Blaha: Očkovací fašizmus sa definitívne začína. Ak nie si Pfizer-Mensch, tak budeš žiť ako Untermensch

30.06.2021 | 13:27
  26
Podpredseda Smeru-SD Ľuboš Blaha reaguje na vakcinačný apartheid a segregáciu nezaočkovaných ľudí vládou Eduarda Hegera (OĽaNO).

Povinná 14-dňová karanténa pre každého, kto sa vráti z dovolenky a nie je zaočkovaný. Toto ide schváliť vláda. Očkovací fašizmus sa definitívne začína.

1. Iróniou je, že ani tí najväčší očkovací propagandisti netvrdia, že vakcíny chránia pred šírením nákazy.

2. Ako je potom možné, že zaočkovaní ľudia nemusia ísť do karantény a nezaočkovaní áno?

3. Ak je dôvod na karanténu epidemiologický, potom akákoľvek diskriminácia tých ľudí, čo sa nedali zaočkovať, nedáva zmysel - sami si šliapu po jazyku!

4. Ale tu zjavne nejde o zdravotné dôvody. Toto je len obyčajný zlomyselný teror voči ľuďom, ktorí sa nechcú dať zaočkovať.

5. Takto surovo chcú ľudí nútiť, aby si to pichli. Majú zaplatené dovolenky v Chorvátsku a nemôžu si dovoliť dva týždne po návrate ostať v karanténe.

6. Vláda ich normálne vydiera. Buď sa necháš zaočkovať alebo ti zo života urobíme peklo. Najskôr ti zničíme dovolenku, potom ti zoberieme prácu, zbavíme ťa ústavných práv, zavedieme apartheid.

7. Nevynechali ani deti. Ani tie najmenšie. Všetci sa musia zaočkovať, ak chcú mať slobodu. Ak nie si Pfizer-Mensch, tak budeš žiť ako Untermensch.

8. Dnes ide vláda rozhodnúť, že oficiálne zavedie očkovací apartheid. Bez varovania ide ľuďom zlikvidovať leto. Len kvôli ziskom farmafiriem idú terorizovať Slovákov.

9. Odmietame takýto brutálny štátny nátlak a budeme proti nemu tvrdo bojovať. Nielenže ohrozujú naše deti a chcú zaviesť povinné očkovanie, oni už prekročili všetky čiary.

10. Tak ako pri Matovičovom testovaní - dobrovoľne povinné. Mstia sa Slovákom, ktorí majú iný názor. Živočíšne a podlo. Opakujem - toto nie je o zdraví, toto je len súčasť očkovacej kampane.

V parlamente odvolávame Matoviča. On je symbolom celého tohto marazmu. Teroru. Fašizmu. Musíme hydre odťať hlavu, inak ju neporazíme.

Zdroj: Facebook Ľuboš Blaha

Zobraziť ďalšie

Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti