Blaha: Truban pôjde dole, toľkej zábavy ako toto leto človek len tak nezažije

09.08.2019 | 17:17
  5
Predseda Výboru NR SR pre európske záležitosti Ľuboš Blaha (Smer-SD) vo svojom príspevku na sociálnej sieti poukázal na to, že Progresívne Slovensko je personálne vyprázdnené.

No dobre, dobre, už je jasné asi každému, že Truban pôjde dole. Toto sa nedá ustáť, aj keď - uznávam - toľkej zábavy ako toto leto človek len tak nezažije.

Tie memečka sú do popuku, toto je moje obľúbené... Ďakujeme, Michal, bola s tebou sranda

KTO NAHRADÍ TRUBANA NA ČELE PS?

Teraz je otázka, kto Trubana nahradí. Návrat Štefunka by bol smiešny, zase sa niekde stoporí s Beblavým ako počas volebnej noci a amen, tma.

Poliačik by bol absurdný - nahradiť jedného feťáka druhým nedáva zmysel.

Potom je tam Biháriová, ktorú tam ako ľavičiarku neoliberálni biznismeni z PS len trpia, aby sa mohli tváriť, že sa kamarátia s Rómami - tú do čela ESET nikdy nepostaví.

PROGRESÍVNE SLOVENSKO JE PERSONÁLNE VYPRÁZDNENÉ

Jaurová sa nedostala ani do Európskeho parlamentu, prekrúžkovali ju iní. Sibyla a Dubéci majú ešte menej charizmy ako Jaurová.

Šimečka je ďaleko a nemá autoritu. Čaputová sa musí tváriť nezávislo a Vallovi padá na hlavu Bratislava.

A zvyšok sú len ksichty bez mena, dobré akurát na to, aby ako vyrehlení komparzisti stáli v modrých tričkách na tlačovkách.

KONČÍTE, FETMANI

Už tam proste nikoho nemajú. Tá strana pôjde dolu. ESET v pozadí musí zúriť. Čisté zúfalstvo. Bratislavský volič to dá nakoniec zase Sulíkovi a ten zasa domrví, čo sa dá. Klasika.

Ale nebojte, mojkovia, prídu ďalšie voľby a zase to skúsite. Pred štyrmi rokmi Procházka. Fail. Teraz Fetmani z PS. Epic fail. Uvidíme, čo príde o štyri roky.

Miško, pobavil si. Tvoja úloha končí. Ahoj a nezabudni zobrať loptu - k ďalším tripom.

Zdroj: InfoVojna / Facebook


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti