Bihariová podľa Blahu priznala napojenie protiextrémistickej jednotky NAKA na liberálov z PS/Spolu

02.11.2019 | 20:20
  11
Predseda Výboru NR SR pre európske záležitosti Ľuboš Blaha (Smer-SD) komentoval reakciu podpredsedníčky Progresívneho Slovenska, ktorej sa nepáčila kritika v súvislosti s cenou od NAKA.

Trafená hus zagágala. Podpredsedníčka Progresívneho Slovenska Irena Bihariová reagovala na moju kritiku NAKA za to, že jej akože nezávislá policajná agentúra dala ocenenie.

Priznala tým napojenie protiextrémistickej jednotky NAKA na liberálov z PS/Spolu. A to je naozaj škandál.

KEĎ NA VÁS ÚTOČÍ PROGRESÍVNE SLOVENSKO, JE TO VLASTNE ČESŤ

Irenka plačká, vraj to je ocenenie jej boja proti extrémizmu. Vraj som proti fašistom bojoval aj ja. A vraj nemám nič spoločné s robotníkmi.

Takže takto, milá Irenka.

Po prvé, ten tvoj boj proti extrémizmu vyzerá asi takto. Ako mimovládka píšete hlúpučké brožúrky, ktoré nikto nečíta, lebo nemajú úroveň.

TAKTO VYZERÁ BIHÁRIOVEJ BOJ PROTI EXTRÉMIZMU

Dostávate za to kopu prachov od rôznych amerických či bruselských nadácií, vrátane Nadácie otvorenej spoločnosti, nehovoriac o tom, že dojíte aj štátny rozpočet.

Výsledok je 5-6 seminárov ročne, kde recyklujete len tých istých ľudí z bratislavskej kaviarne. Starostlivo naženiete dostatok súdružiek, aby ste mohli vykázať genderovú rovnosť pre slniečkarske nadácie. A toť vsjo.

Toľko ten boj proti extrémizmu, za ktorý dáva NAKA ocenenia a za ktorý beriete ťažké lóve.

KEĎ MANŽELÍČEK DANIEL MILO BOJUJE ZA NATO, TAK TO JE FAKT ŤAŽKÝ SOCIALIZMUS, IRENKA

Žije sa z toho slušne, navyše, ak je manželíček Daniel Milo z Globsecu, jednej z najmilitaristickejších mimovládok na Slovensku, ktorá sa topí v prachoch. Za to, že fanaticky podporuje NATO, zbrojenie a nenávisť voči Rusku.

Ja len, že toto má Irenka doma. Naša slávna "ľavičiarka", ktorá mne ide vyčítať, že som málo socialistický.

Hej, hej, bez NATO tú našu socialistickú revolúciu nevybudujeme, to vieš, Irenka.

A RASIZMUS PROTI RUSOM TI NEVADÍ, MOJA?

Po druhé, samozrejme, že som vždy bojoval proti fašistom. A vždy aj budem. Bojujem za to, aby sme si s úctou pripomínali pamiatku SNP a to, že nás od fašizmu oslobodila Červená armáda.

Bojujem za to, aby tu nikto nerozsieval rasistické predsudky - ale nielen proti černochom či Židom, ale ani proti Slovanom, resp. Rusom.

Problém je, milá Irenka, že najväčšieho rasistu, ktorý tupo útočí na Rusko, máš doma. Pán Milo z Globsecu je prvý, proti ktorému by si mala bojovať, ak chceš byť verná svojmu antifašizmu.

Keď ma Milo hejtoval za to, že som kritizoval rusofóbnu Bezpečnostnú stratégiu, tak si tíško sedela a šúchala nožičkami. Toľko k tvojmu antifašizmu.

VY NEBOJUJETE PROTI FAŠIZMU, ALE PROTI ZDRAVÉMU ROZUMU

Vieš, milá Irenka, kedysi sme spolu bojovali proti nacistom. Proti dementným bejby-skínom, čo v mene Hitlerovej rasistickej teórie šírili nenávisť proti iným ľuďom iba na základe toho, kde sa narodili. A to je fakt hrozné a vždy mi z toho bude nevoľno.

Ale vy už toto dávno nerobíte, moja milá. Vy sa dnes zastrešujete bojom proti extrémizmu a pritom len šikanujete ľudí, ktorí si niekde na sieti dovolia označiť Róma slovom na C. Nenapíšem to slovo, aby ma sociálna sieť neblokovala na 30 dní, lebo až sem sme dospeli.

PRENASLEDUJETE ĽUDÍ, KTORÍ SI NA ROZDIEL OD VÁS VÁŽIA NAŠICH OSLOBODITEĽOV OD FAŠIZMU

Naháňate ľudí, ktorí majú iné ako liberálne názory a všetci sú pre vás extrémisti, fašisti či konšpirátori. Alebo, samozrejme, ruskí agenti. A to len preto, lebo neprijímajú vašu extrémnu slniečkarsku ideológiu.

Tí ľudia nemajú s Hitlerom, nacizmom či fašizmom nič spoločné, naopak, chodia poctivo klásť vence na pomníky našich ruských osloboditeľov a veria v mier a rešpekt k iným národom. A vy ich urážate a nálepkujete ako fašistov, len preto, že nie sú slniečka. A nikdy nebudú. Lebo im na rozdiel od vás - nepreplo.

AK CHEŠ BOJOVAŤ PROTI EXTRÉMIZMU, UDAJ SA SAMA, IRENKA

Vy nie ste bojovníci proti extrémizmu. Vy ste totalita. Vy ste extrém. Vy ste liberálni fanatici. A to nemá s ľavicou nič spoločné. To nemá nič spoločné ani len s demokraciou a zdravým rozumom.

Ak by si naozaj bojovala proti extrémizmu, milá Irenka, tak by si sa sama udala a NAKA by ťa už dávno vyšetrovala, nie oceňovala.

Pretože ty nebojuješ proti náckom, ty bojuješ proti normálnym Slovákom, ktorí majú mnohých vecí plné zuby a majú na to právo. O tom je demokracia, srdiečko, vieš? A extrém je to, čo je proti demokracii.

KEĎ HOVORÍŠ O ROBOTNÍKOCH A SEDÍŠ V NEOLIBERÁLNEJ ALDE

Po tretie, je mimoriadne cenné, keď môj vzťah k robotníkom hodnotí dievča, ktoré sa hrá na ľavičiarku z útrob neolioberálnej frakcie ALDE, ktorá združuje také robotnícke revolučné strany ako Lindnerovu nemeckú FDP, Rutteho holandskú VVD či Michelovu belgickú MR.

Ja mám veľký zmysel pre humor, ale Bihárová dnes spolupracuje s tými najšialenejšími neoliberálnymi stranami na svete, tak nech mi nerozpráva nič o robotníkoch a ľavici.

SKLAMAL ŤA BLAHA - EŠTEŽE TU MÁŠ TAKÝCH ROBOTNÍCKYCH SÚDRUHOV AKO POLIAČIK A BEBLAVÝ, GRATULUJEM

Prepáč, Irenka, ja nikdy nechcem byť "socialista" typu Poliačika, Beblavého či Mihála, s ktorými spolupracuješ v PS/Spolu.

Ja radšej ostanem v kontakte s ľuďmi - áno, s tými robotníkmi, ktorým sme zvýšili minimálnu mzdu, dali im voľno cez sviatky, zvýšili príplatky za nočnú a víkendovú prácu a radikálne zmenili Zákonník práce, ktorý tu extrémne zliberalizoval tvoj súdruh Miuko.

Pamätáš, ako kopal do robotníkov, že? Kedysi sme ho spoločne nenávideli - lebo to bolo arogantné neoliberálne prasa. Rovnako ako Poliačik, rovnako ako Sibyla...

A stále to sú neoliberálni šialenci, akurát dnes si spolu hrkútate a nadávate Blahovi, že nie je dostatočný socialista. Ach, aké romantické.

Iuenka a Miuko, nech vám Boh žehná.

AKO VEDIA POKAZIŤ CHARAKTER PENIAŽKY ZO ZÁPADU

Milá Irenka, áno, kedysi si bola ľavičiarka. Aj antifašistka. Dnes si pravý opak. Dnes si len slniečkarska liberálka z neoliberálnej strany, ktorá ako posledná extrémistka útočí na každého, kto má iný názor.

Áno, je to zrada na všetkých mladíckych ideáloch, aké si malo, dievča. Ale ja chápem, peniažky zo západných nadácií vedia pokriviť charakter. Ak človek nie je dosť pevný. A ty si nebola.

Život píše aj smutné príbehy.

NAPOJENIE NAKA NA PS/SPOLU JE ŠKANDÁL

Pointa je, že NAKA nemá čo spolupracovať s politikmi. Nemá ich čo oceňovať. A nemá ich čo zapájať do politického boja. Kapišto? Pretože NAKA nie je agentúra Progresívneho Slovenska, ale nezávislá inštitúcia.

Biháriová potvrdzuje presný opak. Potvrdzuje napojenie NAKA na PS/Spolu. A to je škandál. Obrovský škandál.

Článok súvisiaci s tematikou:

 

Zdroj: Facebook Ľuboš Blaha / InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti