je plán. Nejde o pravdu, nejde o informácie - ide o prevzatie moci, nezabúdajte. Všetko má správny timing.

A opäť ten istý scenár: Gorila je síce zlodejina pravicovej vlády, v ktorej sedel aj Beblavý či KDH, ale to sa nespomenie. Bude sa riešiť len Fico, ktorý síce s údajnou rozkrádačkou Penty nemá nič spoločné a v tom čase bol len opozičný poslanec, ale to decká nezaujíma - Denník N napíše hejtuj Fica, tak hejtujú Fica.

A takto to ide ďalej. Dávkujú. Mobilizujú.

Spravodajská hra mafiánov a špinavcov, čo cchú prevziať moc.

6. POKYN DOSTÁVAJÚ MIMOVLÁDKY - ZAČÍNA MOBILIZÁCIA ULICE

Medzitým sa zapája mimovládna úderka. Farská. To je tá dievčinka zo strednej, čo kedysi rozbila prasiatko, aby tu zorganizovala Majdan. Pamätáte.

Jej kumpán Šeliga dnes robí podržtašku Kiskovi. Aká náhodička.

A toto Kiskovo dievča už organizuje protigorilie protesty. A samozrejme, chcú odvolať Fica. Lebo ten pil kolu. Pravica rozkrádala Slovensko,ale tá je fajn. Terčom je Fico, lebo vraj pil kolu. Aké jednoduché.

Protigorilie protesty tentoraz nikto nebude rozháňať vodným delom, ako kedysi Lipšic. Pretože teraz nie sú namierené proti pravici, ktorá Gorilu spáchala a Lipšic nemusí Gorilu kryť.

Teraz je to namierené - nech to znie akokoľvek absurdne - proti tomu, kto s Gorilou nemá nič spoločné: proti Smeru. Najšialenejšia spravodajská hra v dejinách Slovenska. To muselo stáť prachov.

7. NASADZUJÚ SVOJICH POLITIKOV - OD ČAPUTOVEJ AŽ PO KISKU

Niekto, kto je za celým týmto pokusom o prevrat, očakáva, že protesty budú vrcholiť až do 17.novembra, kedy chce zorganizovať niečo veľké. Možno má ešte niečo v šuflíku a dávkuje.
Zapája sa aj Čaputová. Prezidentka, ktorú tento niekto kontroluje. V správny čas sa do toho vloží a moralizuje. Ako vždy. Ak bude poslúchať, pochvália jej účes v novinách, ktoré tuná niekto kontroluje.

Zapája sa celá politická suita, ktorú tento niekto kontroluje - od Trubana, cez Beblavého, až po Sulíka. Aj oni dostanú kostičku, ak to celé vyjde. Niekto sa postará.

S Kiskom vyčkávajú - ten sa má postaviť pred národ v správny čas, ustarostene si povzdychnúť, povedať štyri frázy, spotiť sa ako had a tváriť sa ako spasiteľ. Niekto ho má ako tromf.

8. ZA TÝMTO SÚ PROFÍCI NA PREVRATY

Toto všetko sa plánovalo veľmi dlho.

A stálo to veľa peňazí.

A robia to profíci.

Skoro takí profíci, akí robili prevrat v Čiernej Hore. Pamätáte - akási agentúra Shaviv v spolupráci s CIA. Možno ste o Shaviv počuli. U nás napríklad robia kampaň Čaputovej, Vallovi,

Trubanovi a tak.

Toto je veľký plán. Zožerie kopu prachov. Tí, čo za tým stoja, musia byť ukrutne bohatí.

Peňazí musia mať asi toľko, čo vlastníci firmy ESET. Možno ste o nich počuli, to sú tí, čo vlastnia Denník N a financujú väčšinu liberálnych mimovládok aj politikov. Vrátane Kisku. A podľa ruského ministerstva zahraničných vecí sú prepojení na CIA.

9. EŠTE RAZ - GORILU NEVYPUSTIL VÁŠ SUSED FERO, JE TO VEĽKÁ HRA

Ten, kto za týmto celým stojí, nenávidí Smer. A je až taký slušný, že rozohral najšpinavšiu spravodajskú hru od roku 89.

A dúfa, ž ľudia sú takí blbí, že si nepamätajú, ako ich kedysi podviedli v novembri 1989. Vyštrngali si chudobu, mafiu a rozpredaj Slovenska.

10. ZASTAVME ICH, BRATIA!

Tento niekto sa škaredo popáli. Pretože ľudia nie sú blbí. Už dávno sa poučili.

Tentoraz neprejdú. Liberálni fašisti neprejdú. No pasaran!

My Slovensko uchránime! A keď bude treba, pôjdeme do ulíc. Proti Veľkému bratovi, ktorý to tu celé organizuje. Buďme pripravení!

Niekto tu dostane po ušiach ako taký zajac.

Ľudia už majú týchto spravodajských hier plné zuby. Slovensko si ukradnúť nedáme.

 

Zdroj: Facebook Ľuboš Blaha


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti