Bill a Melinda Gates - Ako znížiť populáciu planéty

23.01.2017 | 12:29
  1
Na Svetovom ekonomickom fóre, ktoré tradične minulý týždeň hostil švajčiarsky Davos, varoval minulý týždeň "záhadný filantrop" Bill Gates pred novou formou terorizmu.

Gates upozornil na to, že sa blíži a že ľudstvo na ňu nie je pripravené.

Bill a Melinda Gatesovci sú členmi akéhosi samozvaného svetového spoločenstva, zloženého z prevažnej amerických bohatých rodín a zameraného na vývoj epidemiologických inovácií. Organizácia sa všeobecne zameriava na vyvoj vakcín, ktoré by mohli zabrániť šíreniu chorôb. Pracuje s asi 700 miliónmi dolárov (približne 658 mil. eur), no Gates sa aj napriek tomu obáva, že to nebude stačiť na zastavenie hrozby. Bioterorizmus, alebo terorizmus zahŕňajúci cieľavedomé šírenie epidémií by sa mohol stať vážnym problémom, povedal Gates s tým, že musíme prísť na to, ako proti tomu bojovať už teraz. "Je veľmi ťažké hodnotiť pravdepodobnosť bioterorizmu, ale potenciálna škoda je veľmi, veľmi vysoká," povedal. Je zaujímavé tohoto"filantropa sledovať, pretože jeho prejavy sa po Trumpovom víťazstve veľmi zmenili.

Bill Gates patrí totiž do skupiny Američanov, ktorých Trump v budúcnosti, bude chcieť viac zapojiť do opätovného naštartovania americkej ekonomiky a giganty ako Microsoft, Google, Facebook a p., bude chcieť pravdepodobne zdaňovať osobitnými daňami.

Pred pár rokmi som videla skvelý český film, CZECH-MADE-MAN o internetovom guru. Hlavný hrdina v ňom zarobil miliardy dolárov. Bola to akási paródia na šťastie a múdrosť bohatého človeka, ktorý zarobil peniaze na chybách iných a to doslova, pretože princíp jeho úspechu bol v chybných preklikoch ľudí na webové stránky. Bol to trefný príklad doby, kedy inak jednoduchý a svojsky “pošahaný týpek” mohol rozprávkovo zbohatnúť a následne z toho zošaliet, lebo ako človek nepripravený na úspech s raketovým štartom dostanúc sa k obrovskému bohatstvu, svoj status “naivného boháča” nezvládne a zrazu sa z človeka ,o ktorého by za normálnych okolností ľudia v jeho okolí ani nezakopli, stáva polo-Boh.

Namiesto chodenia po zemi začne lietať v oblakoch nereality a mýlne si myslí, že miesto veľkého šťastia podporeného jeho jedinou a aj to len virtuálnou, pozitívnou vlastnosťou- šikovnosťou na sieti, je to práve jeho genialita, ktorá ho vyhnala k výšinám. Ľudí ktorí principialne zarobili na “virtuálnom šťastíčku” menom počítač, či internet, je dnes ako maku. Niektorí viac, niektorí menej. Bill Gates patrí do tejto skupiny tiež.

Tento na oko úplne iný druh úspešného softvérového vývojára, od nášho” českého filmového vzoru na úspech,” sa naozaj zdá byť iný. Obrovská spoločnosť ktorú riadi tisíce skvelých a erudovaných zamestnancov, filantropia dýcha z každého jeho kroku. Na účtoch miliardy dolárov, z ktorých ako správny ľuďomil viac ako polovičku venuje na dobročinné účely. Nehrabe sa do politiky ako každý zbohatlík túžiaci po verejnom uznaní, keďže bohatstvo už dosiahol a namiesto plytkých radovánok s prostitútkami, uprednostňuje čas strávený s rodinou a priateľmi na svojej takmer päťsto feet-ov dlhej jachte (160 m), ktorú som zazrela naposledy pri svojich potulkách svetom v prístave v Monte Carlo v roku 2012.

Som realistka a nikdy som úprimnosti blýskavého pozlátka filatropie neverila. Jednak filantropia odporuje prapodstate zbohatnutia-zhŕňaniu kapitálu a jednak viem, že nik, kto si sadne za počítač a dokáže zarobiť miliardy cez klávesnicu počítača, nie je typ génia ako napríklad Charles Darwin či Albert Einstein a preto zákonite musí v ňom niekde driemať niečo čudné, lebo hranica medzi genialitou a šialenstvom je obvykle tenšia ako ostrie noža. Nemýlila som sa. Bohužiaľ.

Billa Gates-a, jedným okom sledujem už roky. Považujem ho za svoju privátnu investigatívnu prácu, ktorú by som-len mimochodom, mohla kľudne použiť ako svoju štúdiu na získanie doktrátu z psychológie. Naprek tomu som nikdy o ňom nenapísala jedinú čiarku až do doby, kedy zašiel  ďaleko za hranicu všetkého, čo nazývame šialené. Stále som tú mozaiku jeho šilenosti nepovažovala za dostatočne poskladanú aj keď o tom, že je psychopatom oveľa nebezpečnejším ako bol Hitler s Mussolinim dohromady, som presvedčená už dávno. Považujte to za môj názor.

rightTento človek dosiahol všetko, čo človek môže v živote dosiahnuť. Má skvelú rodinu a žije si oveľa lepšie a sofistikovanejšie ako Arabský emir. Má tiež úspech, peniaze, verejné uznanie a stojí v poradí na tieto tri veci, na svete obvykle ako prvý. Dokonca svetového uznania sa mu dostáva pre jeho filantropiu viac, ako hociktorému svetovému politikovi, hrabajúcemu sa v odpade s názvom svetová politika. Nič viac na svete sa naozaj dosiahnuť nedá. Možno Nobelova cena, na ktorú si tiež brúsi zuby ako som sa z jedného jeho citátu len predčasom dozvedela.  Tento počítačový guru sa však rozhodol, že laťku prirodzených možností vo svete človeka povýši na vyšší level a stane sa ľudským bohom. Nie mýtickým ako bol Zeus, či boh vojny Áres.
Tiež nie fiktívnym ako si o sebe myslel Hitler, keď sa považoval za Boha v Európe, nadradeného nad všetko,  s ktorým ľudia bojovali a nakoniec vyhrali. Bill Gates sa stal bohom ozajstným, s ktorým sa na svete bojovať nedá, lebo vo svete ľudí má moc rovnajúcu sa Bohu na nebi a to sa nerúham, len opisujem jeho vnútornú veľkosť v jeho zrkadle. Je to však tiež miesto, kde začína aj jeho šialenstvo, ktoré podľa môjho názoru nemá obdobu v dejinách ľudstva. 

Keď objavitelia Ameriky, ktorí v skutočnosti nikdy objaviteľmi neboli, čo krásne dokumentuje názorová pravda, že keby sa v histórii stal opak a namiesto Krištofa Kolumbusa by priplávali do Európy ako prví Indiáni z Ameriky, nikdy by historicky za objaviteľov Európy neboli považovaní. Európania priniesli so sebou do Ameriky vírus chrípky, na ktorú domorodé obyvateľstvo logicky hromadne zomieralo, keďže ich imunitný systém sa vírusu nedokázal brániť. Už vtedy ľudstvo pochopilo, že vírus nás môže zahubiť. Navyše prírodou zapríčinené katastrofy či už vírusom, zemetrasením, vlnami Cunami, alebo ničivým hurikánom sa považujú za živelné a škody nimi napáchané iba za akúsi daň, ktorú človek platí za život na zemi. Tejto myšlienky sa ujal pravdepodobne najsofistikovanejší šialenec všetkých čias Bill Gates, pretože všetky konvenčné spôsoby ako skutočne vládnuť svetu dodnes zlyhali. Preto zosnoval plán, ako sa stať pravým a nefalšovaným  Bohom na zemi.

Svet sa borí s problémom preľudnenosti. Už dnes, podľa posledných štúdií, žije na svete viac ako 7,5 miliardy obyvateľov, pričom za nasledujúcich 35 rokov sa má svetová populácia rozrásť o ďalšie 4 miliardy. Je to skutočný problém, pretože človek sa na zemi rozšíril, pričom nadmieru produkuje CO², priamo zapríčiňuje otepľovanie zemegule a následné katastrofy. Už dnes kontinenty napríklad ako Azia, kde žije 60% svetovej populácie, sa zmenili na ľudské mravenisko a pôvodný svet sa stratil. Globalizácia-v skutočnosti len jedovatý vírus spoločnosti spolu s preľudnenosťou pretvárajú planétu na ostrov ľudskej skazy.  

Koho iného zaujíma budúcnosť ľudstva viac ako skutočného Boha? No predsa Billa Gates-a, ktorý sa do pozície nad-boha sám pasoval a ako najvyšší, v záujme prežitia ľudstva tiež rozhodol, že dnešnú populáciu z časti zabije. 

Nie teda všetku. S pomocou zainteresovaných ľudí rozdelil obyvateľov planéty do troch skupín. Takzvanú “Zlatú miliardu”, potom strednú skupinu, ktorá nemá dostatočné prírodné bohatstvo a  tzv. “výpomocnú” skupinu, reprezentovanú obyvateľstvom rozvojových krajín-vrátane Ruska. Jednen z prvých indikátorov šialenstva a nie len u Gates-a, ale u všetkých ľudí pôsobiacich globálne považujem moment, kedy vykresľujú Rusko ako rozvojovú krajinu. Tejto poslednej kategórie, takmer piatich miliárd ľudí, by sa rád zbavil” a podľa všetkého, nie je sám, lebo prírodné zdroje Ruska, ale skryto aj Mexika, pre výhodnú geopolitickú polohu, sú momentálne na muške svetových lobistov.

rightZačiatkom deväťdesiatych rokov trápila Nikaraguu, Mexiko a Filipíny hrozná epidémia, kedy dokonale zdravé mladé ženy prichádzali o plod počas druhého a tretieho trimestra tehotenstva. Ďalšie pokusy o graviditu mali rovnaký výsledok končiaci neplodnosťou. Lekári boli bezradní. Vedcom trvalo dosť dlho, než nakoniec objavili zdroj. Jediným spoločným menovateľom vo všetkých prípadoch bola účasť všetkých postihnutých žien na hromadnom očkovaní proti tetanu-akciu vykonanú pod dohľadom Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO) financovanú Rockefellerovým fondom. Úprimnosť takéhoto zámeru sa samozrejme dá len ťažko spochybniť. Napriek tomu, rímskokatolícka organizácia "Comité Pre Vida" so sídlom v Mexiku sa rozhodla nechať ampulky s vakcínou otestovať. Vyšlo najavo niečo hrozivé! Roztok vakcíny obsahoval ľudský chorionický gonadotropín (HCG), prirodzený hormón potrebný k udržaniu tehotenstva. Ďalšia analýza znamenala pre vedcov doslova šok!

Ukázalo sa, že kombinácia agens tetanu s HCG stimuluje tvorbu protilátky, ktorá neskôr robí ženy neschopnými donosit dieťa. Inými slovami, táto vakcína predstavovala skrytú formu interupcie. Vynález skazy bol však moc jednoduchý a ľahko sa naň prišlo. To sa teda skôr podobá na “Rockefellerčinu” ako na sofistikované božstvo Billa Gates-a. Je tu však veľa ďalších akcií ako zabiť dve tretiny ľudí planéty a nestať sa pritom Hitlerom, ale skutočným Bohom s podporou americkej vlády. Prezident biotechnologickej spoločnosti Epicyte Mitch Hein zistil, že ženám s ojedinelou kondíciou imunitnej neplodnosti boli odobraté protilátky. Tieto gény boli následne izolované a metódou genetického inžinierstva vložené do genómu bežných kukuričných semien dodávaných do krajín tretieho sveta. To znamená, že Afričania zasiali na svojich poliach vražednú geneticky upravenú kukuricu – s vloženou skrytou antikoncepciou. Hein potom objasnil, čo sa stane ľuďom, ktorí takúto kukuricu jedia: spomínané protilátky spravidla priľnú k povrchu spermatu, prilepia sa naň a urobia ich tak ťažkým, že sa nemôžu pohybovať. Toto je čistá prácička, ktorá sa podobá sofistikovaným metódam Billa Gates-a a aj keď to nikdy nikto nedokázal-vlastne to nikdy ani nikto nedokazoval. Udiala sa len čudná vec, ktorá bohu-rovného Gates-a rozhodne čistým nerobí.

Zakladajúci šéf Microsoftu Bill Gates na konferencii organizácie TED otvorene priznal, že vakcíny a súčasť zdravotnej starostlivosti majú za cieľ depopuláciu planéty. Povedal to na stretnutí tejto elitnej organizácie vo februári 2016. Doslova povedal, citujem, “Dnes je na svete 6.8 miliardy ľudí, čo sa zdvihne na približne 9 miliárd. Keď sa nám bude dariť vyvíjať nové vakcíny, zlepšovať lekársku alebo reprodukčnú starostlivosť, mohli by sme to číslo znížiť tak o 10 až 15 percent. ” V kontexte toho, čo sa na poli neplodnosti doteraz vo svete udialo, ďalej že manželia Gates-ovci už desať ročie v rámci humanitárnej pomoci podporujú krajiny tzv. tretieho sveta a len nedávneho vyhlásili, že v rámci programu výskumu investujú v budúcich rokoch ďalšiu miliardu dolárov ročne do vývoja vakcín. Je to pravdepodobne priznanie k najväčšej genocíde ľudstva akú kedy svet zažil.

“Stojí určite za povšimnutie, že na tejto konferencii, kde len vstupné  stojí približne šesť tisíc dolárov, sa nikto z obecenstva nepostavil a nezakričal: Je to najväčší vrah sveta! Zatknite ho! To, že sa bohom stal, je rozhodne pravda, lebo vo svete ľudí by sa nikdy nestalo, že niekto sa v priamom prenose prizná ku globálnej genocíde a namiesto odsúdenia mu všetci zatlieskajú.”

leftGeneticky modifikované plodiny (GM), ktoré sa pomocou genetického iinžinierstva stali nástrojom vyhubenia miliárd ľudí na zemi, zakázali na svete už všetci, čo majú zdravý rozum. Rusi boli medzi prvými, ale tiež Slovinci, Francúzi, India, Čína a veľa ďalších krajín. Svetlo sveta totiž uzrel už genetický model takzvanej tretej generácie neplodnosti, kde ľudia jediaci GM plodiny sa stanú neplodnými až v treťom pokolení, čiže vaši vnuci. Je teda možné, že boj proti novému modelu nadvlády Spojených štátov na sofistikované vyhubenie protivníka bez boja zaplatil a dnes už aj verejne do sveta vytrubuje Bill Gates. India preto dodnes odmietla potravinovú pomoc Spojených štátov s GM potravina za viac ako 100 miliónov dolárov.

Čína kontroluje pestovanie ryže viac ako čínsky múr a Rusko pokutuje farmárov pri pestovaní GM plodín závratnými sumami. Koho by  sa teda podarilo Gates-ovi vyhubiť najskôr? Pokiaľ viem, Slovensko geneticky pestované plodiny nepovoľuje, ale potraviny nijak špeciálne na výrobu z GM potravín nekontroluje. Zaujímavý je tiež fakt, že Ukrajina ako najväčšia európska obilnica, dnes rozpredávava zem americkým investorom ako na bežiacom páse - práve na pestovanie geneticky modifikovaných rastlín. Kto bude teda na rade ako prvý?

Obvyklá činnosť v kombinácii s úspechom zase raz prerástla do zvrátenosti ľudí zarábajúcich poľahky peniaze na internetovom obchode a nástupnícky jav-dočasná šialenosť, sa teda opäť ako takmer vždy v týchto prípadoch potvrdila. Keby títo softveroví magnáti nemali na začiatku predispozíciu šialenstva, nikdy by sa na podnikanie za počítačom nedali a nestalo by sa, že by zarobili šialené peniaze napr. na hazarde ako webstránka POKERSTAR, ktorá ročne zarobí 30 miliárd dolárov, pričom zamestnáva dohromady len asi 500 zamestnancov, samozrejme so sídlom v daňovom raji. Otázka na záver teda znie: “Pokiaľ sofistikovaný softvérový šialenec spoza počítača sa pre virtuálne a preto nerealistické videnie sveta rozhodne zabiť dve tretiny ľudí, čo potom urobí so svojimi miliardami takýto internetový gambler? Vystrelí zvyšok preživšej populácie na Mars ako pokusné králiky?

Kto je teda v skutočnosti Bill Gates ? Pýtam sa, lebo najprv si sadne za počítač a zarobí miliardy, potom polovičku svojho majetku venuje čudným nadáciám s chemickým zameraním a nakoniec hovorí o svetovej hrozbe bio útokov. 

Katalin Tara

 


Zaujíma nás Váš názor:

Tipy a rady


 

Zaujímavosti